2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben kiz cocugu cok istememe ragmen erkek hissediyodum unutup kerem diye cok sevdm kizimi :))))) dogdugunda beklern annesii selfinizii
Bende kiz hissediyodumda ne oldu :) demekki minikler bizi yaniltabiliyormus zaten ruyamda 4 defa bosa görmemisim erkek cocuk dogurdugumu biliyodumda iste bi heves kizdir diyodum ama alistik oglumuz olacagi fikrinede evlat ya her turlu ölünür yoluna

bende yarın gidicem kontrole cok merak ediyorum geciktim ben biraz 45 gün oldu gitmeyeli bayagı buyudu oglus bakalım kime benziyo

Kizlar hepimiz farkli markalarda ilaclar kullansakta folikasit ve vitaminler istah acip kilo yapiyo malesef burda bana denilen her iki ilac icinde sabah ac karnina eger migdem kaldirmazsa yemekle icebilirim ve benim farkettigim sabah ac karnina icip ustune normalbi kahvalti yapilirsa insan o kadar acikmiyo bide tabi su an hersey psikolojik diye dusunuyorum yoksa herkes ayni sekilde yiyip kilo almiyo :) kilolardan hicbirimiz memnun degiliz ama bebislerin poposu sagolsun icimdeki kipirti dünyada hicbirseye degisilmez

Abimlerin erkek bebeği var, altını değiştirirken peçete ile pipisini tutuyorlar, yoksa birkaç kez yüzlerine işemiş kerata çok tatlı yaa :)

Canm stres yok kendimi ac birakmiyorum yaa onunda kili kipirdamiyor. 1 kavanoz nutella yedm hareket etsn diye. Cocuk iyce yatisa gecti. Hic anlasamiyoruz hicc 2 gundur vurup kaciyo oda gunde 3.kez anca. Daha simdiden anlasamiyoruz biz :)))) senin pasadan ornek alsa az ne guzel olacak . ayaklarini yerim onunnnbence artik prenses degl teyzesi olsa olsa cadi olur bundan.

Tesekkur ederiz teyzesi prenses ne alemde? Pasa durmuyo yerinde uyanir uyanmaz tekmelemeye basliyo genelde sagda ayakta sanirim ayaklari ortada kurban oldugum minigim ters ya
Canm stres yok kendimi ac birakmiyorum yaa onunda kili kipirdamiyor. 1 kavanoz nutella yedm hareket etsn diye. Cocuk iyce yatisa gecti. Hic anlasamiyoruz hicc 2 gundur vurup kaciyo oda gunde 3.kez anca. Daha simdiden anlasamiyoruz biz :)))) senin pasadan ornek alsa az ne guzel olacak . ayaklarini yerim onunnnbence artik prenses degl teyzesi olsa olsa cadi olur bundan.

Canım ben 20 Mayıs ama sezaryen olacağı için 10 Mayıs gibi olur.sen normal mi düşünüyorsun

bende yarın gidicem kontrole cok merak ediyorum geciktim ben biraz 45 gün oldu gitmeyeli bayagı buyudu oglus bakalım kime benziyo
Çok uzun süre geçmiş annesi, kim bilir nasıl büyüdü tatlış. Bizim de haftaya cuma kontrolümüz, 3 hafta geçmiş olacak özledik kızımızı, ondan 2 hafta sonra da ayrıntılı ultrasonumuz olacak inş bol bol görücez yavrumuzu neyse ki :)

Sup3risi alindimi ne teyzesi vuruyor simdi :)) ne zamn bu sayfada yaknsam aynini yapiyor zekasina kurban oldugumm. yicem bn bu ballarii yaa vurdukca cok fena baglaniyor insan :)

Prensesime laf yok nazli o annesi kiz cocuk iste ya cilveli nazli seker kendini agirdan satiyo :) gorumceminki 7 aylik dokunan olunca kaciyo kimseye tekme atmiyo cok fena bir kiz alttan suzuluyo kaciyo diyo biri elini koyunca

Sup3risi alindimi ne teyzesi vuruyor simdi :)) ne zamn bu sayfada yaknsam aynini yapiyor zekasina kurban oldugumm. yicem bn bu ballarii yaa vurdukca cok fena baglaniyor insan :)
Hahaah bi birakmiyoruz yatsinlar cok sey bekliyoruz onlardan minnacik biseyler zaten canlari ne ki ne kadar hareket etsinler :) sikayet ediyon ya kiziyo anneme bak yine beni kötüledi teyzelerime ben sorarim ona diye vuruyo yavru ne yapsin

Abimlerin erkek bebeği var, altını değiştirirken peçete ile pipisini tutuyorlar, yoksa birkaç kez yüzlerine işemiş kerata çok tatlı yaa :)
Hahahah yerim yaaa en kotu tarafi o iste babasina derim degistirsin :) yuzune gelirse beni burdan trye kadar kovalr o ayri tabi iyi fikirmis bak tutmak ama iki kisi lazim ona surekli

Hahahah yerim yaaa en kotu tarafi o iste babasina derim degistirsin :) yuzune gelirse beni burdan trye kadar kovalr o ayri tabi iyi fikirmis bak tutmak ama iki kisi lazim ona surekli
Evet valla altını açınca rahatlıyor mudur nedir hemen su koyuveriyormuş olsun çişleri bile temiz onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…