2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ilahi canim ilk dogum icin evde dogurmak cook zor hic endise etme dogum okadar car cabuk olmuyor zaman aldigi icin birileri mutlaka gelir.

Benim ikinci gebeligim bu kız büyük ihtimalle. daha hicbisey hissedemedim.oysa oğlumda 5. aya girmeden çok net hissediyordum resmen karnımda taklalar atiyordu. Bunda daha tık yok

Cok guzell canm masaallah. Bunu bi dr dan duymak.daha guzel.eskiden hap mi varmis:) hem bu kadar imkan bile yoktu. Biz simdi.istediğimizi yiyebiliyorz sukur
aynen canımm ölee çok memnun kaldım doktordann ilaç firmalarının baskısından hep bunlar dedi adam..

Hijyene o kadar dikkat ediyorum ki sanırım az su içtim ona dikkat edeyim toparlarız inşallah ya erken doğuma bile yol açabiliyormuş

canım ben de 3 gündür antibiyotik kullanıyorum
iki farklı doktora sordum kullanabilirsin dedi.içim rahat değil ama enfeksiyon olması daha sıkıntılı

Kızlar 19 haftalık olduk ama ben daha hiç hissetmedim kızımı sizde durumlar nasıl hissettinizmi siz
bizimki 2 haftadırr sallıyor tekmleri bu hafta şiddetini artırdı bi de artk konuşunca da tepki veriyorr ağlamalarıma zatnn çok sert tekme atıyorr.. darısı başına canımmm

Kızlarrrr büyük ihtimal nazlı bir Prensesimiz oluyor secde eder pozisyondaydı, ama bacak arası boş görünüyor yanılma ihtimali az dedi :)))
ayy yeriimm maşşallah tatlımaa nazlı olmasından belliydii canımm hayırlı olsunnn prensesinn .. sağlıkla kucağına al inşş :)

dery.a Dadli canlarim bende bebiste iyiyiz cok sukur cok aktif olamiyorum ama vakit buldukca bir goz gecirebiliyorum ancak. Yarin detaylimiz var bizimde bakalim neler dicek doktorumuz benee merak ve heycan icindeyim rabbim hepimize iyi haberler almayi nasip etsin insallah.. sizler nasilsiniz nasil geciyo gunler bebislerle

ayy yeriimm maşşallah tatlımaa nazlı olmasından belliydii canımm hayırlı olsunnn prensesinn .. sağlıkla kucağına al inşş :)
Sağol cnm bnm aynen bu sefer de o pozisyonda görünce göstermeyecek dedik ama neyseki dr bi şekilde söyledi. Yine de küçük bir ihtimal de olsa yanılma payımız var dedi. İnş hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı

aminnn canımm inş artıkk belli olurr ama canmm bak bizimkinin pipi boyu bile belli

bende takılmıyorum o konuya, sag sol cinsiyet ayrımı yapılabilseydi zaten bilimsel bir sonuc bu zamana kadar olurdu :)
Evlat sonucta saglikli olsunlar baska birsey istemiyoruz bide ilk bebisler farletmez sago solu kizi erkegi bizim bizden bi parca önemli olan bu

Cok hakli canim. Bende o gorusteym sagsen. Ne guzel bulmussun dr unu ben daha iyi bi dr a rastlamadm
hakkaten eşim bile dedi orda doğum yap sen diye canım çok doktor değiştrdmm artk iyice bunalmıştımm yaa anlatamam şkürr valla inş sende bulursun canmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…