- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #23.581
Canım oynuyor biseyler anlıyosun o zaman emin oluyosn özellikle akşam soluna yatınca anlarsın :) yorgunsun o da yorulur oynamaz ama böyle içerden değişik bişey hissediyorsun herşeyden farklı anlık oluyor tekmeler ama hafif oluyo ama oynarsa içinde biseyler hareket ediyor gibi değişik anlatılmıyor ama yaşayınca anlarsn :) daha benimki her zaman oynamıyor canı isteyince bugün alışverişe gtmeden sağlık ocağına gittim kalbini dinledim korkuyorum bazen Allah'ım korusun saklasın hepimizin bebeklerini:)yaa bu hareketleri hisseden arkadaşlar biraz tarif eder misiniz tam olarak nerede oluyor ve ilk bebeğin ilk hareketleri günde kaç defa hissedilir? benim içimde bazen bi tıp sesi oluyor ama tek tıp. bi vurup kaçıyor mu yoksa tıp tıp tıp mı etmesi lazım
gözün aydın hayırlara doğsunlar inşallah yavrularımzTeyzelerrrrrr herkeze selam olsun (dna) test sonucumuzu aldıkkk çok şükürr normalllll çıktııı@jasminetea hepinize yanımızda oldugunuz ıcın cok ama cok tesekkurrler
amin canım amin ayy beklemek bile güzel valla napalım biz de hissedeceğiz inşallah en kısa süredeCanım oynuyor biseyler anlıyosun o zaman emin oluyosn özellikle akşam soluna yatınca anlarsın :) yorgunsun o da yorulur oynamaz ama böyle içerden değişik bişey hissediyorsun herşeyden farklı anlık oluyor tekmeler ama hafif oluyo ama oynarsa içinde biseyler hareket ediyor gibi değişik anlatılmıyor ama yaşayınca anlarsn :) daha benimki her zaman oynamıyor canı isteyince bugün alışverişe gtmeden sağlık ocağına gittim kalbini dinledim korkuyorum bazen Allah'ım korusun saklasın hepimizin bebeklerini:)
:) eke ekledim canim.Saol cnm bnm
Bu arasa profil fotonu cok begendımm atabılırmısın banada cnmbende artık iki erkek annesi olarak
Oyy oyy canm yavrum onada gunaydinlarr olsunnn:))) onun o ayaklarini sevsnler. Tekme atmak bir tek kuzularn hakki vursunlar vurabildikleri kadar :) gecen dalmisim elimde karnmda bi vurdu avucuma odümü kopardiGünaydin teyzos benimkide teklemiyo günaydin diyo prensese :) bu arada demeyin aa 2 ye kadar yatmis diye biz iki saat gerideyizuyaniyorum bebisim oynasin diye kalkamiyorum yataktan altima edicem nerdeyse her sabah ayniyiz
Ben de 17. haftadayım bulantı devam ediyor. Biz de rahatça yesek artık ya. Neyse Allah beterinden korusun : ((Ben de yine kustum sabah. 20. Haftaya giricez hala sabah aksam baya bulantım var. 4 ay bulantıyla yasamış olduguma inanamıyorum
Banada doktor yok dedi hissetmezsin guya rahim boyunu ölctü dedim zaten ben arada yukarda hossediyorum bana diyo daha erken :) bizden iyimi bilcekler doktorda olsalar icimizde kipirti olan biziz benimde esim o gun hissetti hizli tekme atiyo artik kerata :) su an oturdum durmuyo artik her turlu hissediyorum gun gectikce gucleniyo cok sukur birkac kisiye sordum once asagida olmasi normalmis ufak diye buyudukce cikarmis yukaribenimki de gobek deligimin altinda.neden acaba gerci benim doktorum daha kucuk yarim kilo falan olsun gobek deligine ciksin o zaman hissedersin falan demisti de :)) ben pek takmadjm acikcasi sonucta erkek doktor,hıssedıyorum ben dedım :))) ama bir tarafa toplaninca yada tekme atinca esimde hissedebiliyor hareketlerini. bakalım carsamba randvum var sorarım
Korkma annesi daha cok korkacagin zaman gelecek 26. haftadan sonra gecelero yataktan sicrayabilirmisiz sert bi tekmeyle :) esime soyledim dedim korkma gece hanerin olsunda simdiden alis. Kurban olurum bebisime 41 kere masallah teyzesi artik otururken yatarken daha cok hissediyorum gun gectikce hareketleniyo iyice sipa darisi sana insallahOyy oyy canm yavrum onada gunaydinlarr olsunnn:))) onun o ayaklarini sevsnler. Tekme atmak bir tek kuzularn hakki vursunlar vurabildikleri kadar :) gecen dalmisim elimde karnmda bi vurdu avucuma odümü kopardi
Hamilelikte tirsik oldum biraz ani olan sesten vs zaten korkardm simdi daha fazla niyeyse:)))
Agiz tadiyla saglikla giydirmek nasip olsun ertugrul beyimize :))Canım atarım fotoğraf :) suanlik ,400 TL gibi bişey harcadım sonra devam ederim almaya :) banyo havlusuna kadar aldım bakicam eksiklrre tekrar :) aslında bende ocak sonu alicaktim ama agirlasmadan alayım dedim bide şubatta ev temizliği var hepsi üst üste yorulurum diye alabildigimi aldım ama iyi yapmışım erken başlamakta fayda var o kadar güzel şeyler varki hepsini alası geliyor insanın:)
Ben persembe gunu yaptırdım canım 17 haftalıkken yapıldıTetanoz aşısını yaptıranlar kaçıncı haftada yaptırdınız?
