- 5 Kasım 2014
- 365
- 445
- 63
- 38
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.321
Tamamdır kızlar başardım ben de :)Kızlar merhabaa ben de 1,5 yıllık tedavi süreci sonunda hamilelik haberimi bu hafta başında aldım:) Birlikte gün saymak çok iyi olacak. Şimdi de şu çok özendiği gebelik takvimini yapmak istiyorum ama başaramadım bir türlü hani mesaj yazdığınızda profilinizde görünüyor ya. Ben de görünsün istiyorum ama başaramadım...Yardımcı olur musunuz
yani agir is deil ki bayram geldi kapi pencere perdeler dolaplar bi elden gecmeli. Bugn de izinli bi kapilara giriseym yine elini atarsa ohh mis:))Kız sen ağır işler yapma dikkat et kendine eşin yapsın bebişi için sende bi can taşıyon kolaymı
Kız yapsın bizimki de arada yardım ediyor bebişi düşünüyorsa mecburyani agir is deil ki bayram geldi kapi pencere perdeler dolaplar bi elden gecmeli. Bugn de izinli bi kapilara giriseym yine elini atarsa ohh mis:))
Gozun aydin canimmm Allah kucagina almayi nasip eder insallah..dogum tarihlerimiz ayni gorunuyorKızlar merhabaa ben de 1,5 yıllık tedavi süreci sonunda hamilelik haberimi bu hafta başında aldım:) Birlikte gün saymak çok iyi olacak. Şimdi de şu çok özendiği gebelik takvimini yapmak istiyorum ama başaramadım bir türlü hani mesaj yazdığınızda profilinizde görünüyor ya. Ben de görünsün istiyorum ama başaramadım...Yardımcı olur musunuz
İnşallah güzel haberleri ni bekliyoruz
Kızlar merhabaa ben de 1,5 yıllık tedavi süreci sonunda hamilelik haberimi bu hafta başında aldım:) Birlikte gün saymak çok iyi olacak. Şimdi de şu çok özendiği gebelik takvimini yapmak istiyorum ama başaramadım bir türlü hani mesaj yazdığınızda profilinizde görünüyor ya. Ben de görünsün istiyorum ama başaramadım...Yardımcı olur musunuz
Bat tarihin i mi yazalım yoksa doğum tarihimiİnşallah canım :)
Hoşgeldin gözün aydın :)
Doktor dönüşü tabloyu yapacam bilgilerinizi yazın kızlar :)
Ben bi liste paylaşayım canım ona göre yazalım o zaman herkesten aynı bilgileri toplayayım :)Bat tarihin i mi yazalım yoksa doğum tarihimi
| ANNE ADI | ŞEHİR | MESLEK | YAŞ | SON ADET TARİHİ | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ | CİNSİYET | KAÇINCI BEBEK | BEBEK İSMİ | BAŞLANGIÇ KİLOSU | ŞİMDİKİ KİLOSU | MUTLU SON |
Kızlar 64.2 olmus değer güzelce büyümüşüz bayramdan sonra keseyi de görürüz çok şükür :)))
Ben ağrıdan uyandım yoksa uzandığım yerde uyuyakalıyorum :) 21 eylülde randevu o zamana beta 5000 leri buluyor kalp atışı kaç binde duyuluyordumaşallahhh.. biz de bayramdna sonra kalp atışını duyacağız nasipse..
geceleri sürekli uyanıyorum heyecandan mıdır, psikolojik midir nedir.... :S ne garip şeymiş
Ben ağrıdan uyandım yoksa uzandığım yerde uyuyakalıyorum :) 21 eylülde randevu o zamana beta 5000 leri buluyor kalp atışı kaç binde duyuluyordu
Benim de son adet tarihiyle takvim bu ama değişecek muhtemelen şuan bilemiyorum ne kadarlık :) inşallah duyalım kalp atışını da canım5. haftada kan testi 1624 çıktı. 5+2 de keseyi gördük. 22 eylülde randevum.. 7+4 olacağım o zaman.. Geldiğinde kalp atışını dinleteceğim dedi ama kan değerini bilmiyorum hiç.
Ihlamur cayi ic canim seversen egerKızlar çay/kahve tüketiyor musunuz?
Ben tiryakiyim ve şu an bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum ...
İçecek olarak ne içebiliriz? Özellikle sıcak içecek ihtiyacı duyuyorum...
Ne guzel ya masallhŞükürler olsun rabbime❤❤❤❤ bende kalp atışını duydum minigimin ❤❤ darısı tum bekleyenlerin başına! !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?