- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #24.821
Bu olmaz olasıca enfeksiyon bel ağrısı da yaparmış malum benim de ikinci ayımdan beri geçmeyen ağrım var inşallah bu vesileyle atlatırım iç çamaşırlarımı giymeden ütüleyecem her gün atlatacam şu mereti inşcanım ben de 3 gündür antibiyotik kullanıyorum
iki farklı doktora sordum kullanabilirsin dedi.içim rahat değil ama enfeksiyon olması daha sıkıntılı
Benimkini biliyosun zaten :) yerim ben büyüyen göbüsümükızlar karnınız büyüdümü ?
yani canmm mantıklı açık kapı bırkmk istemiştir nazından belliydi ama bizmki bize direk bacak arasını göstermişti kızların cilvesi nazı daha anne karnında başşlıyorr yerim onları benn.. maşşalh canımm isim düşündünmüüOoo maşallah kuzuyabizimkinin bacak arası boş görünüyor dedi kız yaa ama işte dr yinede temkinli olmak istiyor sanırım
Aynen canımNazindan belliydi :)) masaallah kuzuyaa. Sen hareketlerini hissediyomuydun canm
Aynen canımNazindan belliydi :)) masaallah kuzuyaa. Sen hareketlerini hissediyomuydun canm
Sevindm senn adina canm insaallah bulurum:)hakkaten eşim bile dedi orda doğum yap sen diye canım çok doktor değiştrdmm artk iyice bunalmıştımm yaa anlatamam şkürr valla inş sende bulursun canmm :)
Aynen canımteşekkür ederiz çok hafif hafif arada hissediyorum. Sadece bir kere sağlam hissettim
iinşş canımmm inşşşSevindm senn adina canm insaallah bulurum:)
Aynen cnm nazlı balım bnmyani canmm mantıklı açık kapı bırkmk istemiştir nazından belliydi ama bizmki bize direk bacak arasını göstermişti kızların cilvesi nazı daha anne karnında başşlıyorr yerim onları benn.. maşşalh canımm isim düşündünmüü
Yok cnm yaa henüz pek bi hareket yok annesi gibi keyfine düşkün sanırım bnmkiErkekler kizlara oranla hareketli oluyor ya merk ettm belki.senn.prenses hareketlidr diye :)
Aman canim iyi olun insallah analı kuzulu :)) bende ayin 30 una almistim randevuyu.haberdar et bizide yarin.iyiyim cok sukur usutmusum birazdery.a @Dadli canlarim bende bebiste iyiyiz cok sukur cok aktif olamiyorum ama vakit buldukca bir goz gecirebiliyorum ancak. Yarin detaylimiz var bizimde bakalim neler dicek doktorumuz benee merak ve heycan icindeyim rabbim hepimize iyi haberler almayi nasip etsin insallah.. sizler nasilsiniz nasil geciyo gunler bebislerle
ya ben deren duru yaren isimlerini çok sevyrmm kızm olsaydı yaren koycaktm büyük ihtimall ama tuana da güzel sevdimm :) bizimki doğmadan belliydi canımm alparslan olcakkAynen cnm nazlı balım bnmValla aklımızda bir kaç isim vardı. Tuana ela doğa Ece naz eylül bunlardan ama şimdi netleşti ya bakalım başka isimlerede açığız siz düşündünüz mü cnm kız ismi öneriniz varsa onada açığız
Zaten inaniyorum bize benziyorlar bende hareketli biri degilmdr :) stres olunca rahati bozulup hareketleniyor genelde:))Yok cnm yaa henüz pek bi hareket yok annesi gibi keyfine düşkün sanırım bnmki
ya ben bugün çok taktım bu konuya kuzu ya,Annem geldi kaynanam gil görümceler flanda vardı bu karınmı 5 aylıga dogru gidiyor ben senin kadarken yuvarlaktım sende hiç bişey yok o ne topmu var karnında hiç bişey yok flan diyince tuhaf oldum üzüldüm bide zayıflamışım tartıda görünce üzüldüm. Çocugum beslenmiyormu diye,Annemde üzülme besleniyordur Bana çekmişsin dogumdan sonra dümdüz olur karnın bebeginde maşallah tosun dogar üzülme dedi biraz moral oldu ama hala takıyorum :/ 76dan 67-68 düşmüşüm şaka gibi 6 haftalıkken 76ydım hani desem kusmam flan oldu ondan zayıfladım hiç yaşamadım iştahsızlık kusma hep yedim aksineBenimkini biliyosun zaten :) yerim ben büyüyen göbüsümü
