2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Seninle aynı düşüncedeyim.. bebek telsizi de alicam sesini daha rahat duyabiliyim diye düşünüyorum kameralilardan bakıyorum..

Canm benim benim hiç birşeyim yok sadece tek bir tulum battaniye 3-5 parça bebek mendili birde yelek var
Yeğenim 1,5 yaşında ablam yatağını pusetini arabasını bana vercek..Odayı 1 yaşından snra yapacağım. dolap yaptıracağım birde biraz daha büyük yatak alırım ozaman yada hiç almam bir süre daha. halısı filan alınır ufak zaten. Başka ne gerek ki bilmiyrm

Çok güzelmiş adıyla yaşasın allhim sağlıklı uzun ömürler versin sen bakma başkalarına sonuçta İsim hakkı bizim insanlarda zamanla kabul etmesini bilecek

Evet canım aynen de o suya katılıp içilen her şeyden nefret ediyorum

Ben odayı önceleri çok gereksiz bulurdum ama şimdi çok hevesleniyorum New joydan bi takım beğendim alfemoda da bi takım beğendim ama fiyat yüksek geldi halı perde derken 7bini bulacak çünkü ben bide emzirme koltuğu istiyorum bayıldım ona

ellerine saglik canim cok güzel olmusmsr keske benimde elimden böyle güzel seyler gelse

20 Ocak tarihine ayrintili ultrason icin randevumu aldim, doktorum 22 haftalik iken gitmemi istedi tam 22+1 olacagim tarihe aldim bende randevumu insalllah hayirli haberler alirim
Benim kendi doktorum bakabiliyormuş ayrıntılıya çok sevindim yoksa araştırmada baktıracaktım aynı doktorun takibi işime geldi tabi çarşamba günü büyük gün benim için

Ayyy evet evet şuan istemsizce yüzümü buruşturmuşum eşim bişey mi oldu diyo gece de unutmuş gibi yapıp uyuyayım dedim ama kaldırıp içirdi her gün magnezyum da içiyorum ben sevemedim ya maalesef
Canm alemsin valla yakalandın ha gece olur öyle ya.burnunu tıka hemen yut hepsini zaten bir seferlik daha vermz inşallah Magnezyumu bilmiyorm içmedim umarım kısa zamanda bırakırsın tüm ilaçları.

Bende cok kararsizim hem istiyom ama acaba gerekli mi diye düsünüyom. Ilk 6 ay yanimda yatsin diyom sonra mi oda yapsam bilemedim. Esimde diyo sadece bi dolap ve besik aliriz yani öyle aman aman bi oda yapmayiz diyo. ( perde hali almiycaz diyo yoksa onlarada hevesliydimde )2 odam var kullanmiyorum. Evimizde icralik yani ev sahibi bizi her an cikara bilir gibime geliyor tasinirsak esyalar kirilir mi. Ahhh ahhh bilmiyorum bakip görcez :)

Benim kendi doktorum bakabiliyormuş ayrıntılıya çok sevindim yoksa araştırmada baktıracaktım aynı doktorun takibi işime geldi tabi çarşamba günü büyük gün benim için
Galiba en geç ben gidecegim, 22. Hafta dedi soktorum bende hesaplayinca 20 Ocak olarak aldim

Canm bende bir dolap yatak olcak. halı zaten küçük ortaya alınır oda çocuk odası zaten küçük bir halı. tamam yani. perden varsa odada gerek yok yeni alamaya bence. ben böyle yapacağım. ama 1 yaş dolsun önce.

Kızlar bnmde beşikle alt değiştirme masasını yiğenimden vardı ablam gönderdi pusetle ana kucagı aldık annem sağolsun kocan rahatsz olur diye tek kişilk baza aldı bebek odasına koycaz ona nevresim ve yorgan almam lazım :)) bi şifonyer alıcam ıkeadan bide dolap yaptırıcaz onlarıda bu ara halledicem bebeğin şimdiden her seyi tamam çok şükür sadece lohusa pijaması ve yavruma bornoz seti alıcam onlar kaldı .zaten çocuk odası yapıcagm odanın perdeleri beyaz zebra stordu iyiki zamanında öyle yaptırmışım :)) bizim pek bişeyimiz kalmadı yani bebeğim sağlıkla gelsin yeter inş daha babannesiyle halasıda doğuma yardım eder herlde diye düşünüyorum :))

Ve artık meleğimin uyanık oldugu zamanları anlıyorum özellikle uzanırken veya bacaklarımı kendime çekip oturduğumda pıtıt pıtır oynaşıyo :))

Canim ben ilk cocuguma yapmadim gereksiz buldum kendimce.simdide yapmicam odamiza besik aldik sadece altindada 4 cekmecesi var cogu seyini alio zaten minicik seyler sigmayanlarida kendi dolabimiza koymustum.kizim birbucuk yasina geldi simdi ona genc odasi alicam ama yasina uygun renklerde.oglumada ayni sekilde 1 bucuk gibi ayri oda yapicam.buyuyen besiklerin yatak eni cok kisa oluo onu yatak olarak kullanmak biraz zor yigenim yatiodu ama surekli dusuodu kucuk geldigi icin ben yatagi 117 cm alicam.yani iki sene sonra ya baza alicaksin yada yeni oda takimi.baza alirsa takim olmicak odasi.takim alirsanda iki senede iki takim agir gelmezse alabilirsin bebek odasini.tamamen kendi fikrim belki memnun olanlarda vardir tabiki ben sadece yardimci olmak istedim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…