2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam kızlar bugun detaylı ultrason vardı çok iyi herşey yolunda hiç bişey yemeden gittim ona rağmen maşallah kıpır kıpır dı bebeğim Allah'ıma şükürler olsun çok sevindim 434 gram dı boyu ölçemedi çok büyük dedi tam ölçüm yapmak istesem olmaz dedi önden gittiğini söyledi ve çok tatlıydı az kaldı kavuşmamıza inşalllah

Kızlar bebeğe sure dinletmek benim içimi çok rahatlatiyor. Insan suresi bebek için faydaliymis. Meryem suresi de dinliyoruz bazen. Başka bildiginiz hamilelige bebeğe özel dualar var mı?
Masaallah canim. Bende ayetel kursi yasin okuyorum kuzuma. Mumkunse sen elini karnina koyarak oku annesi. Su an seni duyabiliyor cunku :) kurani kerime yatkn olarak dogacak kuzun insaallah

Aslinda doktorlar yukari cikma ihtimalini goruyorlar bana ilk basta bebek buraya yapismamis yukari cikabilir dedi. Gecen hafta asagidaydi 20. Haftada bugun cok sukur. 21 hafta sonra yukari cikmis. İnsallah sizde 22. Haftada gittiginizde yukari ciktigi haberini alirsiniz.

Allah a emanetler canım... Ben de eve geldiğimde dinlenmeye çalışıyorum
Doğum iznine daha çok var ister istemez yoruluyorum.
Bence yukarı çıkar zamanla..İçim ferah ama tedbirli olmakta da fayda var

Görüldü degil mi safra kesesi? Sırf onun icin yeniden gitmistin diye hatırlıyorum
Evet canim, gorulmedi deyip biraksaydi ne olurdu bilmem. Tekrar bakilacak olmasina ragmen 1 hafta bile cok uzun surdu. 1 hafta da yaslandim. Allah beterinden saklasin. Sizlerin iyi haberlerini de duyariz insallah.

Detaylıya eşleri alıyorlar mı ben devlette yaptırcam 98 lira döner sermaye ücreti varmış 20+2 erken mi olur biraz daha mı beklesem haftaya randevu aldım da kafamda deli sorular

Oo maşallah tosuncuk geliyo desene :) verdiği ultrason çıktısında FL yazar canım onu 7 yle çarparsan boyunu bulursun aklında olsun

Detaylıya eşleri alıyorlar mı ben devlette yaptırcam 98 lira döner sermaye ücreti varmış 20+2 erken mi olur biraz daha mı beklesem haftaya randevu aldım da kafamda deli sorular
Erken olacagini sanmiyorum 18-22 haftalar arsinda yapiliyor.bende randevumu 20+2 ye aldim

ben zaten bu tarz seyleri.duyunca istemsiz sinirlerm bozuluyo. Yok ikili.uclu ayrintilii pff
Hadii insaallahh istedigin gibi gitsin hersey canimm.
Gittik doktor iyi birine benziyodu zaten 3 ay öncede kendi dogum yapti 3 cocugu varmis allah bagislasin kadinida bi gör asla demezsin dogurmus ayakta sallaniyo o kadar zayif bebis iyi herseyine bakti kalbini tamamen göremedi 5 ocaga tekrar gitcez 16 gun sonra uzun degil arasi bu kez sukur. Ayaga dikilmis pasa tamamen sagda ziplamaya calisiyodu erkek dedi buda nerdeyse eminim dedi :) ama %100 demiyorlar diyemiyorlar korkudan degismez artik bacak arasini gösterdi doktora kadin dürtüyo cani istediginde dönüyo kalbine bakcak sirtini ceviriyo rahim göbek deligimi gecmis simdiden kafasi baya yukardaydi ama zavallimin yeri yoktu fazla ayaklarini vurup kendini yukari itmeye calisiyodu :)

Kizlar doktora gidenlerin gozleri aydin.yarisi bitti cogumuzun cok mutlu oluyorum guzel haberlerinizi okuyunca.benim temizlik gunuydu bugun yardimci olmasina ragmen cok yoruldum artik hemen nefesim tikaniyo kiloda olunca tabi...dikkat edin kendinizede kuzularinizada hayirli geceler herkese

Belki halaya duruyordu annesi:)))mŞallah kuzuya Allah sana bağışlasın

Masaal
Masaallah pasamaaa Rabbim saglik sihhat versin daha guzel gunlerini gostersin insaallahh :) mucadeleci bebiss yeru dar ama oynuyo iyi bari :). Dr dane guzel bilgilendrms. Bizimki hic bir sey demedi adam akilli. 18. Haftada gttik bi kilosunu soyledi 280 gr diye. Bi sıkıntısı yok dedi o kadar. Devlettekinden farki yoktu yani. Ayrintili ultrason dedi onuda ben kabul etmedm. Bende dr değiştircm galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…