- 1 Kasım 2016
- 1.232
- 518
- 38
- Konu Sahibi endless love
-
- #23.601
valla benmki değişyor canım sürekli yer olarak .. evet dışardan belli olmuyor bende bi kaç kişiye sordm ama ona daha var dediler 6.aydan sonra tekmeler dışardan belli olur küçük daha ddiler .. cnım çocuk dönüp duruyor nerde hissedeceğin belli olmaz benceBende surekli karnimi acip bakiyorum acaba bi kipirti görebilirmiyim diye ama yokicerde futbol oynuyo da daha minicik ya kiyamam. Nette bi ara gormustum galiba 22-24. haftalarda disardan görünür diye. Yazik esimde hissetsin istiyorum dun bi kez oynadi adamcagiz elini koydu biraz hissetti ama bisey anlamiyo bekliyo :) bide sizede sorayim herkes bebisleri alttami hissediyor? Doktorun dedigine gore benim rahim su an göbek deligimden yukarda olmali ama ben hareketleri hep asagida kasiklarda hissediyorum yukarda cok nadir
canm sen benden 1 hafta öndesin başlamıştır artk sennki yersin arada o tekmeleri bende sabırsızlıkla bekliyorum valla o güçlü tekmeleri..Aa oylemiymis. Ama bu minnak dun okkali bi tekme salladi avucuma. Dalmistm hatta korktum :) o ne oluyorki acaba
Benm tembelm nazlana nazlana bi hal oldu :) ama annaanneside hissetti kuzucugu orguleri gidecekti balimin yoksaa ben gibi acik goz :)) masaallah canim buyuyorlar sukur. Ben oyle karanlktan vs hc korkmam ani seslerden acayp korkarm cok korkutacak beni desene hehhKorkma annesi daha cok korkacagin zaman gelecek 26. haftadan sonra gecelero yataktan sicrayabilirmisiz sert bi tekmeyle :) esime soyledim dedim korkma gece hanerin olsunda simdiden alis. Kurban olurum bebisime 41 kere masallah teyzesi artik otururken yatarken daha cok hissediyorum gun gectikce hareketleniyo iyice sipa darisi sana insallah
Benmkise acidida bana vurdu demek cok tembel teyzesii. O gunler bi an once gelsn insaallah acayip sabirsizlaniyoruumm:))(canm sen benden 1 hafta öndesin başlamıştır artk sennki yersin arada o tekmeleri bende sabırsızlıkla bekliyorum valla o güçlü tekmeleri..
ani seslerden bende acayip korkuyrm bi anda kalbim yerinden çıkcak gibi oluyor valla eşimde dalga geçiyor benle nie böle bilmyrm ..Benm tembelm nazlana nazlana bi hal oldu :) ama annaanneside hissetti kuzucugu orguleri gidecekti balimin yoksaa ben gibi acik goz :)) masaallah canim buyuyorlar sukur. Ben oyle karanlktan vs hc korkmam ani seslerden acayp korkarm cok korkutacak beni desene hehh
sorma bende deli gibi meraktayım bi an önce hissetsem şöle kocamn dışardan belli olan tekmeleri diyee ahhh ahh ne güzel şeymiş yaşamadan bilinmiyormuş gerçkten :)Benmkise acidida bana vurdu demek cok tembel teyzesii. O gunler bi an once gelsn insaallah acayip sabirsizlaniyoruumm:))(
Senin simdi ne tatli olurlar ayni seylerden 2 ser 2 ser :)maşallah ne güzel almışsın öyle, Allah giydirmeyi de nasip etsin canım.
Benimkinin kafasi genelde sag kasigimda tas gibi oturdugundan biliyorum ultrasondada öpüyodu orayi askim benimvalla benmki değişyor canım sürekli yer olarak .. evet dışardan belli olmuyor bende bi kaç kişiye sordm ama ona daha var dediler 6.aydan sonra tekmeler dışardan belli olur küçük daha ddiler .. cnım çocuk dönüp duruyor nerde hissedeceğin belli olmaz bence
ya inş canım sende benden 2 hafta öndesin sen daha raht hissediyorsundur artk .. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin valla bazn acayip korkuyrm bu 8. 7. ayda kalbi duran çocukları duydukça üzülüyorummBenimkinin kafasi genelde sag kasigimda tas gibi oturdugundan biliyorum ultrasondada öpüyodu orayi askim benimalt karinda hep oda normalmis zaten daha ufak neyi nerede bilemiyoruz tabiki insallah disardan görecegimiz günlerde erken gelir
Gogsumun altindaki kaburgama cok kotu birsey batiyor, bazen gobek hizamda bir sertlik oluyor ama bebegin hareketlerini alt karinda hissediyorum. Bebegin durus pozisyonu ayaklari kafasinda.annişler bebişlernizi tam olarak nerede hissediyorsunuz?? ben alt karın bölgesinde pıt pıt vuruşlar ve sanki aşağı doğru baskı yapıyor wc ihtiyacı doğuyor bende ve bazende sol tarafımda toplandığını hissediyorum
Sert tekmeler atip acitiyorlarmis uykunuzdan sicrayabilirsiniz diyoBenm tembelm nazlana nazlana bi hal oldu :) ama annaanneside hissetti kuzucugu orguleri gidecekti balimin yoksaa ben gibi acik goz :)) masaallah canim buyuyorlar sukur. Ben oyle karanlktan vs hc korkmam ani seslerden acayp korkarm cok korkutacak beni desene hehh
Aminnn kötü düsünme sakin benimde aklima geliyo bazen rabbim kimseyi karninda bile olsa evladiyla sinamasin insallah zor ama dusunmemeye calis pozitif ol rabbimin izniyle aliriz sag salim kucaklarimizaya inş canım sende benden 2 hafta öndesin sen daha raht hissediyorsundur artk .. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin valla bazn acayip korkuyrm bu 8. 7. ayda kalbi duran çocukları duydukça üzülüyorumm
ya sorma annem hemen iki battaniye ördü çok komikSenin simdi ne tatli olurlar ayni seylerden 2 ser 2 ser :)
Aminn. Canim benim :)maşallah ne güzel almışsın öyle, Allah giydirmeyi de nasip etsin canım.
