2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sana sormustm canim . :)
ben emir düşünüyorum aslında yiğit emir düşünüyordum hadi dedim bir taneside babasının dediği olsun o da poyraz istiyor ama emir istemiyor bilmiyorum şuan anlaşamıyoruz isim konusunda ne olcak bakalım o mu galip gelicek ben mi :)

Aynen öle birde abur cubur yemediğim ve nerdeyse eskiden yediğim gibi yediğim halde günlük kilo alıyorum nerdeyse bendr diyorum bu ilacı içmeyecem die eşimde kızıyor hemen yavrumuzdan daha mı önemli die
decavit bana da verdi doktorum henüz kullanmaya başlamadım ama elimde vinalac vardı o bitince başlarsın demişti ben kullanıyım o zaman iştah açıyorsa :)

Hayirli sabahlar annelerrr:)) Evlatlarimizin hayirli evlatlar olabilmesi icin kuran okudugumda okumadan gecmedigim sureyi sizlerede atiyorum. Faydalanalim insaallah. Furkan suresinin 74. Ayeti. Anlamida arapcasida yorumda. Isaretledigim kisim okunuyor sadece

Eklentiler

• 20161222_094134~2.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2016-12-22-09-43-35~2.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 64
günaydın kızlar benim oglumun ismide kerem olacak ortak karar verdik cok alıstık bile kerim ismide güzel onuda düsünebilirsiniz bulamayanlar
Ayy kerem demeyin yaa icim gidiyor o isme. Sirf kerem isminden dolayi erkek cocuguna isinmistm:)))) ismiyle yasasin insaallah. Dogdugunda keremin fotosunu gormek isterim annesi. Cok yakisikli oluyorlar sizin keremi merk.ettim simdiden :)))

decavit bana da verdi doktorum henüz kullanmaya başlamadım ama elimde vinalac vardı o bitince başlarsın demişti ben kullanıyım o zaman iştah açıyorsa :)
Kullan cnm kullan faydasını görürsün eminim :))) ben 60 tabletli olan bir kutuyu bitirdim şimdi ikinci kutuda yarı oldu nerdeyse.içmesem mi diye ciddi ciddi düşünmeye başladım nerdeyse

Kullan cnm kullan faydasını görürsün eminim :))) ben 60 tabletli olan bir kutuyu bitirdim şimdi ikinci kutuda yarı oldu nerdeyse.içmesem mi diye ciddi ciddi düşünmeye başladım nerdeyse
tek kafama takılan şey bol miktarda A vitamini içermesi canım fazlası zarar diyorlarya A vitamininin

Hahah ne tatli ya yirim onu sakin bi cocuk olur, bende esimde normalde hareketliyiz ama mesela firsat buldukca tembellik yapmayi severim :) ben hep cikolata yiyorum bizimki kipir kipr oluyo bu kez ziplamaya calisiyodu. Su an bile o minnak ayaklariyla vuruyo sipam her yattigimda oturdugumda oynuyo sukur hissediyorum cirkini

Benm de hos gelmistiii:) zaten kulaga hos glenin anlaminpek olmuyo varya anlam cok onemli ama
Oglusun ismi ne olacak annesi
Emir ayaz koymayi dusunuyoruz bakalim baska birsey bulamadim daha ama alistim bu isme. Aslinda arel istiyodum esim istemedi o halde emir olsun ddim ilki benim begendigim :) ayaz i babasi istedi.

KİZLAr bogazim çok kötü yutkunamiyorum resmen.burun akintimda var doktora gitmeli miyim sizce yoksa evde kendi çabalarımla ballı süt falan mi içiyim
Aynı durum bende de vardı canım hem biraz üşütmüştüm hem de kusmaktan boğazım tahriş olmuştu.. İkisi bir araya gelince özellikle geceleri çok kötü oluyordu boğazım su da içemeyince. Bol bol sıcak su içtim, bal ve tarçın karıştırıp yedim öyle geçti 1 haftada... Doktora gitmedim gitsem de ilaç veremeyecekti.

Ayy kerem demeyin yaa icim gidiyor o isme. Sirf kerem isminden dolayi erkek cocuguna isinmistm:)))) ismiyle yasasin insaallah. Dogdugunda keremin fotosunu gormek isterim annesi. Cok yakisikli oluyorlar sizin keremi merk.ettim simdiden :)))
tesekkurler teyzesi bende cok yakıstırıorum ismini babasıda keremim nasıl diyip duruyo insallah saglıkla gelsinler bi selfi cekerim oglusa :)))

bakalım şimdilik sakin gibi sıpa ilerde bu söylediklerime pişman etmez umarım beni :) onları hissetmek çok güzel bi duygu ya maşallah bebişlerimize onlar iyi olsunlar sağlıklı olsunlar hep tekmelesinler sürekli oynasınlar kıpraşsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…