2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım takma kafana ama dikkat de et tabi benim vücudum kol bacak aynı hatta şortla tshrtle fotoğraf çektim o kadar Komikkı bacaklar kollar ince kaliyo o göbeğe eski pantolonlarmi giyiniyorum önlerine toka ya da lastik takarak ustlerimde sorun yok hepsi oluyo göbekten sorun oluyo sadece onuda hallediyorum .. ama şöyle düşün gebelikte 20 kg alıp ,3 kg çocuk çıkartıyorsun diyenler var mesela böyle yazılar çok okudum inan sağlıklı beslenip kilo alıyorsan eger veriyosun kuzenim erken doğumla 900 gram iki bebek dünyaya getirdi doğumdan indiğinde 9 kilosu gitmişti düşün ve 27 haftasına kadar 16 kg aldı o kadar çok yiyoduki bana sen nasıl hamilesin hiç yemiyosun diyor .. yani ister istemez doğumda gidiyor her bünye aynı değil ben regl olmayınca tartıda iki kg fazla çıkardım bunuda diyetisyene gittiğim sırada diyetisyenim ile birlikte anladık altı günde benden 3 kilo gitmişti aslında 1 kilo ama regl olmuştum 5. Günüydü .. belki seninde böyledir canım sağlıklı besleniyosan dert etme abur cubur yemek yeter zaten bebiş sağlıklı olsun da düzenli besleniyorsan verirsin bak bununla ilgili araştırma yap yazar nette :) ..

Son düzenleme:
Geçen eşimle mutfak alışverişine çıktık uzun zamandır çıkmamıştım.arabadan indik meğer buzun üstüne basmışım eşimin elini tutmuyor olsam kayıp düşmüştüm çok korktuk
Ben Eruzutuma gidicm.ocak 22 de simdiden kirkusu sardi ne yapicam diye . yere yapismasam iyi :))) burda oyle durum yok. Dikkat edin kizlarr

Canm bu konuda çoğu kişi kararsız sanırım benm çevremde yaptrmak ismediler ve yaptıran olmadı.Bende yaptırmam heralde.Ama doktor illaki yapalım derse ve ikna edici olursa açıklamalarıyla yaptırırım diye tahmin ediyorum.

Amann ne yapalim ..insallah saglikli olur goruruz o gunleri hayirlisiyla :)
Aaa hic oyle dusunmemistim sagol kızzz bende diyet yapiyodum kiloyla on kilo vermistim.sonra tekrar bir iki kilo alip hamile kaldim
Sabah sabah moral oldun ben zaten bu kilodaydim

Son düzenleme:
KİZLAr bogazim çok kötü yutkunamiyorum resmen.burun akintimda var doktora gitmeli miyim sizce yoksa evde kendi çabalarımla ballı süt falan mi içiyim
Geçen hafta ben öyleydim beş gün eziyet oldu bana. Ihlamura müsade etti doktorum günde iki fincan içebilirsin dedi. Bende bi su bardağı içtim günde içine bal ve limonla . Tavuk suyuna çorba içtim baharatlı limonlu. Geçti çok şükür tavsiye ederim yani

Kızlar 1 haftadır göbeğimin sadece tek bir noktasında kaşıntı var.
Tam göbeğim üst ve orta kısmı. Küçük bir alan tırnak kadar.
Sadece ve sadece o kısım kaşınıyor 1 Haftadır gece gündüz.
Ve sadece o minik, tırnak kadar alan pembemsi.Göze çarpıyor.
Neden acaba çok değişik ya .

Kafasi karisik olmasinda ben hep yorgunum genelde herkestede durum ayni dedigin gibi uyusuk mayis anneleri
benim kocamda miskin ben de miskin bizim çocukta sanırım o yönden bize çekecek hiç ultrasonda öyle kıpır kıpır değil gibi el kol bacak hareketleri var çocuğumda bi :) geçen gittiğimizde ellerini birbirine vurdu yavrum alkış yapar gibi çok güzeldi ya :)

Suyla olacaksa bende cok iciyrm ins yirtilmam gerci vardi biraz yirtiklarim ben kilolu kalmaktan korkuyrm
benimde yırtıklarım kilo kaynaklı vardı ama dogum daha kötüymüş herkes kilo yırtıgı iyi yanında diyor dogum yapanlar,Su içmek bide bol bol bebe yagın jelini sürmek iyi geliyormuş su içtigim dogruda her dakika süremiyorum bu bi gerçek :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…