2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba arkadaşlar Oğlu olacaklara bir sorum var. İsim buldunuz mu Ben hala bulamadım hiçbir şey içime sinmiyor. Toprak istiyordum onu da eşim istemiyor

Canım haftası daha küçük yazıyor ya hamilelikte takviminde ondan sordum :) 19 hafta diyor yani 18 ondan sordum tatlimm 5. Aya hoşgeldin :)) 21+6 da tam 5 aylık sayiliyoruz regl günümüze denk geliyor:)
Evet cnm aynen daha küçük yazıyor ama ben düzelttim onu ayarlardan kendime göre yaptım. bikaç gün oynuyor sadece.Evet dah yeni 5 ayımdayım

Canım haftası daha küçük yazıyor ya hamilelikte takviminde ondan sordum :) 19 hafta diyor yani 18 ondan sordum tatlimm 5. Aya hoşgeldin :)) 21+6 da tam 5 aylık sayiliyoruz regl günümüze denk geliyor:)
Evet cnm aynen daha küçük yazıyor yada daha büyk yazıyor 18 haftyken 20 gösteriyor yada 20 haftyken 18 gösteriyor. ben düzelttim onu ayarlardan kendime göre yaptım. bikaç gün oynuyor sadece.Evet daha yeni 5 ayımdayım

kokusu falan kötü oluyor zaten bu balık yağlarının falan ben de hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı ama söz konusu yavrucuklar olunca katlanıyoruz herşeye
Bence isim konusunda bi ortayolu bulursunuz :) ben hap yerine haftada iki kez baliga raziyim eleviti zorla iciyorum cok migdem bulaniyo ilac icerken normaldede basim catlasa dahi agri kesici bile icmezdim bi tek adetin ilk gunu ayda bi kez :)

Evet cnm aynen daha küçük yazıyor ama ben düzelttim onu ayarlardan kendime göre yaptım. bikaç gün oynuyor sadece.Evet dah yeni 5 ayımdayım
Ya beni bugünlerde çok uyku bastırıyor uykuya doyamıyorum hep birlikte halsizim canım sende de varmi

Merhaba arkadaşlar Oğlu olacaklara bir sorum var. İsim buldunuz mu Ben hala bulamadım hiçbir şey içime sinmiyor. Toprak istiyordum onu da eşim istemiyor
Bizde emir ayaz bulduk hayirlisiyla bakalim hala dusunuyorum ama bu isme alistim icimede sindi. Toprak, rüzgar, ege, efe, doruk , arel cok begendigim isimler ama esim onlari istemedi Özellikle arel cok begeniyorum

Bence isim konusunda bi ortayolu bulursunuz :) ben hap yerine haftada iki kez baliga raziyim eleviti zorla iciyorum cok migdem bulaniyo ilac icerken normaldede basim catlasa dahi agri kesici bile icmezdim bi tek adetin ilk gunu ayda bi kez :)
ben de öyle umuyorum tatlım :) ben de son raddeye kadar dayanırdım sadece diş ağrısı olduğu zaman dayanamaz içerdim ilaç onun dışında hep doğal atlatmaya çalışırdım

Ya beni bugünlerde çok uyku bastırıyor uykuya doyamıyorum hep birlikte halsizim canım sende de varmi
Ben ilk 2 ayımda hergün uyudum. snra durakladı 13-16 hafta arası uyku olmadı rahatladım halsizlik kalktı derkeeeeen ,bu 10 gündür hergün yine uyuyorum işteyken uyku bastırıyo kaçamak yapıyorum 15 dk . eve gidiyorum 1 saat kestiriyorum. evet aynen var bende de.

Hamileligimizin kisa gelmesinin cok etkisi olabilir diye dusunuyorum bende hala yorgunum hep uykusuzum eskiden en fazla 6 saat uyurdum gece 3-4 gibide yatsam en gec 9-10 da ayaktaydim simdi 10 saat uyumzsam uykumu alamiyorum yorgun oluyorum cok ya.. aman trene bindim simdi alakasiz ama oglan kipir kipir bi almanca bi fransizca duyuyo bizde genelde aramizda turkce konusuyoz kafasi karisti cocugun

herkeste durum aynı demekki :) oyy kıyamam ya aşina olur üç dilede işte ne güzel :)

Eyüp düşünüyorum dini isim istiyoruz o sebepten Eyüp diyorum

Aman 60 i devirmisim 73 olsam nolur balım yaslanmisim artık ah şimdiden içim geçti.
Ne yaptin sen dur bi daha citir sayiliriz :))) sen zatwn oylesinde benimde ruhum 20 lilerde :))))
dery.a canım aslında ikimiz içinde erken degilmi bu kasılmalar? Evi bile zor supurdum bugün
Erken gibi geliyor banada diyorumya son haftalarimda olurdu hatta birinde dogum mu basladi diye doktora gitmistim ayin 30 unda randevum var bakalim ozaman sorucam doktora
Bende eskisi kadar aktif olamiyorum kosurmacayla geciyor ortada biseyde yok .bende merak ediyorum mininuhut hic gorunmuyor umarim bebegide kendiside iyidir

Benimde uyku saatim var rwsmen bebek gibi bi sabah 10 gibi bide ogleden sonra 3 4 gibi kafami tutamiyorum isi gucu herseyi birakip bir saatte olsa uyumazsam kendime gelemiyorum oda hep yemek sonrasi oldugu icin bu uykular bana +7 kilo olarak döndü

Ay ECEcanN la konuşunca kendimi kayınvalide gibi hissettim o psikolojiye girdim galiba

Ben de 7 kilodayim hala ilerlemesin diye uyumuyorum işte canım ama coook uykum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…