2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizim doktor hiç istiyomusunuz diye sormuyo dolduruyo kagtları elimize tutusturuyo kan vermeye gönderyo dun üçlü için kan verdim halbuki ikili temiz çıkmıştı

Detaylıya eşleri alıyorlar mı ben devlette yaptırcam 98 lira döner sermaye ücreti varmış 20+2 erken mi olur biraz daha mı beklesem haftaya randevu aldım da kafamda deli sorular
Bence erken. 22. Haftada gidicem ben. Bugün 18+2 de girdim bir de 22 de. Özel muayenehaneye gittik biz eşim de full yanımdaydı direk beraber aldılar içeriye. Devlette de alırlar hoca randevusunda herhalde.

Belki halaya duruyordu annesi:)))mŞallah kuzuya Allah sana bağışlasın
Rabbim hepimizin cocuklarini bizlere bagislasin insallah sag salim kucagimiza alalim canim. Eli yuzunde ayaklari itip duruyodu butun herseyinide gösterdi oglusum :) bu arada sen en son ne zaman gittin kac gramdi?

Perinatologta eşim baştan sona video çekmiş çevire çevire izliyorum vallahi. Siz de muhakkak videoya alın izin aldıktan sonra doktorunuzdan. Bize çekebilirsiniz dedi. Doğsalar da bu kadar özelemesek minnaklarımızı... Bağdaş kurmuş oturuyordu oğluş :) Az önce de 2-3dk kıpırdama hissettim. Hareket yok hala diyenler; ayı gibi yerseniz hareket ediyor : ))) Yemeği ilk kez çok abarttım yavrum ilk kez net bir şekilde kıpırdadı.. :)

Doktor önemli ya bide bu durumda daha hassas oluyoruz her defasinda ultrason yapcak bu ben soylemistim ya sekretere kaydetmis sevdim keratayi kilosunu sordum 320 gram dedi azmi normalmi dedim gayet iyi dedi ama bana az geldi sanki ne bilim bide su hani iki doktor ayri tarih vermisti ya kadin dediki ilk doktorun ne dediyse onemli olan o ona gorede su an 20+6 yiz ama ona görede kilo az almis sanki gerci 3 yada 3.5 tan fazlada olmasin tabi normal olsunda :)

Rabbim hepimizin cocuklarini bizlere bagislasin insallah sag salim kucagimiza alalim canim. Eli yuzunde ayaklari itip duruyodu butun herseyinide gösterdi oglusum :) bu arada sen en son ne zaman gittin kac gramdi?
Can'ım ben dün gittim öylesine görmeye özlemiştik babasıyla:))403 gramdı.senin kaç?

Can'ım ben dün gittim öylesine görmeye özlemiştik babasıyla:))403 gramdı.senin kaç?
320 gramdi ben sordum bana az geldi hatta kadinada dedim az sanki dedi yok gayet normal kilosu ama azmis galiba ya dedigim gibi 3 yada 3.5 kilo dogsun yeter bana cok istemiyorum ama azda olmasin ya buda demek oluyoki daha cok protein yemeliyim hicte sevmiyorum yogurt hele iyk kahvalti desen zorla yiyorum mecburen yicez napalim. Bide balik yiyomusun dedi ilac yazcakti yok yok balik yerim dedim elimdekileri zor iciyom zaten haftada iki gun balik mutlaka ye dedi

M
muz ye yoğurt ye kilo alır Can'ım sağlıklı olsunlar da ben de normal doğum düşünüyorum öyle olunca kilo fazla olmamalı hem annede hem Bebek'te.bakalım artık hiç önemli değil

M

muz ye yoğurt ye kilo alır Can'ım sağlıklı olsunlar da ben de normal doğum düşünüyorum öyle olunca kilo fazla olmamalı hem annede hem Bebek'te.bakalım artık hiç önemli değil
Aynen normal dogumdan dolayi diyorum fazla kilo almasin muzla yogurt yicem artik hergun sutte iciyorum mutlaka geceleri gerci simdi nette baktim haftasina göre heryerde 320 gram yaziyo o halde seninki tosuncuk oy yerim o ellerini ayaklarini onun

Aynen normal dogumdan dolayi diyorum fazla kilo almasin muzla yogurt yicem artik hergun sutte iciyorum mutlaka geceleri gerci simdi nette baktim haftasina göre heryerde 320 gram yaziyo o halde seninki tosuncuk oy yerim o ellerini ayaklarini onun
Bizim babamız öyle doğmuş genetik yani:)))yoksa bi uğraşım yok herkes gibi yiyorum.dediğim gibi sağlıklı olsun da gerisi mühim değil.tosunum

Canım hiç moralini bozma. Doktorun idrara bakmadı mı? Benim de kanda wbc çok yüksekti ama idrarda da baya enfeksiyon vardı. Grip yoksa bence öyle bi durum olabilir.

Detaylıya eşleri alıyorlar mı ben devlette yaptırcam 98 lira döner sermaye ücreti varmış 20+2 erken mi olur biraz daha mı beklesem haftaya randevu aldım da kafamda deli sorular
Bana doktorum 22. Hafta detayli icin en ideali dedi, doktoruna danistin mi kuzum? Burda daha erkende yaptiranlar oldu, devletten randevu almakta zordur madem aldin kacirma randevunu

Oo maşallah tosuncuk geliyo desene :) verdiği ultrason çıktısında FL yazar canım onu 7 yle çarparsan boyunu bulursun aklında olsun
Çok teşekkür ederim canım hesapladım 25.48 çıktı maşallah oğluma büyümüş ya ya okadar mutlu oluyorum ki doktordan gelince hepimiz aynıyız ama demi

Baktı canım. idrar normal enfeksiyon yok. Senin düştümü. Çok korkuyorum bebeğe bişey olacak kötü etkilenecek diye
Canım hiç moralini bozma. Doktorun idrara bakmadı mı? Benim de kanda wbc çok yüksekti ama idrarda da baya enfeksiyon vardı. Grip yoksa bence öyle bi durum olabilir.

Kızlar bebeğe sure dinletmek benim içimi çok rahatlatiyor. Insan suresi bebek için faydaliymis. Meryem suresi de dinliyoruz bazen. Başka bildiginiz hamilelige bebeğe özel dualar var mı?
yusuf suresi dinletirsen hamileligin boyunca bebek bakmaya doyamayacagın kadar güzel ve iyi biri olurmuş

Bizim babamız öyle doğmuş genetik yani:)))yoksa bi uğraşım yok herkes gibi yiyorum.dediğim gibi sağlıklı olsun da gerisi mühim değil.tosunum
Bu arada sen pekmez yemiyomuydun o kilo yapiyomus zaten bebege :) muz yogurt sut bende bunlari yiyemiyorum oldu bitti sevmem hatta annem gecen verdi hakiki dut pekmezi demistim ya daha agzima sürmedim

Baktı canım. idrar normal enfeksiyon yok. Senin düştümü. Çok korkuyorum bebeğe bişey olacak kötü etkilenecek diye
Canım benim de henüz dün yapıldı tahlilim. Ama hiç dert etme, vücudumuz bazı şeyleri kolaycak atlatıveriyor. Bebişin de etkilenmez inşallah içini ferah tut annesi. Her ihtimale karşı antibiyotik verdi mi?

Bu arada sen pekmez yemiyomuydun o kilo yapiyomus zaten bebege :) muz yogurt sut bende bunlari yiyemiyorum oldu bitti sevmem hatta annem gecen verdi hakiki dut pekmezi demistim ya daha agzima sürmedim
Pekmez bu ara yemiyorum aksatıyorum sevmediğimden.ceviz de yemiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…