2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Heyecanını anlıyor ve paylaşıyorum muhteşem bir duygu tebriklerrrr

Aaa sizin daha büyük siz nasıl hissediyorsunuz merak ediyorum elinizi atınca damar atıyor gibi oluyormu sanki minik baloncuk patlıyor gibi içinizde
Hem damar atıyor bikaç gündür de sanki eli ile dokunuyor gibi.bide dönünce suyun içinde balık gibi hissedersin öyle oluyor.muhteşem bir duygu muhteşem

Aaa sizin daha büyük siz nasıl hissediyorsunuz merak ediyorum elinizi atınca damar atıyor gibi oluyormu sanki minik baloncuk patlıyor gibi içinizde
Bende cok uzun haftalardır oluyor o, ben artık yer değiştirdiğini bile hissediyorum :) Bugün meksika dalgasına basladık babacım diye esime sms attım hatta, sagdan sola kıvranarak geciyor, pek mutlu sanırım findigim

Merhabalar güzel anneler uzun zamandır sayfaya bakamıyordum, bugün hazır doktora gitmişken bir gireyim hamişler dünyasında neler oluyor öğreneyim istedim bugün kasık ağrılarım vardı tahlil verdim ama sonuçları alamadım henüz, 20+4 olduk ve bu zamana kadar kendini bi şekilde saklayan minnoş kızım bugün kendini gösterdi çok şükür, detaylı ultrasonda da herşey normal görünüyordu. 480 gr olmuş kızım benim maşallahı var bu arada 24. Haftada ben çok istemesem de doktorum şeker yüklemesi yapalım dedi babamda ve dedemde şeker var genetik olarak riskli konumdasın dedi sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Aynen canım tarifsiz bir duygu :) baloncuklar yükseliyor sanki kelebekler uçuşuyor, anne ben burdayım diyor. Ben 15.haftadan beri hissediyorum babamız da elini koyunca kuvvetli hareketli hissedebiliyor. Artık hareketlerinin büyümesini bekliyoruz bakalım. Allah herkese nasip etsin hissetmeyi bir an önce. Harika bir duygu, gerçekten hamile olduğunu anlıyorsun.

Kızlar dün akşam başıma olumsuz birşey geldi...Dün gece yatmak için hazırlanıyordum ayaktaydım birden sıcak bir su geldi... İdrar kaçırdım sandım.Ama öncesinde lavaboya gitmiştim.Berrak su gibi bir sıvı...sancım falan olmadı
O saatte kadın doğum uzmanı bulamayacağım için mecburen bugünü bekledim
Doktor tam tanı koyamadı bebeğin amniyon sıvısı olabilir dedi.
Yeşil akıntın var dedi fitil antibiyotik verdi tahlil yaptı...Muayene etti çok şükür bebeğim iyi sıvısı da var

pazartesi doktora gitmiştim oysa
herşey güzel demişti...
gene başladı riskler

Aminn insaallah canim. Bildigin sureleri sen okursun diger turlu dinletrsin insaallah. Korusun Rabbim kuzularii

gecmis olsun canim insallah riskler gecer rahat edersin skma güzel canini

zeran Ay demekki dogru şeyi hissediyorum bennn şükürler olsun bize bu günleri yaşatan rabbime
Hadi gözün aydin kuzu prenses cok nazlandi ama degdi :) birkac haftaya oturdugun yerde minicik tekmelerode hissedersin ben vurdugunu hissediyodum o gunde gordum zaten dikilmis vuruyo asagiya ayaklariyla erkek ya

Iyi aksamlar herkese ..ayrinrili ult.cok gerekli midir ??randevu icin gec kaldim ozelde takibim yapiliyo ve gunum geciyo sanirim sonraki tarihlerde de vernediker si ne dusunuynz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…