2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
tesekkurler teyzesi bende cok yakıstırıorum ismini babasıda keremim nasıl diyip duruyo insallah saglıkla gelsinler bi selfi cekerim oglusa :)))
Ben kiz cocugu cok istememe ragmen erkek hissediyodum unutup kerem diye cok sevdm kizimi :))))) dogdugunda beklern annesii selfinizii

Iyidir inşaallah canım Kışta kıyamette bizde taşınacaz

erkeğimin adı da Erim Aslan olcak teyzeleri eşim koyu gs li aslanı ta sevgiliykenden istedk herkes alıstı öyle seviolar ben zaten kayınbaba kaynana isimleri koyulmasına karsıyım bu arada yarın doktor teyzesine gitces bakalım büyümüş mü tosunummm

Kızlar nasılsınız
Çok erken biliyorum ama Bebek arabası önerisi olan varmı
Ben casual marka iyi diye duydum çift yönlü olsun istiyorum
Birde fiyatlar kışın daha uygun oluyormuş

kızlar netten bebek alışverişi yaparken hangi siteleri tercih ediyorsunuz yasak mı bilmiyorum site adı vermek ama

Bende 5 kilo aldım doğumumuz aynı Allah izin verirse
İnşallah kuzum. Ama Doktor bana 13 Mayıs dedi doğumu.Ben buraya 13 mayıs yazdığımda beni 2 hafta mı ne geride gösteriyordu takvim ,17 hafta filan gösteriyordu ben haftamı yanlış göstermesin diye doğum tarihini burda ileri aldım . doktora göre 13 Mayıs.

Kızlar nasılsınız
Çok erken biliyorum ama Bebek arabası önerisi olan varmı
Ben casual marka iyi diye duydum çift yönlü olsun istiyorum
Birde fiyatlar kışın daha uygun oluyormuş
Kiz güzel bitane bulursa resim at :) bende besik bakmak istiyom ama cok erken. Heryerde bide indirim var :/

Çok güzelmiş annesi isimleri. Erim'i duymuştum ama anlamını bilmiyorum. Ama hoş geliyor kulağa.

Ben daha bir kilo almışım ilk aylarım da çok kötüydum halen de iştahım yok
ben de çok kötüydüm ilk aylarımda bu haftama kadar hiç kilo alamamıştım ama bu hafta kontrole gittiğimde iki kilo almış olduğumu gördüm iştahımda açıldı gibi sık sık acıkıyorum

Doğum tarihin daha öndeyse haftan ileri gider aslında.

Aminn insallah. dogduklarinda nasil olacaklar cok merak ediyorum burda bi sayfada erkek annelerinin yazdiklarina bakiyorumda hepsi fena gözüm korkuyo en korktugum seyde altini acinca ustume basima birakmasi hareket etsin diye sabahlari uyaninca hemen kalkmiyorum hic ayaklanmak istemiyorum hep oynasin istiyorum cok hosuma gidiyo 20. haftayi gec bak nasil seker oluyolar su anda icini gidikliyodur kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…