2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Tatlımm bebek arabalarımız aynı benimkinin rengi mor sadece

Arkadaslar ikili testimi devlette yaptırdım sorun yok ama dörtlü özelde yaptırdım sari çizgi de hafif riskli cikti simdi yine devlete geldim hemen ultrasonla baksin diye...Böyle bir durumla karsilasan var mi hangisi dogru sizce ?

Canim benim rastgelsin guzel guzel icine sine sine tamamlarsin insallah.bende ocak sonu gibi dusunuyorum alisverisi aldiklarini listele bize sonra aylarini boylarini :))
Canım atarım fotoğraf :) suanlik ,400 TL gibi bişey harcadım sonra devam ederim almaya :) banyo havlusuna kadar aldım bakicam eksiklrre tekrar :) aslında bende ocak sonu alicaktim ama agirlasmadan alayım dedim bide şubatta ev temizliği var hepsi üst üste yorulurum diye alabildigimi aldım ama iyi yapmışım erken başlamakta fayda var o kadar güzel şeyler varki hepsini alası geliyor insanın:)

yaa bu hareketleri hisseden arkadaşlar biraz tarif eder misiniz tam olarak nerede oluyor ve ilk bebeğin ilk hareketleri günde kaç defa hissedilir? benim içimde bazen bi tıp sesi oluyor ama tek tıp. bi vurup kaçıyor mu yoksa tıp tıp tıp mı etmesi lazım

ayy ne heyacanlı hayırlı olsun neler aldın 400 tl ye ne kadarını tamamlamış oldun aceba ?

Havuzluhan a mi gitmistin canim. Gule gule giysin oglusun.

ben onlarn miyavlamasina ölurumm zatn cok ozledimm kuzumuu:)) bizede
Hic bir seycik olmaz canim insaallah :)
Günaydin teyzos benimkide teklemiyo günaydin diyo prensese :) bu arada demeyin aa 2 ye kadar yatmis diye biz iki saat gerideyiz uyaniyorum bebisim oynasin diye kalkamiyorum yataktan altima edicem nerdeyse her sabah ayniyiz

benimki de gobek deligimin altinda.neden acaba gerci benim doktorum daha kucuk yarim kilo falan olsun gobek deligine ciksin o zaman hissedersin falan demisti de :)) ben pek takmadjm acikcasi sonucta erkek doktor,hıssedıyorum ben dedım :))) ama bir tarafa toplaninca yada tekme atinca esimde hissedebiliyor hareketlerini. bakalım carsamba randvum var sorarım

Canm bana sadece ve sadece bikez oldu oda 10gün oldu. tam göbeğimin altında orta kısımda. ayağıydı galiba. PIT PIT yaptı ama bastırarak . Hani biri koluna parmağıyla tık tık yapar ya bastırarak. aynen öyle. oda ayağıyla yada eliyle pıt pıt pıt yaptı çok rahat hissettim.
Snra daha yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…