2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
evet doktor bayagı yogundu benmde uymadı planıma bu haftaya kaldı bakalım hastaneyle dogumu falanda konusucam fiyat bilgisi dogum sekli artık yavas yavas ogrenmek lazım

Hahaah bi birakmiyoruz yatsinlar cok sey bekliyoruz onlardan minnacik biseyler zaten canlari ne ki ne kadar hareket etsinler :) sikayet ediyon ya kiziyo anneme bak yine beni kötüledi teyzelerime ben sorarim ona diye vuruyo yavru ne yapsin
Ben kiyaslaninca delii olurdum annemde sagolsun cok yapardi :))) banada yapismis bu huy. Kuzumu kiyaslamiyim bida simdiden anliyor. Yanlz farkedersen teyzesi huzursuz olduda hareketlendi :)))) sonra sevdm biraz yne tik yok. Al beni ye diyor :)))) dedgn gibi cok sey bekliyoruz malesef. Hatta esim cok kiziyorm bi rahat birakmiyosun diye. Ama elimde degil. Hareket olunca saglikli oldugunu biliyo olmak herseye bedel

Prensesime laf yok nazli o annesi kiz cocuk iste ya cilveli nazli seker kendini agirdan satiyo :) gorumceminki 7 aylik dokunan olunca kaciyo kimseye tekme atmiyo cok fena bir kiz alttan suzuluyo kaciyo diyo biri elini koyunca
Ayy allahim nazlarini sevsinler. Bu minnakta oylee pek nazli. Bende oyleydm de babam nazimla ugrasrdi. Simdi kuzumun babasida naziyla oynar bende oynarm. Canlari sagolsunda nazlansinlar:)

Kizlar bakim.ürünleri hangi marka saglikli acaba islak mendil sampuan vs ben unibaby biliyorum islak mendilde diger turlu fikrm yok

Doğum tarihin daha öndeyse haftan ileri gider aslında.
Sanırım ters yazdım. Neyse. ben burda haftam doğru görünsün diye gerçek doğum tarihimle oynadım 1 hafta kadar.
Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bakalım ne zamn gelcekleri belli değil hiç, erken yada geç belli olmaz. İnşallah alırız kucaklarımıza

Canım ben 20 Mayıs ama sezaryen olacağı için 10 Mayıs gibi olur.sen normal mi düşünüyorsun
Canm son adet tarihim 6 ağustos doktor normal doğumun 13 mayıs dedi. Bilmiyırum zaman ne gösterecek normal doğumdan çok korkuyorum ilk kez doğum yapacağım belki sende öylesindir.Cesaretım yok.Ama bi bakarım normal olcam derim .Bi bakarım korkarım sezeryan derim.Allahım hayırlısını nasip etsin.İnşallh normal olur da hemencecik çıkı verir

erkek olmanın hakkını vericeklerdir biraz valla doktorumda bir sonraki kontrole geldiğinde hissediyo olursun hareketlerini dedi sabırsızlanıyorum valla benim yaramaz pazartesi günü bi pıt pıt yaptı bikaç defa baya net hissettim dünde hafif hafif varla yok arası birşeydi başka birşey hissetmiyorum daha tatlım

Gnaydın kızlar çok kötüyüm bana bir çare söyleyin bu grip nasıl geçer başım boğazlarım heryanım ağrıyor

Ah cnm bende 2gündür fena oldum uçuktan boğaz agrısına göz akmasına nolck bılmıyorum bole nasıl atlatıcaz hamilelikte en kötü grip valla geçmek bilmiyor şimdi süt bak karabiber demişti bi arlds onu yaptım içtim bi boğaz spreyi vermişti dr onu kullanıom amacpk hafıf bı etkısı yok

Merhaba kızlar günaydın, Hamileligim 12.nci haftasından sonra canım sadece ayva limon tuz 3lüsü istedi ve her gün yemezsem çok kötü oluyordum. yatamıyordum ayva normalde hiç sevmem ömrümde yememişimdir diyebilirim,Ama hamilelikte senelik yedim resmen şimdide ekşi yiyemiyorum bir tatlıya düştüm çikolataya özellikle onuda pek sevmem normalde korkmaya başladım aceba şekermi var ondan mı düştüm biranda diye yoksa normal mi sizce ?

Hamilelikte gerçekten çok sıkıntı oluyor ilaç kullanamayınca kullanabileceğimiz şeyler anca çok hafif ilaçlar yada meyveler onlarda işe yaramıyor ilaç kullanmadan nasıl gçecek bilmiyorum başımı kaldıramıyorum yataktan kalkmaya çalışınca belim kalcalrım heryanım ağrıyor

Tabi canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Benim sezeryan olacağından zaten 38de filan oluyor genelde, şimdiden 2 hafta önce gelecek. Daha da erken olmak zorunda kalmasın inşallah... Sağlıkla doğsunlar da...

3 battaniyemz var bu gun yine gordum dayanamayp aliyodum esim durdurdu :)))) ben cok usuyorum.ondanmi ne.hep orguye battaniyeye daliyorum:)))

Örenlerde olur battaniye... dur yapmaaa :)
Bende de şimdilik 2 örgü 2 penye 1 tane de yün kalın battaniye var
dün oturdum tek tek baktım kıyafetlerine.. zaten zırt pırt bakıyorum deli gibi..

kıyafet ne kadar almak lazım acaba.. zıbın cıtcıtlı body gibi seyleri cok değiştireceğimiz için aldım bol bol inşallah düşündüğüm gibi yeterli olur. kıyafet almaya başladnız mı ?

Kızlar bebekleriniz belki iri olacak şimdiden yenidoğan la doldurmayın evi.bide hediye çok geliyor bence 1.viteste yapmalıyız alışverişleri.yoksa yazık olacak.

haklısın zeran, o yüzden nolur nolmaz diye yenidoğan almıyorum. 6 aylık pijama takımı bile aldım dayanamadım.. sevdiğim bir marka indirimdeydiiii ondan aldım hem..
ama artık durdum.. almayacağım doğana kadar kıyafet vs.
Bana hediye çok geleceğini sanmıyorum. kendi akrabalarım yanımda değil zaten. eşimin akrabaları da ne kadar ne getirir bilmiyorum.. ama artık yine de almayacağım bir şey.. ihtiyaç oldukça alacağım..

ben de ilk 3 ay turşu, limon yedim durdum. şimdi de tatlı gördüğümde atlıyorum hemen. ama nolur nolmaz diye bir çatal alıp bırakıyorum. çok abartmamak lazım canım tatlıları. şeker olduğundan değildir bence..
bir de psikolojik olarak da insan etkileniyor. hamileyim canım ondan çekiyor heralde diyor insan...
sağlıklı her besinden az az yemekte yarar var..

Canm ben demiştim evet iyi geliyor cnm o.Ben gripken süt içmem ama ballı su ile yapardım. eşim süte katar içer gripken balı karabiber .boğazı yakar mikrobu alır filan. iyi gelir.dikkat edin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…