2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
öylede kuzu sıkıntı benim basende sırtta belde yokki ortada sivri top gibi bi göbek var sadece kalçam oldum olalı vardı hala aynı :/ Sup3risi

Canımm iyiyim saol bu ara ihmal ediyorum sizleri pardon.paşa iyi büyüyor teyzesi çok şükür bi sıkıntısı yok.prensimiz nasıllar acaba afiyetteler inşallah
Bizde iyiyiz sükür teyzesi dönüp duruyo icerde keyfi yerinde :) ellerinden öpüyomus. Sorun degil canim benimde rapor bitti surekli bakamiyorum ancak firsat buldukca.

öylede kuzu sıkıntı benim basende sırtta belde yokki ortada sivri top gibi bi göbek var sadece kalçam oldum olalı vardı hala aynı :/ Sup3risi
Ben hamilelikten seneler oncede 70 in uzerindeydim vucudum ayniydi simdi hamileyim yine ayni bi fark yok heryerimden kilo aldim göbegim eskisi gibi ortada :) dert etme bak simdi okudum varmis baya kilo veren hamileyken ayrica hic almayanda var sadece bebek aliyo gayet normal kisiden kisiye degisiyo sen niye kendini uzup korkutuyon baskasinin demesiyle bosver kuzum iyidir merak etme annesi

ya ben deren duru yaren isimlerini çok sevyrmm kızm olsaydı yaren koycaktm büyük ihtimall ama tuana da güzel sevdimm :) bizimki doğmadan belliydi canımm alparslan olcakk
Oyyyy maşallah adıyla yaşasın bizim yakın çevrede var o isimler yoksa aynen bende seviyorum. Bakalım şimdilik Tuana Ela diyoruz artık cinsiyeti birazda olsa netleştirdiğimizden araştırmalara başlayabiliriz

Oyyyy maşallah adıyla yaşasın bizim yakın çevrede var o isimler yoksa aynen bende seviyorum. Bakalım şimdilik Tuana Ela diyoruz artık cinsiyeti birazda olsa netleştirdiğimizden araştırmalara başlayabiliriz
aynen cnaımm buğlem ismi de çok güzell ama tuana ela da çok güzell canımm bahtı güzel olsun inşşş kuzumm amin canımm sağolll :))

O bel ağrısı rahim büyümesinden canım ben hamile olduğumdan beri var idrar yolu iltihabına o toz ilaç bi nebze olsun iyi geliyor bana da verdi doktor benim kolay kolay geçmez idrar yolu iltihabım hep vardır

inşallah canım inşallah Rabbim evlatlarımızı bagışlasın bize saglıklı sıhatli

Nasil benim prensesim?
zeran sen nerelerdesin canim pasa ne alemde?
Iyi teyzesii napsinn cani olmadik seyler istiyor. Su reklamlari izlemicm varya. Birde banka reklamiydi. Soylemeym cani ceken olur falan:) mevsimide degl. Ama ne hikmetse kaynvalde komposto yollamisti. Ben baska bisyden saniyordum. Yemiyodum. 1 senedr buzdolabndaydi gecen dedm cocuma vitamn olsun yiyim :) megerse reklamda gordugummus:))) biraz olsun iyi geldi. :) kaynvalde olmasa napcm bilmem :)))

Ohh afiyet olsun yarasin prensesime aynen bende tvde bisey gorsem yada facede yemek tarifi falan canim cekiyo genelde direk geciyorum :) iki gundur muz yiyorum bende yemiyodum kabizlik olmasin diye cevizde yemeye basladim bebegime kilo aldirmaliyim o cok aklima takildi :)

Aminn hayirlisiyla rabbimin izniyle kavusucaz insallah bebislerimize. Gebelik haftalarina bakiyorum neler oluyor diye canim skliyo yoksa :)
ahahah Valla ben aslında tam idrakta degilim bazı şeylerin Hala annemde kucagına almadan anlamazsın diyor galiba haklı :/ Bende gebelik sayfası takipten deliriyorum en az 5 program var telefonumda merak işte ama güzel oluyo

Hamile olmadan once ve baslarda deli gibi korkuyordum bazen hala ben doguramam dedigim olmuyo degil en azindan okudukca kendimi rahatlatiyorum biraz kafam dagiliyo ve bebegin ne zaman ne kadar oldugunu neler yasadigimizi önceden bilmek iyi oluyo

Evet canım kırmızıda çekiyorlar. Telek sanmıyorum. Ben araştırma hastanesinde çektireceğim. Doktorum orada benim zaten. Hemde ücretsiz.

Çok şükür canım. Bazen cihazlar bozuk olabiliyor bazen anlık kötü şeyler olabiliyor. Felaket tellallığı yapmış doktorun neyseki yolunda her şey. Rabbim yaşatmasın bir daha.
Amin canım benim. Hiç kimseye yaşatmasın. Sanırım hayatımdaki en kötü gündü sonuçlar çıkana kadar. Kendimi değil oğlumu düşündüm. Ve ilk defa anneliği bu kadar derinden hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…