2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim 12. Haftada erkek dedi. Değişmedi:)

Göbeğim benim de büyük. Eski kazaklarim falan hiç olmuyor.
Ya bizim 12 de erkek olabilir ama %51 diyelim demişti doktorum. 16 da gittik kız dedi hatta epey bi bakındı. %90 kız dedi. Ama sonradan değişir mi diye bi merak ettim

Bana ikili testte buyuk ihtimal kız dedi doktor.bu haftada 18.haftamdayim kız dedi :) arkadasimin kız demisler dogumda oglan olmus.nasip :) saglikla dogsunlar insallah
Ayy işte en çok ondan korkuyorum Eşim deli gibi erkek istiyor bende kız Şimdi doktor son sefer kız dedi diye ben baYa havaya girdim çok bozulurum

Kizlar ben pek giremiyrm nete cumartesi ayrintiliya girdm kendi doktorum bakti sozde ama 10 dakika bile surmedi renkli deildi siznkiler nasldi

Ya bizim 12 de erkek olabilir ama %51 diyelim demişti doktorum. 16 da gittik kız dedi hatta epey bi bakındı. %90 kız dedi. Ama sonradan değişir mi diye bi merak ettim
Genelde kız diyip yanılıyorlar yaa, bnmde bir arkadaşım vardı ona kız dediler baya rahat 5-6 aylık olmuştu sonradan erkek dediler bebişe

Genelde kız diyip yanılıyorlar yaa, bnmde bir arkadaşım vardı ona kız dediler baya rahat 5-6 aylık olmuştu sonradan erkek dediler bebişe

Kizlar ben pek giremiyrm nete cumartesi ayrintiliya girdm kendi doktorum bakti sozde ama 10 dakika bile surmedi renkli deildi siznkiler nasldi
Merhaba canim gozun aydin. Bende cts ayrintiliya girdim. Ama dr umun makinesi benim kendi dr umunkinden bile kotu goruntu veriyordu. Ama gitmeden once cok arastirmistim bunu biliyordum yani. Denilen sey dr un cok iyi olduguydu. Bende ona guvenerek gittim. Sukurler olsunki sonuclarimizda guzel cikti

Yani diger goruntulernden farki yoktu ama tek tek organlari beyin yapisini falan soyledi sorn yok dedi ama bazi arkadslar tam renkli yuzunun kiwrimlarina kadar net gormus.

Kizlar ya kiminiz kabus görüyorsunuz kiminiz sesten irkiliyorsunuz bende de durum farkli bende surekli korkuya kapiliyorum ya kalbi durduysa diye neden bilmiyorum

Yani diger goruntulernden farki yoktu ama tek tek organlari beyin yapisini falan soyledi sorn yok dedi ama bazi arkadslar tam renkli yuzunun kiwrimlarina kadar net gormus.
O gittigin dr un kullandigi ultrason aletiyle ilgili. Bende goremedim. Hatta bana ayrintili hicbirseyde soylemedi. Sadece "benden sinavi gecti" dedi. Sonuclarimida kendi dr uma yolladim. Hersey normal diye cevap aldim fazla stres yapmamak lazim. Hayat bu hersey olacagina variyor. Allah saglikla kucagimiza almamizi ve sonrasindada saglikli mutlu uzun bir hayat yasamalarini nasip etsin. Keske butun stres dogumla bitse. Bu benim 2. Cocugum. O kadar cok geceler basini bekleyip o kadar cok seylerle karsilasiyorsunki. Bunlarin hepsi hayatin anlami. Hergunun tadina varmaya bakmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…