2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar şuan gülmekten krize giriyorım bence sizde okuyunca öyle olcaksınız böyle olanınız varmı adama ben bile acıdım

Hadi gözün aydin kuzu prenses cok nazlandi ama degdi :) birkac haftaya oturdugun yerde minicik tekmelerode hissedersin ben vurdugunu hissediyodum o gunde gordum zaten dikilmis vuruyo asagiya ayaklariyla erkek ya
ayyy yerim ben onu kurban olurum ya bınlara ben

Canım çok geçmiş olsun inş.riskli bir durum olmaz kendini yormamaya çalış sıvıda iyiymiş zaten Allahın izni ile bişey olmaz inş

Iyi aksamlar herkese ..ayrinrili ult.cok gerekli midir ??randevu icin gec kaldim ozelde takibim yapiliyo ve gunum geciyo sanirim sonraki tarihlerde de vernediker si ne dusunuynz??
Canim randevu icin gec kalmadin. 21 yada 22. Haftada yaptirabilirsin ayrintili ultrasonu. Sakin aksatma cok onemli, hemen randevunu da al canim

Ben cok yeynce diyorum kipir kipir olmali iyice mayisiyomu nee ben premsesimle simdiden anlasamiyorm yaa oynamiyo essek:) yicem o olacak pff

Benim.oglusum olsa HALIS KEREM koyacaktim yada Muhammed Kerem :) dusuneblrsn canm. Selim isminide cok seviyorum
Merhaba arkadaşlar Oğlu olacaklara bir sorum var. İsim buldunuz mu Ben hala bulamadım hiçbir şey içime sinmiyor. Toprak istiyordum onu da eşim istemiyor

Benim oğlum da değişik valla. Çikolata süt mandalina şeker ne duyduysam yedim içtim, tık yok. Acikınca oynuyor paşa, niye öyle anlamadım. O acikmaz aslında di mi? Benim yememi mi bekleyecek onca depo varken?

Benim oğlum da değişik valla. Çikolata süt mandalina şeker ne duyduysam yedim içtim, tık yok. Acikınca oynuyor paşa, niye öyle anlamadım. O acikmaz aslında di mi? Benim yememi mi bekleyecek onca depo varken?
Ilk 3 ata kadar annenin deposundan sonrasinda yemesinden besleniyo canm. Benmkide stresliyken aciktgmda vurup duruyo.

LC Waikiki de var canım oradan alabilirsin ben taaa 7 haftamda almıştım hep hevesim vardı ilk işim onu almak oldu bi de hamiş elbisesi ama şuan gitmemistim soğuk
Hamilelikte kesin ve net olarak almayacağım şey varsa o da lcwnın önü kırık yumurtadan çıkan bebekli sweatleri ya Kızılay dağıtmış gibi onu giymeyen hamileyi doğuma almıyolar sanki bana bıkkınlık geldi

Kızlar yeşil renkte ne biliyorsam yiyorum.özellikle marul.tabi suda iyice bekletiyorum sirkeyle birlikte.sonra tüketiyorum.çok faydalıymış tavsiye ederim

Ilk 3 ata kadar annenin deposundan sonrasinda yemesinden besleniyo canm. Benmkide stresliyken aciktgmda vurup duruyo.
O zaman aynı senin prenses gibi benimki de yiyince mayışıyor. Zaten babasına çekerse yatar uyur bütün gün
Eşim diyor zaten, bana izin vermiyorsun bırak da oğlum uyusun rahat rahat diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…