2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım oynuyor biseyler anlıyosun o zaman emin oluyosn özellikle akşam soluna yatınca anlarsın :) yorgunsun o da yorulur oynamaz ama böyle içerden değişik bişey hissediyorsun herşeyden farklı anlık oluyor tekmeler ama hafif oluyo ama oynarsa içinde biseyler hareket ediyor gibi değişik anlatılmıyor ama yaşayınca anlarsn :) daha benimki her zaman oynamıyor canı isteyince bugün alışverişe gtmeden sağlık ocağına gittim kalbini dinledim korkuyorum bazen Allah'ım korusun saklasın hepimizin bebeklerini:)

amin canım amin ayy beklemek bile güzel valla napalım biz de hissedeceğiz inşallah en kısa sürede

Günaydin teyzos benimkide teklemiyo günaydin diyo prensese :) bu arada demeyin aa 2 ye kadar yatmis diye biz iki saat gerideyiz uyaniyorum bebisim oynasin diye kalkamiyorum yataktan altima edicem nerdeyse her sabah ayniyiz
Oyy oyy canm yavrum onada gunaydinlarr olsunnn:))) onun o ayaklarini sevsnler. Tekme atmak bir tek kuzularn hakki vursunlar vurabildikleri kadar :) gecen dalmisim elimde karnmda bi vurdu avucuma odümü kopardi
Hamilelikte tirsik oldum biraz ani olan sesten vs zaten korkardm simdi daha fazla niyeyse:)))

Banada doktor yok dedi hissetmezsin guya rahim boyunu ölctü dedim zaten ben arada yukarda hossediyorum bana diyo daha erken :) bizden iyimi bilcekler doktorda olsalar icimizde kipirti olan biziz benimde esim o gun hissetti hizli tekme atiyo artik kerata :) su an oturdum durmuyo artik her turlu hissediyorum gun gectikce gucleniyo cok sukur birkac kisiye sordum once asagida olmasi normalmis ufak diye buyudukce cikarmis yukari

Korkma annesi daha cok korkacagin zaman gelecek 26. haftadan sonra gecelero yataktan sicrayabilirmisiz sert bi tekmeyle :) esime soyledim dedim korkma gece hanerin olsunda simdiden alis. Kurban olurum bebisime 41 kere masallah teyzesi artik otururken yatarken daha cok hissediyorum gun gectikce hareketleniyo iyice sipa darisi sana insallah

Agiz tadiyla saglikla giydirmek nasip olsun ertugrul beyimize :))

Kızlar 2 tane 10 parça hastane çıkışı aldım(biri GS li biri prensli )
5tane zıbın aldım (3tanede evde var yeni almıştım)
1tane fesli 5 parça hastane çıkışı aldım
1i 12li mavi beyaz gri çorap 3 tanesi GS li çorap aldım
Banyo havlusu ve kesesini aldım
2 adet yedek battaniye aldım
1 adet kalın battaniye aldım yeni çıkan nokta puantiyeli den
1 adet kanguru tarzı yeni çıkan battaniyelerden aldım.
4 tane önlük aldım yazılı mama önlüğü :)
1 tane tulum aldım Arılı :) (3-6 ay)
1tane polar takım aldım grili mavili (6-9) ay daha ilerde giyer inşaallah diye
12 adet kenarları dantelli bez aldım (kusmuk bezi )
2takim gece pijamasi aldım 3-6 aylik
Kendime lohusa pijamasi aldım şimdilik bu takım inşallah sonra bir takım daha alacağım.
Lohusa terliği aldım bebisin prensli hastane çıkışına uygun bebişe de bi dahaki gitmeme prens taçlı ayakkabı alicam inşallah.
Alt açma bezi aldım yastıkla nokta puantiyeli yeni çıkanlardan
Rabbim yavrumda sağ salim giydirmek nasip eder inşaallah keyifle aldım keyifle giydiririm inşaallah sagsalim günü gününe kucağıma aldığım gün sağlıkla giydiririm inşallah (amin) :) şimdilik bu kadar kızlar :)

Son düzenleme:
merhaba öncelikle sakın endişe etme herkes farklı zamanlarda hissediyor bebeğini fiziksel yapı ile de çok alakalı eminim çok kısa bir süre sonra sen de hissedeceksin.
ben 16. haftalarda başladım o zamanlar sanki eline canlı balığı almışsın ve kayıp gidiyor gibiydi. sonraları kanat çırpması gibi. şimdilerde ise çok hafif itme hisleri başladı. karnımda da o itince oynamalar oluyor. minik minik itiyor içeriden ve bakınca da görülüyor.bacak bacak üstüne atıp hafif öne doğru eğildiğimde (ki bu hanımefendiyi sıkıştırıyor içeride) ciddi itiyor. bir de gece yemekten sonra uzanınca çok hareketli oluyor. ben günde enn az 5-6 defa hissediyorum ama sanırım benim cadı kızım çok hareketli

maşallah ne güzel almışsın öyle, Allah giydirmeyi de nasip etsin canım.

:) :) :) banyo takımı var ama daha benm gecelikler var daha var biraz yani ama yarısından çoğu bitti sükür. çok sabırsız bi insanım hç sevmem bu huyumu.
bende normalde sabırsızım canm hemde fazlasıyla ama neden bu kdr ağırdan aldığımı bu sefer bende anlayamadım valla şimdiye ben herşeyi almıştım çok tezcanlısın der eşim kendime şaşıyorm

annişler bebişlernizi tam olarak nerede hissediyorsunuz?? ben alt karın bölgesinde pıt pıt vuruşlar ve sanki aşağı doğru baskı yapıyor wc ihtiyacı doğuyor bende ve bazende sol tarafımda toplandığını hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…