2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimde birden büyüdü ama midem boşta olsa belli oluyor yavaş yavaş büyüyor sanırım
Ben de 16.haftada sevinmiştim büyüyor diye ama aynı kaldı :) büyüyecek diye baya bir beklentiye girdim ama bu hafta bariz bir iştah açılması oldu bende son 1 haftadır kusmuyorum da çok şükür enerjim de arttı, bundan sonra bol yemekli günler beni bekliyor gibi

Ben normalde yemek yedikten sonra da karnı çıkan biri olduğumdan baya hamile olduğum belli oluyor şu an yani.hafta hafta büyüyor farkediyorum eşim de farkediyor.18 den sonra her hafta büyüyor.sen farketmiyorsun belki de canım seninki de mutlaka büyüyordur

Ohhh ohhhhh ne güzel yarasın minnoşa karnında birden büyür artık annesi

Bu hafta itibariyle büyüyecek gibi hissediyorum en azından kilo alacağım için büyüyecek galiba :))

Bugün 20 aralık beklediğin gün. Hatırladığım kadarıyla net erkek dememisti di mi diğer doktor. Inşallah bu yeni doktordan memnun kalırsın
Gittik bu gun dogru hatirlamissin :) cok sukur doktor iyi birine benziyo, bebisde iyi sukur herseyine bakti butun organlarina bi tek kalbini tam iyi göremedi sirtini dönmüstü beyefendi omur iligi onune geliyo dedi 5 ocaga tekrar randevu verdi bide diger doktor ne demisti dedi %51 erkek demisto dedim evet bende erkek görüyorum dedi yuzde kac dedim guldu nerdeyse eminim erkek dedi :)

hayırlı olsunn canımm oğluşunn :)

canım benim de plesanta rahim ağzına yakın
sürekli kontrolde olacaksın dedi eğer yukarı çıkmazsa normal doğum olmuyormuş
seni kaç günde bir çağırdı?
Aşağı yönde ama tam rahim ağzında değil dedi. Bir daha 22. Haftada gel dedi ayrıntılıya. Ben 20. Haftada da normal doktoruma giderim ama. Senin tam aşağıyı kapatıyor muymuş? Ben zaten sezeryan olacağım sıkıntı değil. Göbeğimde fıtığım var mecburum sezeryana... O yüzden bir şey değişmedi :)

hayır canım rahim ağzını şuan kapatmıyor ama aşağıda..zamanla yukarı çıkıyormuş eğer çıkmazsa sürekli takip gerekir dedi...Kanama gibi bir problem yaşanabilirmiş

hayır canım rahim ağzını şuan kapatmıyor ama aşağıda..zamanla yukarı çıkıyormuş eğer çıkmazsa sürekli takip gerekir dedi...Kanama gibi bir problem yaşanabilirmiş
Benim açık renkli lekelenme oldu zaten 2-3 hafta önce. Sıkıntı olmuyor ya bir sürü kişinin plesenta aşağıda zaten. Ama elimden geldiğince dikkat ediyorum ben kendimi yormamaya çalışıyorum. İçini ferah tut sen de. Dikkat edersek bir şey olmaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…