- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #24.361
Ben de son birkaç haftada biraz şiştim. Bence göbekler büyüyor, göğüs, ödem derken hızlandı kilo alımı. Bu arada sen de Antalya'daymışsın kime takip yaptırıyorsun? :)Al benden de o kadar 6 kilo almışım ama yiyemeyerek nasıl oluyor anlamıyorum cidden. Acaba kan hacmimiz memeler be amniyon sıvısı kac kilo eder bu haftalarda.
Ben eşimin görevi nedeniyle ankaradan geldik iki ay oldu. Ankarada gittim bi süre burda henüz birini bulamadım gecen kontrole tıp fakültesinede gittim akdeniz ünivsinin 26 sında detaylı ultrason randevusu verdiler ama bilemiyorum bundan sonra dogum için napıcamı ben de onu düşünüyorum kara kara sen de mi antalyadasın nereye gidiyosun doktoraBen de son birkaç haftada biraz şiştim. Bence göbekler büyüyor, göğüs, ödem derken hızlandı kilo alımı. Bu arada sen de Antalya'daymışsın kime takip yaptırıyorsun? :)
2.810 gr doğdu cok şükür gelişmişti ertesi gün evimizdeydikDemek ozamanmis nasibi kac kilo dkgdu ciger gelisimi tamamlanmismiydi
Detaylı ultrason için özel muayenehaneye gidiyorum ben akdeniz üniden perinatolog prof.dr. İnanç Mendilcioğlu. Takip de Medstar Ünal Yirmibeş e yaptırıyorum. Memnunum ben doktorlarımdan.Ben eşimin görevi nedeniyle ankaradan geldik iki ay oldu. Ankarada gittim bi süre burda henüz birini bulamadım gecen kontrole tıp fakültesinede gittim akdeniz ünivsinin 26 sında detaylı ultrason randevusu verdiler ama bilemiyorum bundan sonra dogum için napıcamı ben de onu düşünüyorum kara kara sen de mi antalyadasın nereye gidiyosun doktora
çok güzel isim kendi gibi annesi :)Teyzeleriii benim miniğime bakın :))) nehir düşündük ismini güzel dimi kızlar ya bizim çok içimize sindi :)
ya da benim gibi 79Ama ben aşık oldummmm masallah subhanallah verene kurban olunmazmı..
Olmazmi top gibi toplaniyor biyere kasilip kaliyorm benim bu son haftalarimda olmustu kizima hamileyken
Aayy Allahim ya masallah guzel kizlarimizi Allah esirgesin heeppsini
Ya benim gibi 73 olsaydin
Ozaman anlasildi bu decavit fena istah aciyo of icmesek bisi olurmu ya:)Sen yine en bastanda az almışsın cnm ben nerdeyse 2aydır içiyorum decaviti baya kilo aldım yaniii, diyorum gidişat hiç iyi değil doğuma kadar böyle giderse düşünemiyorum
Sana sormustm canim . :)kime sordun tatlım oğluşu olan çok var :)
Aynen yerlerde buz die esim kesinlikle cikarmiyo izinde vermiyo banaBen spor salonuna gidiyordum doktorum spor salonuna gitme yürüyeceksen dışarda yürü ya da hamile pilatesine git dedi ben de spor salonunu dondurdum doğurduktan sonra kullanıcam haklarımı ama şu an ne yürümesi tek adım atmıyorum valla.. Havalar da çok soğuk napalım
hemen kötüye yorma canım ve bol bol dinlenmeyi de ihmal etme. geçmiş olsun.Kızlar dün akşam başıma olumsuz birşey geldi...Dün gece yatmak için hazırlanıyordum ayaktaydım birden sıcak bir su geldi... İdrar kaçırdım sandım.Ama öncesinde lavaboya gitmiştim.Berrak su gibi bir sıvı...sancım falan olmadı
O saatte kadın doğum uzmanı bulamayacağım için mecburen bugünü bekledim
Doktor tam tanı koyamadı bebeğin amniyon sıvısı olabilir dedi.
