- 28 Haziran 2016
- 3.574
- 2.644
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #24.281
Oy masallah benm hala minnak gobegm war hiccc anlasilmio annem dio inanmiyrm icinde bebek var:)
benimkide öyle hemen hemen
Vermedim canım kilo hiçte kusmadım durum bu oldu ama ne bileyim endişeleniyorum yine de toplamda kaç kilo alırım acabaNormal cnmbirde baştan kilo vermediysen kusman fln da olmadıysa çok normal. Bende öle aldım, kusmam fazla olmadıgından. Bak tablo ekliyorum kontrol edebilirsin ordan
Doktor normal diyo ama bilemedim Bende biraz kilo fazlası vardı ben 6 kilo verdim hamileliğim boyunca ama seninki normal olabilir. Doktorun ne diyor önemli olan o
dikkat edersen fazla almazsın diye düşünüyorum yengem gecen hafta doğum yaptı o 9 kilo almış sende 15 felan alırsın yada 10 bilemiyorum :)Doktor normal diyo ama bilemedim , bebeğim 225 gr olmuş bugün gittim kontrole :) toplamda kaç kilo alırım acaba tahminen.
16+3ken 153 g ve 14,5 cmdi.Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 225 gr boyu 15 cm miş. Sizde durumlar nasıl
Ben oglumda bu yuzden 6. Aydan sonra ne gezdim ne iş yapabildim ilaçla 36. Haftaya kadar zor durdu aynı şeyleri yasıcam diye cok korkuyorum yasayacak gibi duruyorum malesefNe yaptin sen dur bi daha citir sayiliriz :))) sen zatwn oylesinde benimde ruhum 20 lilerde :))))
Erken gibi geliyor banada diyorumya son haftalarimda olurdu hatta birinde dogum mu basladi diye doktora gitmistim ayin 30 unda randevum var bakalim ozaman sorucam doktora
Bende eskisi kadar aktif olamiyorum kosurmacayla geciyor ortada biseyde yok .bende merak ediyorum @mininuhut hic gorunmuyor umarim bebegide kendiside iyidir
Ağzından bal damladı canım hadi inşallahhhh :)dikkat edersen fazla almazsın diye düşünüyorum yengem gecen hafta doğum yaptı o 9 kilo almış sende 15 felan alırsın yada 10 bilemiyorum :)
bizim bebiş 16 haftalıkken 187 gr 14 cm di
Hayır tatlimm tabiki sen geçirmedin ben o psikolojiye soktum kendimiAşkolsun o kadar yaşlılık hissiyatını geçirdim mi sana daha dur gencecik anne adaylarız fıstık gibiyiz.Bebişlerle süslenip 2 tur atacağız daha Çıtır anneler
Yaa gerçekten mı hemen tedarik edelim o zaman çünkü benim kasık altım catladi mor mor duruyo ilk pembis de hafif morardi :/Bu arada mustela nın çatlak serumunu göğsüme sürdüm 2 gündür rengi düzeldi gibi oldu. Eğer sizlerde de çatlak oluşmuşsa muhakkak o serumdan edinip bir an evvel sürmeye başlayın. Geçer geçmez orası ayrı ama biz önlemimizi alalım.
Merhaba canım. Bizim oğlumuz Metehan olacak inşallah. Eşimle 10 yıldır birlikteyiz, 10 yıldır oğlum olursa Metehan koycam ismini diyordu. Rabbim nasip etti çok şükür.Merhaba arkadaşlarOğlu olacaklara bir sorum var. İsim buldunuz mu Ben hala bulamadım hiçbir şey içime sinmiyor. Toprak istiyordum onu da eşim istemiyor
Çok geçmiş olsun canım. Normalde demir kullanmana rağmen mi düşmüş demirin? Umarım toparlarsın bir an önce. Bende hamile kalmadan önce mart-nisan aylarında vardı demir eksikliği b12 eksikliği ile birlikte; tansiyonum hep düşüyordu ve sürekli yorgun ve bıkkın hissediyordum hiç enerjim yoktu.. Birkaç kere bayılma durumuna gelmiştim. Hamilelikte daha da önemli, takviyelerle ve bol et-balık-pekmezle en kısa zamanda toparlarsın, bunları c vitamini (portakal suyu) ile birlikte al demirin emilimini baya arttırıyor :) ben 1 kaşık pekmeze limon sıkıp öyle yiyordum :)))Kızlar merhaba herkese dün kan tahlili verdim kan degerlerim çok dusmus demir degerim yerlerde resmen ilaç yazdı normalde günde bi tane iciliyo benim degerim çok dusuk diye 2 tane icecegim zaten toprak aserdim diyince doktora tahlilde nedenini Anladım dedi
Canım maşallah nasılda büyümüş
kesinlikle katılıyorum canım zaten boy kg vs genetik faktörler etkili,ayrıca minyon bir bebek olarak doğsa bilse anne sütü ile çabucak büyüyorlarArkadaşlar yok yere kilosu düşük mü ileri mi diye kaygılanmayın. Belli bir aya kadar iri de olsa minyon da olsa her ülkeden ırktan insan standart oluyormuş. Ölçüm de çok hassas bir ölçüm değil tahmini. O yüzden farklı farklı çıkıyor hepimizinki. Birçok anne doğuma yakın zamanlarda şekerli su gibi tatlı şeyler tüketerek kilo arttırmaya çalışıyormuş bu da doğumda hem anne hem de bebek için ciddi risk yaratıyormuş. Doktorlar bu konuda kesinlikle uyarıyor. Gelişimi gerideyse zaten doktorumuz bizleri muhakkak uyaracaktır ilerleyen haftalarda. Burada boşuna boy kilo tedirginliğine girmeyin. Burası birbirimizle yarışacağımız değil yaşadığımız olumlu olumsuz durumları paylaşıp birbirimize destek olacağımız bir mecra. Allah hepimize sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebekler versin inşallah...
Bizim ismimiz, Yiğit TürkmenMerhaba arkadaşlarOğlu olacaklara bir sorum var. İsim buldunuz mu Ben hala bulamadım hiçbir şey içime sinmiyor. Toprak istiyordum onu da eşim istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?