- 7 Nisan 2016
- 1.101
- 662
- 43
- Konu Sahibi endless love
-
- #24.881
Teşekkür ederizz canımm :)Ayy masaallah cok guzel ismiyle büyüsün kuzucukk
Internetten mi yaptirdin? Cok güzellerBunu oğlumun 1. Yaş gününde yapmıştım. Allah nasip ederde o günleri görürse farklı şekilde şişe bulursam mevlüte de bunlardan yapmak istiyorum.
Ben yaptım herşeyini canım, el emeği. Şişelerini aldım, kolanyayı ayrı aldım. Etiketleri kendim dizayn ettim. Kurdalesini de kendim yaptım.Internetten mi yaptirdin? Cok güzeller
Canım bende Perşembe günü ayrıntılıya girecem inş iyi haberler alırız hepimiz .iyi olmana sevindim@dery.aDadli canlarim bende bebiste iyiyiz cok sukur cok aktif olamiyorum ama vakit buldukca bir goz gecirebiliyorum ancak. Yarin detaylimiz var bizimde bakalim neler dicek doktorumuz benee merak ve heycan icindeyim rabbim hepimize iyi haberler almayi nasip etsin insallah.. sizler nasilsiniz nasil geciyo gunler bebislerle
Çok şık, ismiyle yaşasın minik :) her isim bir karakter verirmiş insana, benim de hiç kullanmadığım bir ismim var ama bazı özelliklerimin o ismimden geldiğine inanıyorum hep, o yüzden değiştirmeyi falan hiç düşünmedim, kullanmasam da bir kenarda dursun diyorum :)Ay ne guZel isimler bulmussunuz oyle.benim kizim olursa ismi hazirdi ama cok klasik:) saadet gul oluck kizimin ismi.saadet rahmetli kayinvalidemin ismi.ama kizim buyuj ihtimal gulu kullanir :))
10dk dinlendikten sonra mı ölçüyorsun? Hemen ölçünce de biraz fazla çıkıyor. 10 dk sakince oturduktan sonra ölçülecek. Zaten gebelikte tisk sınırı 140-90.gunaydin kizlar.. nasilsiniz? birikmis mesajlar okuyamadim hepsini ben tansiyon ile alakali yazacaktim normalde 10-6 olan tansiyonum bugunlerde 13-6 yani buyuyik olanin yuksek cikmasi normal midir? nabiz tabi ki ona gore artiyor 80-110oluyor bazen.. kiloya gelince 55,5kg ile basladim hamilelige su an 63,5 kg yum.. devamli tost ve pogaca agirlikta yiyorum midemi bastiran tek sey bu ikisi..
Ben de özel günlerde coşup yapıyordum bunlardan hep ama doğumda bilmiyorum yapabilir miyim şimdiden gözümde büyüyor... Ablamın bebeğine de elimle keseler dikmiştim, sanırım ona yaptığım kadar kendime yapamayacağım :)Bunlar yaptigim kurabiyelerimdi. Bunlarla yapmak cok eglenceli.
Bu olmaz olasıca enfeksiyon bel ağrısı da yaparmış malum benim de ikinci ayımdan beri geçmeyen ağrım var inşallah bu vesileyle atlatırım iç çamaşırlarımı giymeden ütüleyecem her gün atlatacam şu mereti inş
amin canım :) allah hepimize nasip etsin saglikla sihatle buyutmeyiÇok şık, ismiyle yaşasın minik :) her isim bir karakter verirmiş insana, benim de hiç kullanmadığım bir ismim var ama bazı özelliklerimin o ismimden geldiğine inanıyorum hep, o yüzden değiştirmeyi falan hiç düşünmedim, kullanmasam da bir kenarda dursun diyorum :)
Canim keselerin fotolari varsa atar misin. Yeni fikirlere ihtiyac var :) Yaptigin diger seyleri de :)Ben de özel günlerde coşup yapıyordum bunlardan hep ama doğumda bilmiyorum yapabilir miyim şimdiden gözümde büyüyor... Ablamın bebeğine de elimle keseler dikmiştim, sanırım ona yaptığım kadar kendime yapamayacağım :)
Tamamdır bilgisayardan atayım. Telefondan beceremedim. :)Canim keselerin fotolari varsa atar misin. Yeni fikirlere ihtiyac var :) Yaptigin diger seyleri de :)
Benim kız demişlerdi o zaman Cansın lena dedik Eger olmazsa kız erkek olursada Umut bera koymak istiyorumGünaydın herkese ben surekli isim arıyorum internetten falan ama şu yeni isimlere hiç isinamadim ya güzel bi isim tavsiyesi olan varmı Miray veya mısra diyo eşim ama ben bilemiyorum ya yardım edin siz ne koyacaksınız bebislerinizin adini
Tatlim ben bebek odasi yapacagim, 6. Aydan itibaren odasinda yatacak zaten, bebek kucukken gezip biseyler alamam diye dogum oncesi yapacagim. Yatak odamiza da besik alacagiz ilk 6 ay icin. Bende alisverislere baslamadim, havalar cok soguk, esim disari cikmami istemiyor. Aslinda eminonune gidesim var havalar biraz isinirsa gidicem. Zaten alisverisi bikac haftada tamamlariz, telas etme canim bazi seyler internette daha uygun hatta evden aliriz. Bende daha baslamadim diyebilirim, bilac parca aldim oyle gezerken avm de rastladim. Daha karnimiz minnak yani, 7. Aydan sonra zorlaniriz tabi ama onumuzde 2 ay var rahat rahat tamamlariz herseyimiziMerhaba arkadaşlar. Evinde uygun odası olanlar, bebek odası yapacak mısınız? Anne babanın yanında yatıyor bebek zaten uzun süre ama arkadaşlarım hep yaptılar oda, ben biraz ikilemde kaldım. Hem çok hevesleniyorum, hem de gereksiz ve yorucu mu olur diye düşünüyorum. Oda yapacaksanız da 7 aydan önce tamamlayın diyorlar ne olur ne olmaz diye... Diğer tüm eksikler için de geçerli bu 7 ay kuralı tabi. Başta 7-8 ayda herşeyini alırım diyordum ama şimdi de herkes birşeyleri tamamlıyor ben geç mi kaldım diye korkmaya başladım. Ailemin hediyeleri dışında hiçbir şeyim yok... Fikirlerinizi bekliyorum...
Evet ayrı bi oda yapacağım inşallah 6. Aydan sonra yanımda yatırmayı düşünmüyorum.. küçük bir beşik kendi odama alicam onda yaticak inşallah.. ama onun haricinde su büyüyen yataklardan asansörlü olanlardan bi oda yapicam hatta Şubat gibi onların esyalarinida alicaz inşallah..Merhaba arkadaşlar. Evinde uygun odası olanlar, bebek odası yapacak mısınız? Anne babanın yanında yatıyor bebek zaten uzun süre ama arkadaşlarım hep yaptılar oda, ben biraz ikilemde kaldım. Hem çok hevesleniyorum, hem de gereksiz ve yorucu mu olur diye düşünüyorum. Oda yapacaksanız da 7 aydan önce tamamlayın diyorlar ne olur ne olmaz diye... Diğer tüm eksikler için de geçerli bu 7 ay kuralı tabi. Başta 7-8 ayda herşeyini alırım diyordum ama şimdi de herkes birşeyleri tamamlıyor ben geç mi kaldım diye korkmaya başladım. Ailemin hediyeleri dışında hiçbir şeyim yok... Fikirlerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?