2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canım ben de 3 gündür antibiyotik kullanıyorum
iki farklı doktora sordum kullanabilirsin dedi.içim rahat değil ama enfeksiyon olması daha sıkıntılı
Bu olmaz olasıca enfeksiyon bel ağrısı da yaparmış malum benim de ikinci ayımdan beri geçmeyen ağrım var inşallah bu vesileyle atlatırım iç çamaşırlarımı giymeden ütüleyecem her gün atlatacam şu mereti inş

Ooo maşallah kuzuya bizimkinin bacak arası boş görünüyor dedi kız yaa ama işte dr yinede temkinli olmak istiyor sanırım
yani canmm mantıklı açık kapı bırkmk istemiştir nazından belliydi ama bizmki bize direk bacak arasını göstermişti kızların cilvesi nazı daha anne karnında başşlıyorr yerim onları benn.. maşşalh canımm isim düşündünmüü

Aynen cnm nazlı balım bnm Valla aklımızda bir kaç isim vardı. Tuana ela doğa Ece naz eylül bunlardan ama şimdi netleşti ya bakalım başka isimlerede açığız siz düşündünüz mü cnm kız ismi öneriniz varsa onada açığız

Aman canim iyi olun insallah analı kuzulu :)) bende ayin 30 una almistim randevuyu.haberdar et bizide yarin.iyiyim cok sukur usutmusum biraz

ya ben deren duru yaren isimlerini çok sevyrmm kızm olsaydı yaren koycaktm büyük ihtimall ama tuana da güzel sevdimm :) bizimki doğmadan belliydi canımm alparslan olcakk

Benimkini biliyosun zaten :) yerim ben büyüyen göbüsümü
ya ben bugün çok taktım bu konuya kuzu ya,Annem geldi kaynanam gil görümceler flanda vardı bu karınmı 5 aylıga dogru gidiyor ben senin kadarken yuvarlaktım sende hiç bişey yok o ne topmu var karnında hiç bişey yok flan diyince tuhaf oldum üzüldüm bide zayıflamışım tartıda görünce üzüldüm. Çocugum beslenmiyormu diye,Annemde üzülme besleniyordur Bana çekmişsin dogumdan sonra dümdüz olur karnın bebeginde maşallah tosun dogar üzülme dedi biraz moral oldu ama hala takıyorum :/ 76dan 67-68 düşmüşüm şaka gibi 6 haftalıkken 76ydım hani desem kusmam flan oldu ondan zayıfladım hiç yaşamadım iştahsızlık kusma hep yedim aksine

Canım kafaya takma derim bende zayıfım banada diyen çok herkes konuşur dr bebişine iyi diyorsa başkaları önemli değil bünye sonuçta

Canım kafaya takma derim bende zayıfım banada diyen çok herkes konuşur dr bebişine iyi diyorsa başkaları önemli değil bünye sonuçta
doktorum kafadan kontak oldugu için bilmiyorumda bişeyde demiyor korkuyorumda ;( doktordan yana yüzüm gülmedi malesef,Başka doktor kalmadı bulundugum şehirdede bu doktorda iyiydi ama rahatsızlıgımı ögrendi aslında hafif bi hastalık kansızlıkla alakalı düşüyor kan degerim ama adı farklı ve sadece 2 kişide var bu rahatsızlık biride bende doktorda bunu okudugundan beri çocugu unuttu resmen kadına kasılmam var diyorum hastalıgıma baglıyor bebek için ilaç vercek vermesem mi diyor zararı yok diyorum öyle veriyor,ne dersem hastalıgımdan çocukla alakalı bişey demiyor son zamandada ben dogum yaptıramam dedi,Şimdide gün veriyordu Artık onuda vermiyor doktor degiştircem yılbaşından sonra inşallah o zaman içim rahat eder

Uzulme kuzum ya benim göbiste bastan cikti artik pek buyume farkedemiyorum bende ama sukur saglikli ona bakmiyoki kiloda alsan kiz oldugu icin genelde kalcana gider ustune degil cok biliyomus onlarda fazla konusmasinlar :) kimseyi takma duyma bi kulagindan girsin digerinden ciksin. Bebegin iyiyse senin kilon kesinlikle sorun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…