2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaşlar monte crispo prensesi vardı sonuç bekliyordu malesef bebeğini kaybetmiş formları gezerken gördüm merak ediyordum bende çok üzüldüm inş.Allah kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip eder

Kizlar ya kiminiz kabus görüyorsunuz kiminiz sesten irkiliyorsunuz bende de durum farkli bende surekli korkuya kapiliyorum ya kalbi durduysa diye neden bilmiyorum
Rabbim evlatlarımızı korusun insallah canım benim adet dongum geldiğinde daha cok oluyor heralde hormonlar dengesizlestginden
Bendede o ara bel agrisi baslio canm

Ben de inanılmaz unutkan olmuşum.hayretler içindeyim kendime o kadar yani.çok ilginç

Canım bana da perinatalog suyu fazla midesi geniş dedi
Kromozomsal yada bağırsaktan kaynaklı olabilir dedi doğduktan sonra ameliyat dedi.......
kendi doktoruma da gösterdim oda baktı ben öyle birşey görmüyorum dedi :/

Kizlar ben pek giremiyrm nete cumartesi ayrintiliya girdm kendi doktorum bakti sozde ama 10 dakika bile surmedi renkli deildi siznkiler nasldi
Yarım saatten fazla sürdü bizim canım
Renkliydi video da vardı ama videoyu cd ye kaydetmemiş doktor :/

Arkadaşlar monte crispo prensesi vardı sonuç bekliyordu malesef bebeğini kaybetmiş formları gezerken gördüm merak ediyordum bende çok üzüldüm inş.Allah kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip eder

Ciddimi ya ben baktım ama bulamadım onu,
Neden kaybetmiş peki biliyormusun

Babasi gitti gelecegini biliyor yaa tinlamiyor :))) benm kiz mavi boncuk dagitiyoo galibaa. Pasalar anneye duskun oluyorlar nede olsa. Masaaallah pasamaa. Hareketli.kipir kipir minnakim benm :)))
Nazalaniyo simdiden herkese bakasana fena olucak bu kiz teyzesinin kuzusu tatlis prensesi yerim onu ben

Canım evet okudum mesajlarını gördüm. Banadoktorun söylediği ameliyat çok çok çok düşük bi ihtimal çoğu bebekte hiç anlaşılmıyo bile dedi ve doktorum çok iyi fakat çok suratsızdı :) eminim bişey olsa yüzüme pat pat söylerdi bende biraz araştırdım sadece aşırı kusma olup kilo kaybederse allah korusun operasyon diyolar oda yarım saatlik küçücük bişeymiş buna şükür inş meleklerimiz doğana kadar bu sorunlarda ortadan kalkar canım sıkma canını güçlü ol sende. Eşimle biraz konuştukta allahım göstermesin ne sorunlarla uğraşanlar var o yüzden güçlü ol canım bunlar üstesinden gelinmicek seyler değil hem stres yapmamamız lazım biliyosun biz güçlü olalım ki bebeklerimizde öyle olsun. bende kendi doktoruma gidicem ocak başında bakalım :)

Canim ben mesela her yazilani okumuyorum önemsemiyorum cunku herkesin hamileligi hormonlari farkli kimseninki birbirine benzemiyo kiyaslama yapmamak gerekiyor bana kalirsa o yuzden her yazilani kafana takma belki ice vuruyo belki daha cok uyuyo cani istemiyo bilemezsinki bende her an hissetmiyorum ama onu taniyorum yavas yavas bana simdiden cok duskun benimle basbasayken kipir kipir ama anlasin ben biriyle konusuyorum telefonda bile olsa farkediyo onyamiyo hemen duruyo biliyo onlari panik yapma hic zaten su an ufaklar hareketlerini bile 24 haftadan sonra saymaya baslayin diyorlar

Kullanıcı adını değiştirmiş canım karın ağrısıyla Dr a gitmiş bebeğin kalbi durmuş malesef sonuçlarda iyi çıkmamış çok üzüldüm.günlerdir aklımdaydı okuyorum yazılanları uzun zamandır yok merak ediyordum.Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin inş.

Kızlar kızımın teyzesi şimdiden hediyesini gönderdi ana kucagıda var oto koltuguda oluyo aynı zamanda travel sistem daha önce aynısını 5 sene yiğenime kullanmıştık çok memnunum çok dayanıklı herkese tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_5587.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 82
Çok üzüldüm allah sabır versin inş tekrar en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşar bugun zaten çok duygusalım içim buruldu gerçekten

Canım hayırdır okuyamıyorum bazen sayfaları bi problemmi var sanırım hemen hepimizdee birşey çıktı:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…