Canım kafaya takma derim bende zayıfım banada diyen çok herkes konuşur dr bebişine iyi diyorsa başkaları önemli değil bünye sonuçtaya ben bugün çok taktım bu konuya kuzu ya,Annem geldi kaynanam gil görümceler flanda vardı bu karınmı 5 aylıga dogru gidiyor ben senin kadarken yuvarlaktım sende hiç bişey yok o ne topmu var karnında hiç bişey yok flan diyince tuhaf oldum üzüldüm bide zayıflamışım tartıda görünce üzüldüm. Çocugum beslenmiyormu diye,Annemde üzülme besleniyordur Bana çekmişsin dogumdan sonra dümdüz olur karnın bebeginde maşallah tosun dogar üzülme dedi biraz moral oldu ama hala takıyorum :/ 76dan 67-68 düşmüşüm şaka gibi 6 haftalıkken 76ydım hani desem kusmam flan oldu ondan zayıfladım hiç yaşamadım iştahsızlık kusma hep yedim aksine
doktorum kafadan kontak oldugu için bilmiyorumda bişeyde demiyor korkuyorumda ;( doktordan yana yüzüm gülmedi malesef,Başka doktor kalmadı bulundugum şehirdede bu doktorda iyiydi ama rahatsızlıgımı ögrendi aslında hafif bi hastalık kansızlıkla alakalı düşüyor kan degerim ama adı farklı ve sadece 2 kişide var bu rahatsızlık biride bende doktorda bunu okudugundan beri çocugu unuttu resmen kadına kasılmam var diyorum hastalıgıma baglıyor bebek için ilaç vercek vermesem mi diyor zararı yok diyorum öyle veriyor,ne dersem hastalıgımdan çocukla alakalı bişey demiyor son zamandada ben dogum yaptıramam dedi,Şimdide gün veriyordu Artık onuda vermiyor doktor degiştircem yılbaşından sonra inşallah o zaman içim rahat ederCanım kafaya takma derim bende zayıfım banada diyen çok herkes konuşur dr bebişine iyi diyorsa başkaları önemli değil bünye sonuçta
Uzulme kuzum ya benim göbiste bastan cikti artik pek buyume farkedemiyorum bende ama sukur saglikli ona bakmiyoki kiloda alsan kiz oldugu icin genelde kalcana gider ustune degil cok biliyomus onlarda fazla konusmasinlar :) kimseyi takma duyma bi kulagindan girsin digerinden ciksin. Bebegin iyiyse senin kilon kesinlikle sorun degilya ben bugün çok taktım bu konuya kuzu ya,Annem geldi kaynanam gil görümceler flanda vardı bu karınmı 5 aylıga dogru gidiyor ben senin kadarken yuvarlaktım sende hiç bişey yok o ne topmu var karnında hiç bişey yok flan diyince tuhaf oldum üzüldüm bide zayıflamışım tartıda görünce üzüldüm. Çocugum beslenmiyormu diye,Annemde üzülme besleniyordur Bana çekmişsin dogumdan sonra dümdüz olur karnın bebeginde maşallah tosun dogar üzülme dedi biraz moral oldu ama hala takıyorum :/ 76dan 67-68 düşmüşüm şaka gibi 6 haftalıkken 76ydım hani desem kusmam flan oldu ondan zayıfladım hiç yaşamadım iştahsızlık kusma hep yedim aksine
Nasil benim prensesim?Zaten inaniyorum bize benziyorlar bende hareketli biri degilmdr :) stres olunca rahati bozulup hareketleniyor genelde:))
Aynen cnm bende hareketli biri değilimdir babası hareketli ve tezcanlı ama demekki yavrukuş annesine benzeyecekZaten inaniyorum bize benziyorlar bende hareketli biri degilmdr :) stres olunca rahati bozulup hareketleniyor genelde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?