2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
O zaman aynı senin prenses gibi benimki de yiyince mayışıyor. Zaten babasına çekerse yatar uyur bütün gün
Eşim diyor zaten, bana izin vermiyorsun bırak da oğlum uyusun rahat rahat diye
Seninki babasona benmki de bana cekmis acayip tembel :) bazen kiziyorum sonrada diyorum ayni sn niye kiziosam:))))

Kızlar yeşil renkte ne biliyorsam yiyorum.özellikle marul.tabi suda iyice bekletiyorum sirkeyle birlikte.sonra tüketiyorum.çok faydalıymış tavsiye ede
Bende tereyi rokayi cok seviyorum ama unuttum bu ara
az bi Zaman'ımız kalmış ne bulursak yiyelim bence.yediklerimizi çeşitlendirelim daha doğrusu.vitamin mineral kalsiyum protein ne alabilirsek bebeğe faydalı

Yasemin ismini çok severim.gerçi sebebi Yasemin çiçeğini çok sevmem.beliz de güzel.kız olsa yoğunlaşırdım ama şimdilik aklıma bunlar geliyor
Kesinlikle cok guzel. Erkek ismi.olarak cok sevdgm.isimler var ama.kizda bulamiyorum :)

Al teyzoşu gör bi maşallahını alırız ☺

Teyzeleriii benim miniğime bakın :))) nehir düşündük ismini güzel dimi kızlar ya bizim çok içimize sindi :)
Kizlar masallah ne guzel poz vermis bebikler :) insallah sali gunku ultrasonda bizimki de gosterir yuzunu, dunkunde tamamen sakladi kendini kerata :)
Ben de hep asagida hissediyorum canim, ne zaman yukarı cikacak bunlar anlamadim :) dun doktora soracaktım unuttum

dogru canm.mesela
Yumurta mutlaka yiyorum sabahlari. Ama Bu ara yemek istemiyordu canm bende simdi yumurtali ekmege sardm. Hemde tiksinmemis oluyorum :)

Yasemin ismini çok severim.gerçi sebebi Yasemin çiçeğini çok sevmem.beliz de güzel.kız olsa yoğunlaşırdım ama şimdilik aklıma bunlar geliyor
Bizde zeynepte takildik kaldik teyzesi gerci bi biz degil artk herkes zeynep diye hitap ediyor kuzuma
:) aslinda melisa ismini cok seviyorum ama.dini isim olsun istiyorum.

Bizde zeynepte takildik kaldik teyzesi gerci bi biz degil artk herkes zeynep diye hitap ediyor kuzuma
:) aslinda melisa ismini cok seviyorum ama.dini isim olsun istiyorum.
Benim kiz olsa alara, defne, tuana, lavin isimlerinden birini koycaktim :)

Kızlar iyi aksamlar . Dun dr kontrolumz vardı . Minik kızımı gördük . Sükür yolunda hersey. Haftaya detaylı ultrason icin bi prof.a yönlendirdi ona gidicez. İns guzel haberler alırız bizde . Birde size birşey sorcaktım. Doktor son adet tarihime göre 18+5 , ultrason cihazına göre 18+1 olduğunu soyledi. Hangisini baz almam lazım ? Boyle gun oynaması normal mı ?

Vay hoşgrldinnn.nerde diyordum ben de bu kız sesi çıkmıyor.kombine bilet bizim 3 ümüzün mekanı bura
Hosbuldum seker rapor bitti malum ise gittim bide carsiya ugradim ayaklarim sisti bi yoruldum bacaklarim nasil sizliyodu anlatamam esime masaj yaptirdim rahatladim biraz uyudum oyle iste ay bi ay sonra hakkaten yurumucem yuvarlancam ben ya daha rahat carsida merdiven inip cikarken cok zorlandigimi farkettim

Ben de kiloları biraz kafaya takmaya başladım aynaya bakınca vücudumdaki değişikliklere alışmaya çalışıyorum her gun bebeğim yaşıyor mu acaba tedirginliginin yanında ya eşim beğenmezse korkusu ve daha niceleri olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da doğumdan sonra hep beraber diyete de gireriz burada

Hamileliğimin bitişini gazımın bitişi diye kutlayacam.o kadar rahatsız ediyor ki.akşam erken de yesem gaz olarak kalıyor.imkanım olsa Hiçbişey yemem yani o kadar sıkıldım bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…