inş canım duadan başka yapcak bişey yokk herşey nasip diye düşünüyorum bende napim Allah onları bize bağışlasınAminnn kötü düsünme sakin benimde aklima geliyo bazen rabbim kimseyi karninda bile olsa evladiyla sinamasin insallah zor ama dusunmemeye calis pozitif ol rabbimin izniyle aliriz sag salim kucaklarimiza
Bazen gobek deliginin hizasinda bazen slt karinda genellikle al karinda oynuyo :)annişler bebişlernizi tam olarak nerede hissediyorsunuz?? ben alt karın bölgesinde pıt pıt vuruşlar ve sanki aşağı doğru baskı yapıyor wc ihtiyacı doğuyor bende ve bazende sol tarafımda toplandığını hissediyorum
Bugün ben de soluğu dr da aldım.dünden beri Hiçbişey hissetmiyordum bugün eşimşe alışverişe çıktık sonra aklımıza geldi gidip bir bakalım dedik.ama bildiğiniz panik yaptım.gördüm masumumu.hafif hafif oynuyordu.birden yaş boşaldı biraz dr amcası da görünce biraz kızdı daha küçükmhissetmemem normal.bırdan da takip edince insan sürekli eli karnında biliyor kendisini.hissetiklerinizün hepsi Bebek değil dedi.bebeği sağ tarafta hissediyorum dedim.sağınsolu yok öyle bişey diyemem dedi:))burda ne gördüysem tersini söyledi eşim de kızdı çok dinleme kendini diye.bir kaybım olduğundan panik halindeyim fakat bura beni daha panikletiyor bunu anladım teyzeleri:)))zaten ilk dr için bana demişti ki forum sitelerini araştırırsan kafayı yersin :))))galiba öyle olacak.of neyse şükür gördük minişi çok şükür bi problem yokmuş:)Aminnn kötü düsünme sakin benimde aklima geliyo bazen rabbim kimseyi karninda bile olsa evladiyla sinamasin insallah zor ama dusunmemeye calis pozitif ol rabbimin izniyle aliriz sag salim kucaklarimiza
ya sorma annem hemen iki battaniye ördü çok komikne alırsak iki tane :) eşim bebişleri karıştırmayız dimi diyor :)
ooooy masallah, önemli olan saglıkları onların, sende kendini stresse sokma hiic. Güzel konuları oku :) Ben pek etkilenmiyorum burda yazanlardan, hepimizin bünyesi farklı bunun bilincinde ol yeter bir de gercekten daha kücükler, bir kac ay daha gecsin, hangimiz uyuyamadı tekmeden burda parmak kaldırıcaz sırayla, gecen gece yüz üstü yatıyormusum uyurken uyandırdı beyfendi. Sığamamıs koca yereBugün ben de soluğu dr da aldım.dünden beri Hiçbişey hissetmiyordum bugün eşimşe alışverişe çıktık sonra aklımıza geldi gidip bir bakalım dedik.ama bildiğiniz panik yaptım.gördüm masumumu.hafif hafif oynuyordu.birden yaş boşaldı biraz dr amcası da görünce biraz kızdı daha küçükmhissetmemem normal.bırdan da takip edince insan sürekli eli karnında biliyor kendisini.hissetiklerinizün hepsi Bebek değil dedi.bebeği sağ tarafta hissediyorum dedim.sağınsolu yok öyle bişey diyemem dedi:))burda ne gördüysem tersini söyledi eşim de kızdı çok dinleme kendini diye.bir kaybım olduğundan panik halindeyim fakat bura beni daha panikletiyor bunu anladım teyzeleri:)))zaten ilk dr için bana demişti ki forum sitelerini araştırırsan kafayı yersin :))))galiba öyle olacak.of neyse şükür gördük minişi çok şükür bi problem yokmuş:)
Maşallah münnoşa.etkilenmem ben de pek fakat 14 haftalıkken önceki gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu be 2 hafta karnımda kaldı haberimiz olmadı.o yüzden daha temkinliyim.algılarımı açıl tutmaya çalışıyorum da sanırım bu kez de fazla açmışım:)))ooooy masallah, önemli olan saglıkları onların, sende kendini stresse sokma hiic. Güzel konuları oku :) Ben pek etkilenmiyorum burda yazanlardan, hepimizin bünyesi farklı bunun bilincinde ol yeter bir de gercekten daha kücükler, bir kac ay daha gecsin, hangimiz uyuyamadı tekmeden burda parmak kaldırıcaz sırayla, gecen gece yüz üstü yatıyormusum uyurken uyandırdı beyfendi. Sığamamıs koca yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?