2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
@newyork88 ben cumartesi günü Prof. Dr.Alkan Yıldırım'a gittim. Çapa ' nın profesörü, perinatoloji bilim dalında. Ablamın da doktoruydu, cok güvenilir. Bakırköy'de muayenehanesi, tavsiye ederim
kadıköydeydik sonomed'den randevu alacakken ablam kendi doktoruna götürüverdi beni

Oooooo merhabalar..erkencisiniz:))biraz daha bekleseydiniz doğum yapardık sanırım.hoşgeldiniz safalar getirdiniz ne iyi ettiniz de geldiniz siz de erkek annesi olacaksınız hayırlısıyla.ne güzel çoğalıyoruz

kötü düsünme hic, allah saglık sıhhat versin sana ve bebeğine. Rabbim korur hic merak etme.

Arkadaslar dörtlü sonucumla devlette baska dr a gittim cok şükür yavrumun bütün organlarina bakti bisey yok bi daha tövbe özele ve o dr a gitmem!Nasil korkuttu anlatamam size

kötü düsünme hic, allah saglık sıhhat versin sana ve bebeğine. Rabbim korur hic merak etme.
İnşallah tüm kalbimle diyorum ki Allah tüm annelerin anne adaylarının bebeklerini kendilerine bağışlasın..isteyenlere de tez Zaman'da bu eşsiz duyguları yaşamayı nasip etsin.hayatımdaki en güzel dönemi yaşamaktayım eminim sizler de aymı görüştesiniz

kesinlikle! ben bu kadar sahane olacagını tahmin etmezdim hic, simdiden demeye basladım keske daha erken dogursaydım diye

kesinlikle! ben bu kadar sahane olacagını tahmin etmezdim hic, simdiden demeye basladım keske daha erken dogursaydım diye
Sormayın.biz de önceleri istemedik sonra kendisi nazlandı sonra düşük oldu derken 5.evlilik yıldönümümde tekrardan hamile olduğumu öğrendim.o zamana kadar da 32 sene geçti işte

Sert tekmeler atip acitiyorlarmis uykunuzdan sicrayabilirsiniz diyo uyanik desene kiz cocugu iste normal benimkinin bi tarafinda degil valla kimsecikler annesine hasta sadece hic uzmuyo askim ama iyi valla uyanik olsun akilli olsun minik cadim yaaa
Babasi gitti gelecegini biliyor yaa tinlamiyor :))) benm kiz mavi boncuk dagitiyoo galibaa. Pasalar anneye duskun oluyorlar nede olsa. Masaaallah pasamaa. Hareketli.kipir kipir minnakim benm :)))

Merhaba canım hoşgeldin aramıza :) çok teşekkür ederim ilk paylaşımın için :) arayıp bir sorayım ben de. Sen kaçıncı haftanda gittin ayrıntılı için? Kaça kadar kabul ediyor doktor biliyor musun? Bazıları 19-21 bazıları 21-23 diyor da. Bir de ayrıntılı ultrason fiyatı ne kadar bu doktorda?

sorma bende deli gibi meraktayım bi an önce hissetsem şöle kocamn dışardan belli olan tekmeleri diyee ahhh ahh ne güzel şeymiş yaşamadan bilinmiyormuş gerçkten :)
Degil miii onun oldugunun anladgm an bi aglama tutuyor benii. Ki normalde kolay aglayan biri degildim:) icim bi hos oluyor oy oyy cok guzel hisler bunlar. Cok sukurrr

ani seslerden bende acayip korkuyrm bi anda kalbim yerinden çıkcak gibi oluyor valla eşimde dalga geçiyor benle nie böle bilmyrm ..
normaldede vardi
Gebelikte artti benm iyce canm . esim mutfaga gelir korkarm.dalarm konusur korkarm. Bazen elini saklatiyor. Diyorm korkudan bayilcam yapma. Hep minnaklarda icerde irkiliyorlarmss. Kiyamam ay onlaraa

Sormayın.biz de önceleri istemedik sonra kendisi nazlandı sonra düşük oldu derken 5.evlilik yıldönümümde tekrardan hamile olduğumu öğrendim.o zamana kadar da 32 sene geçti işte
Biz 8 senelik evliyiz, subatta 9 oluyor kısmetse. Bizde istemedik hic, denemedik. Sonra artık vaktidir yas geciyor dedik, nasıl olsa hemen olmaz diye düsündüm, 5-6 ayda en az öyle gecer dedim, ilk ay hamile kalmısım Simdiden söyleniyorum iste bizimde yas 31 olmus keske daha önce yasasaydık bunları cok farklıymıs diye.

normaldede vardi
Gebelikte artti benm iyce canm . esim mutfaga gelir korkarm.dalarm konusur korkarm. Bazen elini saklatiyor. Diyorm korkudan bayilcam yapma. Hep minnaklarda icerde irkiliyorlarmss. Kiyamam ay onlaraa
korkutmasınlar seni kıyamam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…