Yeşil akıntın var dedi fitil antibiyotik verdi tahlil yaptı...Muayene etti çok şükür bebeğim iyi sıvısı da var
pazartesi doktora gitmiştim oysa
herşey güzel demişti...
gene başladı riskler
Suyla olacaksa bende cok iciyrm ins yirtilmam gerci vardi biraz yirtiklarim ben kilolu kalmaktan korkuyrmBencede aç kız sürekli bisküviyle geçiştirmiyorum ki bazen yemek varsa onu gömüyorum geçen yemin ediyorum bir düdüklü tencere agzına kadar dolu yemek yaptım eşim yine çöpe gidecek dedi ertesi gün öglen düdüklüyü yıkıyordum yemek nerde bari ısıtayım yiyim arıyada gitmemiş olur dedi şey burda diyip karnımı gösterince adam şok oldu bende normalde zayıf hamile kalanlardan degildim ayva göbekle hamile kaldım,Nasıl vercem diye düşünmüyor degilim ama yüzden verdim koldan omuzdan flan bi anda çöktüm aşagıyı görmeyen ne oldu hamile oldugundan eminmisin zayıflamışsın diyorlar aşagı bakan durumun vahimligini anlıyo ;( Neyse saglıklı dogsunlarda Ben normaldede çok süt ayran yogurt peynir tüketirim şimdi bu katlandı, günlük 2 lt ayran 1 lt süt büyük kase yogurt kocaman tabaga 3-4 çeşit peynir 5 lt su hayatım böyle geçiyor günlük benim tek korktugum yırtıklar herkes sen çok su içiyorsun yırtılmazsın diyor inşallah öyle olur yoksa korkuyorum
Ayy vallahi ben :)))))) tabi sagdakiEki Görüntüle 1927960 Tam beni anlatan bişey buldum kızlar ;( Hamilelik için hayat ettigim & gerçekte olan :/ pucca paylaştı ondan gördüm ama tam beni anlatıyo be ;(
Sen de başka model al canım ben de 4 farklı modeli var :) tek o baskı yok şuan başka baskılar vardı zaten ondan yoktu :)Hamilelikte kesin ve net olarak almayacağım şey varsa o da lcwnın önü kırık yumurtadan çıkan bebekli sweatleri ya Kızılay dağıtmış gibi onu giymeyen hamileyi doğuma almıyolar sanki bana bıkkınlık geldi
Ölmeyelim sağlıklı olalım o günleri gorelimde boşverelım yaşı:) ay ama 40 sene çok ben de yarısını yeni geçtim 40 senenin
Doktora gitsen de ilaç vermez kendi imkanlarınla iyileşmeyi dene.bol dinlen,c vitamini takviyesi vsKİZLAr bogazim çok kötü yutkunamiyorum resmen.burun akintimda vardoktora gitmeli miyim sizce yoksa evde kendi çabalarımla ballı süt falan mi içiyim
Parmaklarımla minik minik vuruyorum tekme atıyor videoya aliyim diyorum yumruk atsam yine atmayacak sanki anlıyolar dokunuyorum parmaklarımla gidiklar gibi yok takmıyorKizlar masallah ne guzel poz vermis bebikler :) insallah sali gunku ultrasonda bizimki de gosterir yuzunu, dunkunde tamamen sakladi kendini kerata :)
Ben de hep asagida hissediyorum canim, ne zaman yukarı cikacak bunlar anlamadim :) dun doktora soracaktım unuttum
Canım sat baz alınıyor bende ben ikisine gorede takip ediyorum ilerde duzeliyomus bakalım :)Kızlar iyi aksamlar . Dun dr kontrolumz vardı . Minik kızımı gördük . Sükür yolunda hersey. Haftaya detaylı ultrason icin bi prof.a yönlendirdi ona gidicez. İns guzel haberler alırız bizde . Birde size birşey sorcaktım. Doktor son adet tarihime göre 18+5 , ultrason cihazına göre 18+1 olduğunu soyledi. Hangisini baz almam lazım ? Boyle gun oynaması normal mı ?
Benim problemim diyette yakalanmamak oldu o kadar sporu diyeti bi anda bıraktım tabi yine yemiyorum çok ama spor da önemli hareketsizim eskiye göre . Yoksa imkanı yok bunca ayda bu kadar alamazdim canım Dr uyarmadi çünkü anlattım normal kötü olmuş diyette yakalanman dedi bakalım eskiden gittiğim Dr um vardı ona devam edicem o ne diyecek sanırım çok kızmaz çünkü daha öncedende bu kilodaydim zayifladim gebe kaldım yine bu kilodayim demesem anlamaz ama ben derimYine sen benden 3 hafta ondesin ben o 3 haftaya 1 2 kilo daha alirim sanirim
Geçen eşimle mutfak alışverişine çıktık uzun zamandır çıkmamıştım.arabadan indik meğer buzun üstüne basmışım eşimin elini tutmuyor olsam kayıp düşmüştüm çok korktukAynen yerlerde buz die esim kesinlikle cikarmiyo izinde vermiyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?