2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doktor normal diyo ama bilemedim ‍ , bebeğim 225 gr olmuş bugün gittim kontrole :) toplamda kaç kilo alırım acaba tahminen.
dikkat edersen fazla almazsın diye düşünüyorum yengem gecen hafta doğum yaptı o 9 kilo almış sende 15 felan alırsın yada 10 bilemiyorum :)
bizim bebiş 16 haftalıkken 187 gr 14 cm di

Ben oglumda bu yuzden 6. Aydan sonra ne gezdim ne iş yapabildim ilaçla 36. Haftaya kadar zor durdu aynı şeyleri yasıcam diye cok korkuyorum yasayacak gibi duruyorum malesef

Arkadaşlar yok yere kilosu düşük mü ileri mi diye kaygılanmayın. Belli bir aya kadar iri de olsa minyon da olsa her ülkeden ırktan insan standart oluyormuş. Ölçüm de çok hassas bir ölçüm değil tahmini. O yüzden farklı farklı çıkıyor hepimizinki. Birçok anne doğuma yakın zamanlarda şekerli su gibi tatlı şeyler tüketerek kilo arttırmaya çalışıyormuş bu da doğumda hem anne hem de bebek için ciddi risk yaratıyormuş. Doktorlar bu konuda kesinlikle uyarıyor. Gelişimi gerideyse zaten doktorumuz bizleri muhakkak uyaracaktır ilerleyen haftalarda. Burada boşuna boy kilo tedirginliğine girmeyin. Burası birbirimizle yarışacağımız değil yaşadığımız olumlu olumsuz durumları paylaşıp birbirimize destek olacağımız bir mecra. Allah hepimize sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebekler versin inşallah...

Bu arada mustela nın çatlak serumunu göğsüme sürdüm 2 gündür rengi düzeldi gibi oldu. Eğer sizlerde de çatlak oluşmuşsa muhakkak o serumdan edinip bir an evvel sürmeye başlayın. Geçer geçmez orası ayrı ama biz önlemimizi alalım.

Kızlar merhaba herkese dün kan tahlili verdim kan degerlerim çok dusmus demir degerim yerlerde resmen ilaç yazdı normalde günde bi tane iciliyo benim degerim çok dusuk diye 2 tane icecegim zaten toprak aserdim diyince doktora tahlilde nedenini Anladım dedi

Aşkolsun o kadar yaşlılık hissiyatını geçirdim mi sana daha dur gencecik anne adaylarız fıstık gibiyiz.Bebişlerle süslenip 2 tur atacağız daha Çıtır anneler
Hayır tatlimm tabiki sen geçirmedin ben o psikolojiye soktum kendimi ay ya keşke evde usg aleti olsada bebislerimize izlesek hep

Yaa gerçekten mı hemen tedarik edelim o zaman çünkü benim kasık altım catladi mor mor duruyo ilk pembis de hafif morardi :/

Merhaba arkadaşlar Oğlu olacaklara bir sorum var. İsim buldunuz mu Ben hala bulamadım hiçbir şey içime sinmiyor. Toprak istiyordum onu da eşim istemiyor
Merhaba canım. Bizim oğlumuz Metehan olacak inşallah. Eşimle 10 yıldır birlikteyiz, 10 yıldır oğlum olursa Metehan koycam ismini diyordu. Rabbim nasip etti çok şükür.

Çok geçmiş olsun canım. Normalde demir kullanmana rağmen mi düşmüş demirin? Umarım toparlarsın bir an önce. Bende hamile kalmadan önce mart-nisan aylarında vardı demir eksikliği b12 eksikliği ile birlikte; tansiyonum hep düşüyordu ve sürekli yorgun ve bıkkın hissediyordum hiç enerjim yoktu.. Birkaç kere bayılma durumuna gelmiştim. Hamilelikte daha da önemli, takviyelerle ve bol et-balık-pekmezle en kısa zamanda toparlarsın, bunları c vitamini (portakal suyu) ile birlikte al demirin emilimini baya arttırıyor :) ben 1 kaşık pekmeze limon sıkıp öyle yiyordum :)))

Eki Görüntüle 1928098 kızlar benim karnim bu şekildeeeee 5.aydayiiiz
Canım maşallah nasılda büyümüş
kesinlikle katılıyorum canım zaten boy kg vs genetik faktörler etkili,ayrıca minyon bir bebek olarak doğsa bilse anne sütü ile çabucak büyüyorlar

Allahım şuan kızlar felaket mutluyum dans edebilirim kaç haftadır bekledigim şey şuan her saniye içimde hissediyorum Haydin halayaaaaa mutluluk halayı bu kesintisiz saat 5ten beri tekme yeme seansı yaşıyorum her tekmesinde minik sızı gibi hissetsemde galiba dünyanın en güzel hissi rabbim herkese nasip etsin kızlar 19.ncu haftamda kendini gösterdi prensesim benim Yaşamayan herkes biran önce yaşar inşallah, Daha sert tekmeleri hissetmek babasınada hissetirmesini bekliyorum bu hafta dogum günü inşallah süpriz yapar onada çok mutluyum ya çok tarifsiz bi duygu Ben

ANNE OLUYORUMMMM galibaa Şimdi daha iyi anlıyorummmmm benle halay çekmek isteyenleri alıyorum sahneye son bir iki üç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…