- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #24.381
ne hikmetseHamileliğimin bitişini gazımın bitişi diye kutlayacam.o kadar rahatsız ediyor ki.akşam erken de yesem gaz olarak kalıyor.imkanım olsa Hiçbişey yemem yani o kadar sıkıldım bu durumdan
Canım takma kafana ama dikkat de et tabi benim vücudum kol bacak aynı hatta şortla tshrtle fotoğraf çektim o kadar Komikkı bacaklar kollar ince kaliyo o göbeğeBen de kiloları biraz kafaya takmaya başladım aynaya bakınca vücudumdaki değişikliklere alışmaya çalışıyorum her gun bebeğim yaşıyor mu acaba tedirginliginin yanında ya eşim beğenmezse korkusu ve daha niceleri olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da doğumdan sonra hep beraber diyete de gireriz burada
Ben Eruzutuma gidicm.ocak 22 de simdiden kirkusu sardi ne yapicam diye . yere yapismasam iyi :))) burda oyle durum yok. Dikkat edin kizlarrGeçen eşimle mutfak alışverişine çıktık uzun zamandır çıkmamıştım.arabadan indik meğer buzun üstüne basmışım eşimin elini tutmuyor olsam kayıp düşmüştüm çok korktuk
Tatlım çoksa da yapacak bişey Yok bende aynı durumdayım ama günlük hayattaki gibi aman kendimi kontrol edeyim diyemiyorum kiKızlar ben 18. Haftadayım. 57 ile hamile kalmıştım 62 oldumyani 5 kilo aldım çok mu
Ben icmiuorum canim. Istah aciyor diye degilde. Haplara karsym. Yazik cocuuma:) meyve yerm yerine gecer insaallahOzaman anlasildi bu decavit fena istah aciyo of icmesek bisi olurmu ya:)
Benm de hos gelmistiii:) zaten kulaga hos glenin anlaminpek olmuyo varya anlam cok onemli amaCok once bulmustum onu kökeni isvecce lav demek sanirim ama kulagima hos geliyo o isim seviyorum nedense :)
Fedakar ana modeli:))günaydınnnBen icmiuorum canim. Istah aciyor diye degilde. Haplara karsym. Yazik cocuuma:) meyve yerm yerine gecer insaallah
En zor alışcagım şey bu kilo durumu olcak sanırım canımTatlım çoksa da yapacak bişey Yok bende aynı durumdayım ama günlük hayattaki gibi aman kendimi kontrol edeyim diyemiyorum ki
Canm bu konuda çoğu kişi kararsız sanırım benm çevremde yaptrmak ismediler ve yaptıran olmadı.Bende yaptırmam heralde.Ama doktor illaki yapalım derse ve ikna edici olursa açıklamalarıyla yaptırırım diye tahmin ediyorum.Merhabalar güzel anneleruzun zamandır sayfaya bakamıyordum, bugün hazır doktora gitmişken bir gireyim hamişler dünyasında neler oluyor öğreneyim istedim bugün kasık ağrılarım vardı tahlil verdim ama sonuçları alamadım henüz, 20+4 olduk ve bu zamana kadar kendini bi şekilde saklayan minnoş kızım bugün kendini gösterdi çok şükür, detaylı ultrasonda da herşey normal görünüyordu. 480 gr olmuş kızım benim maşallahı var bu arada 24. Haftada ben çok istemesem de doktorum şeker yüklemesi yapalım dedi babamda ve dedemde şeker var genetik olarak riskli konumdasın dedi sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Amann ne yapalim ..insallah saglikli olur goruruz o gunleri hayirlisiyla :)
Aaa hic oyle dusunmemistim sagol kızzz bende diyet yapiyodum kiloyla on kilo vermistim.sonra tekrar bir iki kilo alip hamile kaldimBenim problemim diyette yakalanmamak oldu o kadar sporu diyeti bi anda bıraktım tabi yine yemiyorum çok ama spor da önemli hareketsizim eskiye göre . Yoksa imkanı yok bunca ayda bu kadar alamazdim canım Dr uyarmadi çünkü anlattım normal kötü olmuş diyette yakalanman dedi bakalım eskiden gittiğim Dr um vardı ona devam edicem o ne diyecek sanırım çok kızmaz çünkü daha öncedende bu kilodaydim zayifladim gebe kaldım yine bu kilodayim demesem anlamaz ama ben derim
Canm benmde gündüz iniyor.Gece bu şekilde sabah az daha inik hali.Ayyy maşallah ne güzel görünüyor benim akşamları bunun gibi ama gündüz puf diye sönüyo sanki kimse anlamıyo hamile olduğumu herkese ben söylüyorum
Ay ya ne güzel bende 20 leri görsem 25-27 filan olsamGunumuz aydin olsun hanimlar..herkes iyidir umarim.bakin bakin asagida ne yaziyor 20 hafta cook sukur
teşekkür ederizz41 kere masallah cok güzel bir kiz olacagi belli simdiden :)
küçük kardeşimin adı Kaan Alp biz birlikte kullanıyoruz benim çok hoşuma gidiyor :) düşünebilirsiniz ..Erkek isim önerilerinize açığım lütfen bir el atın
Ortadaki üç ay daha iştahlı ve daha rahat geçiyormuş ya. Herkes böyle söyler malum. Ben de korkmuyor değilim Kusarak bulantı ve halsizliklerle 5 kilo aldıysam sonra napcam bilmiyorum aslındaEn zor alışcagım şey bu kilo durumu olcak sanırım canım
Geçen hafta ben öyleydim beş gün eziyet oldu bana. Ihlamura müsade etti doktorum günde iki fincan içebilirsin dedi. Bende bi su bardağı içtim günde içine bal ve limonla . Tavuk suyuna çorba içtim baharatlı limonlu. Geçti çok şükür tavsiye ederim yaniKİZLAr bogazim çok kötü yutkunamiyorum resmen.burun akintimda vardoktora gitmeli miyim sizce yoksa evde kendi çabalarımla ballı süt falan mi içiyim
benim kocamda miskin ben de miskin bizim çocukta sanırım o yönden bize çekecek hiç ultrasonda öyle kıpır kıpır değil gibi el kol bacak hareketleri var çocuğumda bi :) geçen gittiğimizde ellerini birbirine vurdu yavrum alkış yapar gibi çok güzeldi ya :)Kafasi karisik olmasindaben hep yorgunum genelde herkestede durum ayni dedigin gibi uyusuk mayis anneleri
benimde yırtıklarım kilo kaynaklı vardı ama dogum daha kötüymüş herkes kilo yırtıgı iyi yanında diyor dogum yapanlar,Su içmek bide bol bol bebe yagın jelini sürmek iyi geliyormuş su içtigim dogruda her dakika süremiyorum bu bi gerçek :/Suyla olacaksa bende cok iciyrm ins yirtilmam gerci vardi biraz yirtiklarim ben kilolu kalmaktan korkuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?