2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

canım Allah sağlıkla afiyetle mutlulukla kullanmanızı nasip etsin..
Miniş miniş önce elbiselerini sonra kendini seversin
cicileri hayırlı olsun

Yaaa ne kadar güzel şeyler almışsın Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah :)

Gözün aydın canım bir prenses daha süsleyecek güzel tablomuzu :)

Maşallah çok iyiymiş.kısmet bugünlereymiş.daha genciz.açıkçası çok erken anne olmak da istemezdim.daha ziyade bilinçli bir anne olmak daha makbul gözümde.eşimle 15 senedir tanışıyoruz ama:)çocukluk aşkı diyebiliriz.böyle bir Ada'mdan çocuk sahibi olmak da muhteşem olacak.çok şanslıyım çok..

Cirpinma gibi sanki uçacakmış bişey gibi ve ilkde kısa oluyor günde bir 2 3 güne oluyor tek bir saniyelik böyle başlayıp 2 hafta nerdeyse böyle devam ediyor ve sonra tekme oluyor tekme dediğim hafif vuruyor böyle karnına ama baya hisedersin sonrada zamanla çoğalıyor canım az kalmıştır olur seninde

Sevgili arkadaşlarım cinsiyetlerinizi öğrendiniz mi kaçıncı haftanızda öğrendiniz sonradan değişen falan oldu mu ? Birde benim bi anda kocaman bir göbeğim oldu yaa benim gibi olan var mı

:)))vallahi obur olup çıkmışız haberimiz yok.10 kilo almışım toplamda.bide rüyalarımdakini de yesem bi on daha eklenirdi heralde:)))
:)) saglıklı besleniyorsan hic sorun etme cnm.bu istahda insana hayatta kac kez gelir saglikla dogsun kuzucugun insallah

Sevgili arkadaşlarım cinsiyetlerinizi öğrendiniz mi kaçıncı haftanızda öğrendiniz sonradan değişen falan oldu mu ? Birde benim bi anda kocaman bir göbeğim oldu yaa benim gibi olan var mı
Bana ikili testte buyuk ihtimal kız dedi doktor.bu haftada 18.haftamdayim kız dedi :) arkadasimin kız demisler dogumda oglan olmus.nasip :) saglikla dogsunlar insallah

Benim 12. Haftada erkek dedi. Değişmedi:)

Göbeğim benim de büyük. Eski kazaklarim falan hiç olmuyor.

Offf evet ya sabah kahvaltıyı yaptım işe gitmeden bi kalktı midem aman Allahım sabah erken kalkmaya tahammülü yok anne işe gitme sarılıp uyuyalım diyo izinli olduğum günler çok akıllı uslu ama haftaiçi bazı sabahlarım zehir oluyor
Ben de yine kustum sabah. 20. Haftaya giricez hala sabah aksam baya bulantım var. 4 ay bulantıyla yasamış olduguma inanamıyorum

Göbüs olayi yapisal cnm ic karni genis olanlarin daha gec belli oluyor.

Kızlar merhabalar bgn detaylı ult. Gittik çok şükür hayati organlarında hiç bi sorun yok ama mide çıkışında darlık varmış perinatoloji uzm. Prof. Dr. Baktı. Bi sorun teşkil eder mi dedim bazen hiç anlaşılmıyo genelde kusma yapar ama çok çok çok düşük bi ihtimal bazen ameliyat gerekebiliyo dedi buna şükür ama içim bi buruk oldu tabi yakınlarınızda böyle bi sorun yaşayıp ameliyatsız atlatan var mı acaba? Zaten kusmalar çok olup artık kilo kaybı yaşanırsa operasyon gerekiyomuş yoksa sorun yaratmıyomuş inş. Gerek kalmaz

Teyzelerrrrrr herkeze selam olsun (dna) test sonucumuzu aldıkkk çok şükürr normalllll çıktııı @jasminetea hepinize yanımızda oldugunuz ıcın cok ama cok tesekkurrler
Ya çok sevindim benim ödüm kopuyo hala bişeyler olursa diye hep dua ediyorum hepimiz için sağlıklı olsun tüm bebişler anneler de mutlu olsun

Canom detaylıya girip de her şey çok iyi denilen çok çok az bi yerinin bi şeysinde inceden ufaktan bişey çıkıyo o daha minicik çok büyüyecek ve sağlık sorunu oluşturmayacak sıkma canını pozitif ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…