2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Al benden de o kadar 6 kilo almışım ama yiyemeyerek nasıl oluyor anlamıyorum cidden. Acaba kan hacmimiz memeler be amniyon sıvısı kac kilo eder bu haftalarda.
Ben de son birkaç haftada biraz şiştim. Bence göbekler büyüyor, göğüs, ödem derken hızlandı kilo alımı. Bu arada sen de Antalya'daymışsın kime takip yaptırıyorsun? :)

Ben de son birkaç haftada biraz şiştim. Bence göbekler büyüyor, göğüs, ödem derken hızlandı kilo alımı. Bu arada sen de Antalya'daymışsın kime takip yaptırıyorsun? :)
Ben eşimin görevi nedeniyle ankaradan geldik iki ay oldu. Ankarada gittim bi süre burda henüz birini bulamadım gecen kontrole tıp fakültesinede gittim akdeniz ünivsinin 26 sında detaylı ultrason randevusu verdiler ama bilemiyorum bundan sonra dogum için napıcamı ben de onu düşünüyorum kara kara sen de mi antalyadasın nereye gidiyosun doktora

Detaylı ultrason için özel muayenehaneye gidiyorum ben akdeniz üniden perinatolog prof.dr. İnanç Mendilcioğlu. Takip de Medstar Ünal Yirmibeş e yaptırıyorum. Memnunum ben doktorlarımdan.

ya da benim gibi 79 ECEcanN L Ladyrose17

Son düzenleme:
Aynen yerlerde buz die esim kesinlikle cikarmiyo izinde vermiyo bana

hemen kötüye yorma canım ve bol bol dinlenmeyi de ihmal etme. geçmiş olsun.

Suyla olacaksa bende cok iciyrm ins yirtilmam gerci vardi biraz yirtiklarim ben kilolu kalmaktan korkuyrm

KİZLAr bogazim çok kötü yutkunamiyorum resmen.burun akintimda var doktora gitmeli miyim sizce yoksa evde kendi çabalarımla ballı süt falan mi içiyim

Sen de başka model al canım ben de 4 farklı modeli var :) tek o baskı yok şuan başka baskılar vardı zaten ondan yoktu :)

Parmaklarımla minik minik vuruyorum tekme atıyor videoya aliyim diyorum yumruk atsam yine atmayacak sanki anlıyolar dokunuyorum parmaklarımla gidiklar gibi yok takmıyor

Canım sat baz alınıyor bende ben ikisine gorede takip ediyorum ilerde duzeliyomus bakalım :)

Yine sen benden 3 hafta ondesin ben o 3 haftaya 1 2 kilo daha alirim sanirim
Benim problemim diyette yakalanmamak oldu o kadar sporu diyeti bi anda bıraktım tabi yine yemiyorum çok ama spor da önemli hareketsizim eskiye göre . Yoksa imkanı yok bunca ayda bu kadar alamazdim canım Dr uyarmadi çünkü anlattım normal kötü olmuş diyette yakalanman dedi bakalım eskiden gittiğim Dr um vardı ona devam edicem o ne diyecek sanırım çok kızmaz çünkü daha öncedende bu kilodaydim zayifladim gebe kaldım yine bu kilodayim demesem anlamaz ama ben derim

Aynen yerlerde buz die esim kesinlikle cikarmiyo izinde vermiyo bana
Geçen eşimle mutfak alışverişine çıktık uzun zamandır çıkmamıştım.arabadan indik meğer buzun üstüne basmışım eşimin elini tutmuyor olsam kayıp düşmüştüm çok korktuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…