Aminnn canım benim inşaallah :)Agiz tadiyla saglikla giydirmek nasip olsun ertugrul beyimize :))
İnşaallah canım sert tekmeler 26 haftayı buluyo diyolar ben de onu bekliyorum :)amin canım amin ayy beklemek bile güzel valla napalım biz de hissedeceğiz inşallah en kısa sürede
Gozun aydin canim.
gözünaydın canım inan ki çok sevindim...
gözün aydın hayırlara doğsunlar inşallah yavrularımz
:) eke ekledim canim.
mor rengide çok çok güzel ama ben 2. çocuğuda düşünerek siyahını tercih ettim. İnşallah memnun kalırızTatlımm bebek arabalarımız aynı benimkinin rengi mor sadece
merhaba öncelikle sakın endişe etme herkes farklı zamanlarda hissediyor bebeğini fiziksel yapı ile de çok alakalı eminim çok kısa bir süre sonra sen de hissedeceksin.yaa bu hareketleri hisseden arkadaşlar biraz tarif eder misiniz tam olarak nerede oluyor ve ilk bebeğin ilk hareketleri günde kaç defa hissedilir? benim içimde bazen bi tıp sesi oluyor ama tek tıp. bi vurup kaçıyor mu yoksa tıp tıp tıp mı etmesi lazım
maşallah ne güzel almışsın öyle, Allah giydirmeyi de nasip etsin canım.Kızlar 2 tane 10 parça hastane çıkışı aldım(biri GS li biri prensli )
5tane zıbın aldım (3tanede evde var yeni almıştım)
1tane fesli 5 parça hastane çıkışı aldım
1i 12li mavi beyaz gri çorap 3 tanesi GS li çorap aldım
Banyo havlusu ve kesesini aldım
2 adet yedek battaniye aldım
1 adet kalın battaniye aldım yeni çıkan nokta puantiyeli den
1 adet kanguru tarzı yeni çıkan battaniyelerden aldım.
4 tane önlük aldım yazılı mama önlüğü :)
1 tane tulum aldım Arılı :) (3-6 ay)
1tane polar takım aldım grili mavili (6-9) ay daha ilerde giyer inşaallah diye
12 adet kenarları dantelli bez aldım (kusmuk bezi)
2takim gece pijamasi aldım 3-6 aylik
Kendime lohusa pijamasi aldım şimdilik bu takım inşallah sonra bir takım daha alacağım.
Lohusa terliği aldım bebisin prensli hastane çıkışına uygun bebişe de bi dahaki gitmeme prens taçlı ayakkabı alicam inşallah.
Alt açma bezi aldım yastıkla nokta puantiyeli yeni çıkanlardan
Rabbim yavrumda sağ salim giydirmek nasip eder inşaallah keyifle aldım keyifle giydiririm inşaallah sagsalim günü gününe kucağıma aldığım gün sağlıkla giydiririm inşallah (amin) :) şimdilik bu kadar kızlar :)
bende normalde sabırsızım canm hemde fazlasıyla ama neden bu kdr ağırdan aldığımı bu sefer bende anlayamadım valla şimdiye ben herşeyi almıştım çok tezcanlısın der eşim kendime şaşıyorm:) :) :) banyo takımı var ama daha benm gecelikler var daha var biraz yani ama yarısından çoğu bitti sükür. çok sabırsız bi insanım hç sevmem bu huyumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?