2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizim kizda hep asagida teyzesi. Su haftalar bi iki kere yukari cikti.o kadar

Bizde ayni seyleri 6 ay yasadik. Emdigi sutleri aynen kusuyordu, cok uzulup agliyordum. Bizimki kiloyu da az aliyordu. Cok sukur geride kaldi gecti. Allah yavrularimiza saglikli uzun omurler versin.

Bizde ayni seyleri 6 ay yasadik. Emdigi sutleri aynen kusuyordu, cok uzulup agliyordum. Bizimki kiloyu da az aliyordu. Cok sukur geride kaldi gecti. Allah yavrularimiza saglikli uzun omurler versin.
Aminnn simdi ikincilerin telaseleri sil bastan:):)

Almamayi cok skinti yapma canm hep pembe yada mavi olmuyorki. Benm hep iki cinsyte gidecek sekilde olmus. Hatta dedm hc pembs bsyi yok battaniye yapti annaannesi :)

Almamayi cok skinti yapma canm hep pembe yada mavi olmuyorki. Benm hep iki cinsyte gidecek sekilde olmus. Hatta dedm hc pembs bsyi yok battaniye yapti annaannesi :)
2-3 parça birşeyler aldık krem fıstık yeşili fln ama insan merak ediyor İşte netleşsin istiyor hevesleniyoruz bizim anneannemizde meraklı ilk torun olcak

1 aydir nasil sabrediyorsun:)

normaldede vardi
Gebelikte artti benm iyce canm . esim mutfaga gelir korkarm.dalarm konusur korkarm. Bazen elini saklatiyor. Diyorm korkudan bayilcam yapma. Hep minnaklarda icerde irkiliyorlarmss. Kiyamam ay onlaraa
ayy cidden mi fena desene valla bende öle en ufak seste irkiliyorumm

Degil miii onun oldugunun anladgm an bi aglama tutuyor benii. Ki normalde kolay aglayan biri degildim:) icim bi hos oluyor oy oyy cok guzel hisler bunlar. Cok sukurrr
hakkaten çok şükür ya ben hamile kalmayı beklerken ben çok ağlıyordm bebekle ilgili bişey olunca içim bi tuhaf oluyoo

Dijital ateşölçer alabilirsiniz benim gibi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…