2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tamamdır kızlar başardım ben de :)

Kız sen ağır işler yapma dikkat et kendine eşin yapsın bebişi için sende bi can taşıyon kolaymı
yani agir is deil ki bayram geldi kapi pencere perdeler dolaplar bi elden gecmeli. Bugn de izinli bi kapilara giriseym yine elini atarsa ohh mis:))

Gozun aydin canimmm Allah kucagina almayi nasip eder insallah..dogum tarihlerimiz ayni gorunuyor

İnşallah güzel haberleri ni bekliyoruz

İnşallah canım :)

Hoşgeldin gözün aydın :)

Doktor dönüşü tabloyu yapacam bilgilerinizi yazın kızlar :)

ANNE ADIŞEHİRMESLEKYAŞSON ADET TARİHİBEKLENEN DOĞUM TARİHİCİNSİYETKAÇINCI BEBEKBEBEK İSMİBAŞLANGIÇ KİLOSUŞİMDİKİ KİLOSUMUTLU SON

Kızlar tablomuzu bu şekilde yapacam bilgilerinizi buna göre gönderirmisiniz?
Eklememi istediğiniz veya gereksiz gördüğünüz madde varsa söyleyin lütfen :)

Kızlar 64.2 olmus değer güzelce büyümüşüz bayramdan sonra keseyi de görürüz çok şükür :)))

maşallahhh.. biz de bayramdna sonra kalp atışını duyacağız nasipse..
geceleri sürekli uyanıyorum heyecandan mıdır, psikolojik midir nedir.... :S ne garip şeymiş

maşallahhh.. biz de bayramdna sonra kalp atışını duyacağız nasipse..
geceleri sürekli uyanıyorum heyecandan mıdır, psikolojik midir nedir.... :S ne garip şeymiş
Ben ağrıdan uyandım yoksa uzandığım yerde uyuyakalıyorum :) 21 eylülde randevu o zamana beta 5000 leri buluyor kalp atışı kaç binde duyuluyordu

Zaten beklenen dığum tarihi yer aldığı için tabloda SAT a gerek yok sanki. Bebek ismi gerekli olmayabilir bir de

AD: HOPEBABY
MESLEK:MÜHENDİS
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ: 17.05.2017
İLK BEBEK
BAŞLANGIÇ KİLOSU:57

Ben ağrıdan uyandım yoksa uzandığım yerde uyuyakalıyorum :) 21 eylülde randevu o zamana beta 5000 leri buluyor kalp atışı kaç binde duyuluyordu

5. haftada kan testi 1624 çıktı. 5+2 de keseyi gördük. 22 eylülde randevum.. 7+4 olacağım o zaman.. Geldiğinde kalp atışını dinleteceğim dedi ama kan değerini bilmiyorum hiç.

Kızlar eczaneden test aldım yarın sabah yapmak icin dun ki fotografı gösterdim eczacı kıza bende görüyorum hayalet çizgiyi dedi olmasa bomboş beyaz olur ora dedi.bende 3 saat sonra test çizgisi ve diğer çizgi kipkirmizi oldu dedim oda dediki olmasa saatler sonra dahi olsa ikinci çizgi çıkamazdı dedi.eger aramızda saatler sonra çizgisi daha koyulasan varsa söylemek isterim ve saglık ocagindaki hemşireyle görüştüm oda aynısını dedi.ayyy. Acaba simdi hamilemiyim :)yoksa üzülürüm

Kızlar çay/kahve tüketiyor musunuz?
Ben tiryakiyim ve şu an bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum ...
İçecek olarak ne içebiliriz? Özellikle sıcak içecek ihtiyacı duyuyorum...

5. haftada kan testi 1624 çıktı. 5+2 de keseyi gördük. 22 eylülde randevum.. 7+4 olacağım o zaman.. Geldiğinde kalp atışını dinleteceğim dedi ama kan değerini bilmiyorum hiç.
Benim de son adet tarihiyle takvim bu ama değişecek muhtemelen şuan bilemiyorum ne kadarlık :) inşallah duyalım kalp atışını da canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…