2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bende takılmıyorum o konuya, sag sol cinsiyet ayrımı yapılabilseydi zaten bilimsel bir sonuc bu zamana kadar olurdu :)

güzel oluck canım seni anlıyorum bende zorluklarla sahip oldum.benmde hep bi korku telaş ama ard arda zamanı gelince doğurucaz inş bugünleride tebessümle hatırlıcaz :)

Grip olanınız var mı? Nasıl gecirdiniz? Boğazım agrıyo benim de. Hiç bi iş yapmıyorum bi yerede cıkmıyorum nerde üşütmüş olamam

Hijyene o kadar dikkat ediyorum ki sanırım az su içtim ona dikkat edeyim toparlarız inşallah ya erken doğuma bile yol açabiliyormuş

Bugünde Annem geldi yanıma,hamilemisin kızım sen nerdeyse 5.nci aya girceksin Ama bu nasıl göbek aksine zayıflamışsın dedi diyene kadar fark etmemiştim gerçekten 76yla hamile kaldım 67 kilo olmuşum göbek var ama böyle aman aman degil sanki top varmış gibi karnımda başkada bi yerde kilo yok yüzden flan çöktüm hep,Herkes oglan demeye başladı. Birde Annem bugün birşeu dedi çok sevindim bana çekmişsin dogumdan sonra dümdüz olursun hemen dedi inşallah olursam çok mutlu olcam evladımda saglıklı olursa daha çok olcam tabi ama ben hala cinsiyeti konusunda takılıyorum ismini bile koyduk Cansın lena dedik inşallah kız olursa bu erkek olursada cansın bera olcak Rabbim nasip ederse

Anne olmak kolay değil demek ki olursa da bebislerimizden hatıra deriz artık :)

Benimde kızım sezeryan olduğu için 2. gebeliğim de sezeryan olacak ama aksi bu durum olmazsa bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim erkenden bebek daha doğmaya hazır değilken alınmasını istemiyorum.en erken 39. haftada gün alırım sezaryan için.

OnEsra merhaba cnm. sana bişey sormak istiyorum. ben dört boyutlu ayarıntılı ultrason çektireceğim haftalarda afyonda olacağım.kırmızı, telek ve zübeyde hanımda çekiyorlarmış. sen araştırdın mı?

Kızlar 19 haftalık olduk ama ben daha hiç hissetmedim kızımı sizde durumlar nasıl hissettinizmi siz
Evet canım 15.haftadan beri hissediyorum :) öyle pat pat tekme atmıyor tabi onlar daha ilerleyen zamanlarda ama küçük küçük hissettiriyor kendini. 22.haftaya kadar yolu varmış ilk hissetmek için o yüzden daha vaktin var canım :) biraz vücudunu dinle uzanıp kasıklarında baloncuklar yükseliyormuş gibi bir his, çok tatlı :) yakında hissedersin inşallah en kısa sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…