Selam canım okuyunca direk ilgimi çekti öncelikle hayırlı olsun allah kucağına almayı da nasip etsin Rabbim .Bende geçen ay çok umutlarla bekledim belirtiler yaşadım belkide psikolojik sanırım çok kurdum bilinçaltımda kaldı çok sitede okudum aslında bu ay okumuyorum arada bakıyorum ama seni görünce yazmak istedim .. Hiç yapmadığım kaç aydan beri ayrı bir umutla beklerken test yaptım sonuç neğatif çıktı o doktorun davranışı olumsuz demesi yol boyunca hıçkırarak sokak ortasında ağlamam unutulacak gibi değildi ve kısacası kötü günlerdi geçen hafta eşimle tatile çıktık ve çok güzel geçti rahatladım kendimi düşünmedim unuttum hissetim ilk defa kendimi demem o ki rahat rahat denemeler yaptık ve soğan suyu bile denedim tatilde herkes tatilin tadını çıkarıken ben hem soğan suyunu içip hem tatil yaptım ve ara verdim şimdi okurken dedin soğan kürü uyguladım hamile kaldım ben şimdi bat 7 gün var bugün sabah tekrar denedim bendede kasık agrıları var sürekli tuvaletteyim tabiki regl geçmeden ümitlenmek istemiyorum geçen ay yaşadığım şeyleri yaşamak istemiyorum canım gerçekten faydasını gördün mü çok merak ettim biraz uzattım ama kusura bakma canım bu arada Adaşızz inşallah bende senin yaşadığın duyguları tatrır Rabbim .