2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Onvarmış.tlflast: 49418912 .!.:
Evet canım kırmızıda çekiyorlar. Telek sanmıyorum. Ben araştırma hastanesinde çektireceğim. Doktorum orada benim zaten. Hemde ücretsiz.
Telektede varmış.tlfla aradım.var dediler.ben de şimdiden randevu alsam olur mu acaba araştırmadana? Çok ileri tarihe gün veriyor dediler.p.tesi ararım olmazsa.

Telektede varmış.tlfla aradım.var dediler.ben de şimdiden randevu alsam olur mu acaba araştırmadana? Çok ileri tarihe gün veriyor dediler.p.tesi ararım olmazsa.
Olabilir canım ben tekeği pek bilmiyorum. Sadece 1 kere gittim. Çok ileri gün veriyorlarsa kırmızıyı ve araştırma hastanesinide arayabilirsin

Kızlar bebişim oynarken videoya aldım :) sizlerden alın hem hatıra kalır hem de hafta sıralaması yaparsınız:)

Günaydın herkese ben surekli isim arıyorum internetten falan ama şu yeni isimlere hiç isinamadim ya güzel bi isim tavsiyesi olan varmı Miray veya mısra diyo eşim ama ben bilemiyorum ya yardım edin siz ne koyacaksınız bebislerinizin adini

gunaydin kizlar.. nasilsiniz? birikmis mesajlar okuyamadim hepsini ben tansiyon ile alakali yazacaktim normalde 10-6 olan tansiyonum bugunlerde 13-6 yani buyuyik olanin yuksek cikmasi normal midir? nabiz tabi ki ona gore artiyor 80-110oluyor bazen.. kiloya gelince 55,5kg ile basladim hamilelige su an 63,5 kg yum.. devamli tost ve pogaca agirlikta yiyorum midemi bastiran tek sey bu ikisi..

Klasik turk insani bizz o bebis tombs olacak baska yol yuk iyi yapiyosun canm
Ben cevizi bayafr yemiyorum pek sevmiyodm yemeye usenr oldum. Muzu oldum olasi yiyorum:) minnakima bu ara bol uogurt yediriyorm. Dogali bulunca. Corbasini fln yapiyorum memnundr ins

Gunaydn kizlar burun ksnamasi yasayan oldu mu. Okumustum kan basncndan dolayi olablcegni bu sabh yasadm

Canım benimde dün tansiyon 13-9 a fırladı başım ağrıyordu halada agriyo uykusuz kalıyorum uyku problemim var bu bana tansiyon olarak geri döndü acaba az mı uyuyorsun sen de ya da az mı su içiyorsun gebelik de az su içilirse de vücut susuz kaldığı için baş ağrısı yapıyor ben suyuda azalttm bu ara.. artık bebisler iyice büyüdü bu nedenle vücudumuz artık daha farklı çalışıyor dikkat et sürekli tost poğaça yeme canım ama bebişe bi faydası olmaz .. biraz süt yumurta peynir meyve sebze de ye özellikle kahvaltı ve ikindiye doğru bunları ye en faydalı olduğu öğünler .. tansiyonunun takip et inşallah bi günlük boyledir devamı gelmez..

Anlami hos kulaga hos gelen isimm erkege cok bulabiliyorum ama kizima bulamiyorum. Babasiyla ortak kararimiz zeynep hc ikilemde kalmadik cunku isim bulamiyorum :)) babasi ikinci bir isim istiyor ben istemiyorum aslinda ama bulmazsan ben bulucam diyor . o simdi duriye falan koyar ece isminide oldum olasi severim. Zeynep Ece olacak insaallah. Boyle zeynep ismini bastrmayacak br sey. Betul isminide beğeniyorum ama o ikincisine

Allah kolaylık versin canım 10 yıl çalıştım cumartesi günleri hem de 8-6 ama 4 yıldır memur gibiyim çok şükür cumartesi pazar gez toz. Darısı başına
Ay amin ya ne güzel olmuş senin için :)
Bütün cumartesi çalışanların başına inşallah:) bende 2 yıl 6 ya kadar çalıştım şimdi 12.30 a kadar :)

Gunaydn kizlar burun ksnamasi yasayan oldu mu. Okumustum kan basncndan dolayi olablcegni bu sabh yasadm
Evet canım ben ilk 1 ay önce yaşadım gece tuvalete diye kalkmıştım kalkar kalkmaz kan geldi burnumdan ama aşırı kanamadı. Ondan sonra hep burnumdan sızıntı şeklinde kanama oluyor ve genelde dışarı çıkamadan burun içinde kuruyup kalıyor. Kan basıncı arttığı için kılcal damarlar çatlıyor... Normalmiş.

Birz daha hafifledi çok şükür gribim canım sadece öksürüğüm kaldı insallah oda geçer bian önce

Canım bizimki belli; Derin Milena olacak ismi. Kendi ismini kendi koydu kızım diyebilirim. Derin'i babası biz daha nişanlıyken rüyasında gördü, 2-3 yaşlarında sarı saçlı bir kız çocuğu arkası dönük ona Deriiiinnn diye sesleniyormuş :) sonra ben de Milena ismini koymayı düşünüyordum hamile kaldıktan 1 ay sonra falan eşimin ailesi Milena mı o ne demekmiş öyle biz Derin deriz deyince biraz sorgulamaya başlamıştım koymasam mı diye aynı gece kızım rüyama girdi yine 2-3 yaşlarında sarı saçlı bir kız çocuğu masanın üzerinde oturup bacaklarını sallıyor, gözlerimin içine bakıp Milenaaaa dedi ve güldü :))) dedim kızım çoktan kabul etmiş ismini size ne oluyor, ben Milena koyucam öyle yani rüyalarımızda mesajını verdi minik meleğim :)) bu arada cinsiyeti falan belli değildi o dönemde ama biz %99 emindik kız olacağından bu rüyalar nedeniyle :) böyle bir hikayesi var teyzesi :) bu arada Derin bildiğiniz gibi kalpten, içten gelen anlamında, Milena da aşık olunan zarif güzel kadın demek :)

Canlar bugün genel kan ve idrar testi yaptırdım idrarda yoğun enfeksiyon görüldü doktor monural diye tek doz bi antibiyotik verdi kendi doktorum da kullanabilirsin dedi ama yinede acabalar içindeyim
Canm suya katıp içilen birşey değil mi o ? Eğer öyleyse hiç sorun etme bende kullandım.Adını unuttuğum için kullandığım tozun ondan soruyorum.Bendede geçen ay çıktı az bir enfeksiyon tek kullanımlık şase verdi .tozu döküp bardağa sulandırdım içtim.

Aynen canm bendede asiri olmadi.. Onceden okumasam buyuk ihtimal ne oluyo diye afallardim:)

Ayy masaallah cok guzel ismiyle büyüsün kuzucukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…