2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben çok ani bir kararla, aslında muayene olmak için gittim. Kaç gündür hiç hissetmedim diye telaşlanmistim. Ablam, bir de Alkan bey görsün, dedi. 18+5ti. Hatta Alkan bey, keşke 20. haftayı doldurduktan sonra gelseydin kalp daha iyi incelenir o zaman dedi. Ama baktı, inceledi hatta kalp için tekrar bakmaya gerek yok, gördüm her şeyi dedi. 500tl Alkan bey, sonomed 490tlydi.

Güle güle giysin sende güle güle giy ay düşüncesi bile mutluluk verici

Ooohhh derin bi nefes al keyfine bak iki hafta sonra detaylı stresi başlıyor çünkü

normaldede vardi
Gebelikte artti benm iyce canm . esim mutfaga gelir korkarm.dalarm konusur korkarm. Bazen elini saklatiyor. Diyorm korkudan bayilcam yapma. Hep minnaklarda icerde irkiliyorlarmss. Kiyamam ay onlaraa
Ya bende bu sorun bi bende var zannediydm ve korkuydm bisey olcak diye en ufak sesten bile irkiliyorum korkuyorum hamilelikten midir acaba

Kizlar bende bugun gittim doktora oglusum 190 gr 16 cm olmus masallah bebegime :) renkli ultrasondanda bakti doktorumuz cok guzel bisey bu renkli ultrason ya tam bebek haliyle görunuyor :)

Kızlarr az önce bebeğim için bişey almak istedim..garip bir anneyim ama ilk alışverişi temassız Ateş ölçer olarak değerlendirdimhem vücut hem ortam hatta mama ısısını bile ölçebiliyormuş.ilgimi çekti bazen ben de kurcalarım:)))

Ilk oğlum erken dogunca mide kapakcigi gelismemisti 1 yaşına kadar kustu sonra müdahaleye gerek kalmadan geçti benzer durum sanırım ne kadar kötü düşünürsek o kadar cagiriyoruz sanirim.Bi dogsunlarda bebeğe gore değişen durumlar içini rahat tut❤❤❤

Kizlar bende bugun gittim doktora oglusum 190 gr 16 cm olmus masallah bebegime :) renkli ultrasondanda bakti doktorumuz cok guzel bisey bu renkli ultrason ya tam bebek haliyle görunuyor :)
Maşallah maşallah.ben de bugün dr amcasına görünmüş 403 gram olmuş.400 ü anlarım da o 3 ne ya münnoşum.kuzum benim esprili yavrucum

Maşallah maşallah.ben de bugün dr amcasına görünmüş 403 gram olmuş.400 ü anlarım da o 3 ne ya münnoşum.kuzum benim esprili yavrucum
Masallah 41 kere kuzulara benimkide 191 de yuvarlak hesap 190 dedim :)

korkutmasınlar seni kıyamam yaa
Bilincli yapmiyo aslinda hatta onceden oyle degildim ya korktugumda esimde sasriyor. Dikkat etsin diye kizimizi korkutuyosun diyorum. Oda malesef dalgn biri unutup yine yapiyor boyle boyle gececk bu zamanlar sanirim sizz nasilsinizz iyisinizdr inss annesi

Ne kadar erken dogmustu canim?

Ne kadar erken dogmustu canim?
36+2 de ama bi problemi vs yoktu erken doğumu gerektirecek aniden suyu geldi...Baktik yediğini kusuyor ama kilo aliyordu duzenli olarak dr a götürdük erken doğuşundan dedi.Tam 1 yaşında geçti.ama şöyle soyleyeyim gunde 3 makine sırf onun kıyafetini ykiyordum abartisiz oyle bir kusuyordu ki koltuklar halilar bizim kiyafetler valla berbattik gezmeye vs gitmek istemiyordum.hazirliyordum kapida kusuyordu haydee gir eve tekrar giydir 3 kere eve girip ciktigimi biliyorum.Bunlari anlatiyorum ki benim bebegimde sorun yoktu hicbisey yoktu yasadim belki sende var yasamayacaksin sorun falan.Yani belli olmuyor hiç birşey cnm dogmadan ❤❤❤❤

Internetten mi aldin canim. Hayrli olsun. :) en akillica seyi almissin unutmustum bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…