2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ffakem 2. Bebek sat 5 agustos tahmini doğum 12 Mayıs 2017 yaş 30 şehir mersin meslek öğretmen benide ekler misiniz eksik bişey yok ins

Selam canım okuyunca direk ilgimi çekti öncelikle hayırlı olsun allah kucağına almayı da nasip etsin Rabbim .Bende geçen ay çok umutlarla bekledim belirtiler yaşadım belkide psikolojik sanırım çok kurdum bilinçaltımda kaldı çok sitede okudum aslında bu ay okumuyorum arada bakıyorum ama seni görünce yazmak istedim .. Hiç yapmadığım kaç aydan beri ayrı bir umutla beklerken test yaptım sonuç neğatif çıktı o doktorun davranışı olumsuz demesi yol boyunca hıçkırarak sokak ortasında ağlamam unutulacak gibi değildi ve kısacası kötü günlerdi geçen hafta eşimle tatile çıktık ve çok güzel geçti rahatladım kendimi düşünmedim unuttum hissetim ilk defa kendimi demem o ki rahat rahat denemeler yaptık ve soğan suyu bile denedim tatilde herkes tatilin tadını çıkarıken ben hem soğan suyunu içip hem tatil yaptım ve ara verdim şimdi okurken dedin soğan kürü uyguladım hamile kaldım ben şimdi bat 7 gün var bugün sabah tekrar denedim bendede kasık agrıları var sürekli tuvaletteyim tabiki regl geçmeden ümitlenmek istemiyorum geçen ay yaşadığım şeyleri yaşamak istemiyorum canım gerçekten faydasını gördün mü çok merak ettim biraz uzattım ama kusura bakma canım bu arada Adaşızz inşallah bende senin yaşadığın duyguları tatrır Rabbim .

canım çıktım bir sürü kan verince rahatsızlandım ancak yazabildim.
çookk şükür ki kalp atışını duydum kocaman olmuş miniğim sat a göre 6+6 ultrasyona göre de 6+5 çıktı.
o kadar heycanlı ki :)
bide miniğim 0,82 cm

Şükürler olsun rabbime❤❤❤❤ bende kalp atışını duydum minigimin ❤❤ darısı tum bekleyenlerin başına! !!
Çok şükür daha güzel günler görecez inşallah

Merhaba bende allahın izniyle mayıs annesiyim
Hoşgeldin ailemiz gittikçe büyüyor :)

Canım doktora göründünmü güzel haberleri ni bekliyorum

kuzum göründüm çok şükür detaylar yukarda :) birazdan istedikleri tahlilleri bide miniğimin ilk resmini atacam :)

Amin canım insallah tadarsın ben soğan kuru yaptım evet eşime de keci boynuzu kuru uyguladım hatta tam yumurtlama günü bile beraber olamadık anneme gitmek zorundaydım ama Allah ol derse gerçekten oluyormuş çok test alıp çöpe atmışımdır o yüzden bu ayda hiç beklemiyordum belirtiler adet belirtileri ile aynıydı vede soğan kurunun adet geciktirdigini bi kaç yerde okudum hep ona yordum ha bugün ha yarın derken 5 gün geçti test aldım inanamadım hala öyleyim 5 te randevum var inşallah güzel şeyler duyarız ben soğan kurunun 15 güne tamamlayamadim ne yazık ki 10 gün içtim sonra midem çok ağrımaya başladı bıraktım bu kür de sebep oldu gerçekten ama benim eltimin de olmuyor canım oda soğan kuru uygulamış ama 14 senedir yok Allah ona da nasip etsin hep dua ediyorum Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah dene derim belki sana da sebep olur eşine de mutlaka keçiboynuzu kürü yap ve inşallah kırmızı kart görme

.

Ya kasik olsa neyse dicem ust bacagim sizliyor acaba vitaminsiz filan oldugum icinmi
Benim tamamen agrıyor bacaklarım canım sızım sızım sızlıyor bilmiyorum valla.hamilelik bir hastalık degildir demiş bir doktor ama bir sürü şikayete sebeb hormonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…