2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bence normal canm.kilosuu en azindan zayif.degil. kiloyu saglk olarak goruyorz yaa ne yalan soyliym bende tombs istiyorum minnakimi. Normal dogumda istym nolcak bilmem :)))

Bence normal canm.kilosuu en azindan zayif.degil. kiloyu saglk olarak goruyorz yaa ne yalan soyliym bende tombs istiyorum minnakimi. Normal dogumda istym nolcak bilmem :)))
Haftasina göre normal kilosu ama iste bende tombis bebek seviyorum oylede olunca normal dogum zorlasiyo aman herseyleride dogumlaroda normal olsun ya sonra bol bol emzirip kilo aldiririz napalim :)

Pekmez bu ara yemiyorum aksatıyorum sevmediğimden.ceviz de yemiyorum malesef
Bende bi baslayamadim pekmez bizede kilo yapiyo sorun o keske tel bebege yapsa :) ceviz yemeye basladim ben bu ara onun disindakileride yarindan itibaren yemeye calisicam artik napalim

Kizlar benim ne guzel istahim yoktu 4. Ayimdayim bir kilo almistim nerdeyse.bir haftadir oyle bir istah patlamasi yasiyorumki doymak ne demek unuttum.cevizi zaten hep gozumun onunde tutuyorum surekli yiyorum.kahvaltida zombiye donusuyorum zaten aksam yemeklerini zaten hic sormayin gunde iki ekmegi buluyo ya.acaba doktorun verdigi decavit ilactanmi boyle oldum.oy ben nerelere gidem doguma yuvarlayarak goturecekler beni.

Evet canim, gorulmedi deyip biraksaydi ne olurdu bilmem. Tekrar bakilacak olmasina ragmen 1 hafta bile cok uzun surdu. 1 hafta da yaslandim. Allah beterinden saklasin. Sizlerin iyi haberlerini de duyariz insallah.
İyi canım cok sevindim bir sorun olmamasına. Dedigin gibi böyle seylerde cok yıpranıyoruz ister istemez

Canm aynı haftadayız ama benim bebeğim 400gr Ben heralde ondan hissediyorum hergün kat kat olcak benim kızım anlaşıldı.Doktor normal kılosu dedi.Ama ben fazla buluyorum herkezınki 250-300 gr arası.Fazla besleniyor benden heralde.Normalde çok kilo almadım ve çok fazla yemiyorum.

kızlar sizdede başladımı artık,Açlık artışı? Benim vardı zaten bulantı kusma hiç yaşamadıgım için Ama bu sıralar uykumdan dahi açlık yüzünden uyanır oldum akşam yatmadan atıştırıyorum süt flan bisküvi tarzı tok yatıyorum bugün mesala 7de öyle bir açlıkla uyandımki yine şaşkınlık geçiriyorum normalmi benmi çok acıkıyorum :/

ahahaha bende tam bunla alakalı yazmıştım yazını gördüm yanlız degilsin ben bizimkilere beni vinçle götürün doguma kaldıramazsınız diyorum düşün yani evde 3 ekmek aldırırdım eşime 2 hafta giderdi bayatlardı şimdi günlük 3 ekmek ertesi güne kalmıyo bak şuan ekmeksizim büyük bir kase sütlü nesguik yiyorum kelox olandan doymuyorum benimkide doymuyo ne olcaksa artık

Oh
Ohh çok şükür net konuşan biri :)
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına maşallah tatlı oğluşa

Yalnız değilsinizzzz ben de dün yazmıştım. Bu hafta itibariyle inanılmaz bir iştah açılması oldu yemeklerin yanında ekmek yemeye başladım makarnanın yanında falan hem de benim bulantı ve kusmalarım kesildi geçen hafta ondan sanırım artık çok yiyeceğim. Gece yatarken o kadar aç oluyorum kii kendimi zor tutuyorum kalkıp bir şeyler yememek için...her zamankinden erken acıkıyorum öğünler arası mutlaka birşeyler yemem gerekiyor. Meyve, kuruyemiş yiyiyorum ben de. Yemek yerken her zamankinin şimdilik 1,5 katını yiyorum yine de tam doymuyorum...Bir sonraki kontrolde kaç kilo olacağımı merak ediyorum, ben haftada bir tartılıyorum bakalım göreceğiz cumartesi günü

Masaallah canim. Bende ayetel kursi yasin okuyorum kuzuma. Mumkunse sen elini karnina koyarak oku annesi. Su an seni duyabiliyor cunku :) kurani kerime yatkn olarak dogacak kuzun insaallah
Maalesef kuran okumayı bilmiyorum ben. Dinlemek ve dinletmek şimdilik tek çözüm. Ezbere bildigim sureleri okuyorum. Ayetel kursi Felak nas onları hep okuyorum, nazardan korkuyorum açıkçası. Elimi kqrnima koymak da guzel fikir. Tesekkurler Allah korusun evlatlarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…