2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Eline saglik canim hakkini helal et ugrastin..
Miniğim yorumlayan var mıı

Masallah denir ancak minik adam demek istedim
Evet canım senin cocuklar kac yas
Canim 12 yasinda oglum 7 yasinda kizim var Allah bagislarsa

Ad: sevimlimmm
MESLEK: Öğretmen
SON ADET TARİHİ:26 temmuz
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ:03/05/2017
KAÇINCI BEBEK: 1.
BAŞLANGIÇ KİLOSU:59
ŞİMDİKİ KİLOSU:59

Sağol canım benim iyi dileklerinin için rabbim senide bebeğini korusunnn bizde yumurtlama günü değerlendirdik eğer bir sansımız varsa ona inanıyorum diyeyim canım ama tabiki daha kırmızıları görmesem o zaman o mutluluğu bende yaşarım . Soğan kürü denemeden önce geçen ay da incir kürü uyguladım bişey olmadı bu ay da soğan kürü demeliyim dedim inşallah bi şifa verir şifa niyetine içtim .bende çok takıldım çok kurdum inşallah bu ay yüzümüz görürinşallah canım hakkınızda hayırlısı olsunn canım iyi haberlerinide duyarız daha güzel habelerleeee

Herkese Merhaba, Güzel anne adaylari Ben de insaallah Mayıs annesi olacagim. 26 Agustos'ta ilk beta degerim 624 idi.. iki gün sonra 1,392'ye cıktı Kısmet olursa yarın ilk kontrolüme gidecegim. Insaallah aynı anda hem keseyi hem de kalp atısını duyma sansımız olur. ilk gebelik oldugundan mıdır nedir, zaman hic gecmiyor sanki ve insan böyle günlerde kendisini en iyi anlayanlarin yanında olmak istiyor. Bu topic simdiden hepimize ugur getirsin

Ay teşekkür ederüm

Hmm teşekkür ederim 10 gün sonra ilk randevum var inşallah keseyide kalp atışınıda duyarım benim ilk tüp bebek denemem 6 yıllık evliyim
Bilgilerini yazarsan ilk sayfaya eklerim canım gözün ayfın inşallah görürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…