- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #24.901
Hiç sorma yaaaaaGünaydın güzel anneler :)
Cumartesi çalışanları göreyim
Seninle aynı düşüncedeyim.. bebek telsizi de alicam sesini daha rahat duyabiliyim diye düşünüyorum kameralilardan bakıyorum..Tatlim ben bebek odasi yapacagim, 6. Aydan itibaren odasinda yatacak zaten, bebek kucukken gezip biseyler alamam diye dogum oncesi yapacagim. Yatak odamiza da besik alacagiz ilk 6 ay icin. Bende alisverislere baslamadim, havalar cok soguk, esim disari cikmami istemiyor. Aslinda eminonune gidesim var havalar biraz isinirsa gidicem. Zaten alisverisi bikac haftada tamamlariz, telas etme canim bazi seyler internette daha uygun hatta evden aliriz. Bende daha baslamadim diyebilirim, bilac parca aldim oyle gezerken avm de rastladim. Daha karnimiz minnak yani, 7. Aydan sonra zorlaniriz tabi ama onumuzde 2 ay var rahat rahat tamamlariz herseyimizi
Canm benim benim hiç birşeyim yok sadece tek bir tulum battaniye 3-5 parça bebek mendili birde yelek varMerhaba arkadaşlar. Evinde uygun odası olanlar, bebek odası yapacak mısınız? Anne babanın yanında yatıyor bebek zaten uzun süre ama arkadaşlarım hep yaptılar oda, ben biraz ikilemde kaldım. Hem çok hevesleniyorum, hem de gereksiz ve yorucu mu olur diye düşünüyorum. Oda yapacaksanız da 7 aydan önce tamamlayın diyorlar ne olur ne olmaz diye... Diğer tüm eksikler için de geçerli bu 7 ay kuralı tabi. Başta 7-8 ayda herşeyini alırım diyordum ama şimdi de herkes birşeyleri tamamlıyor ben geç mi kaldım diye korkmaya başladım. Ailemin hediyeleri dışında hiçbir şeyim yok... Fikirlerinizi bekliyorum...
Çok güzelmiş adıyla yaşasın allhim sağlıklı uzun ömürler versin sen bakma başkalarına sonuçta İsim hakkı bizim insanlarda zamanla kabul etmesini bilecekCanım bizimki belli; Derin Milena olacak ismi. Kendi ismini kendi koydu kızım diyebilirim. Derin'i babası biz daha nişanlıyken rüyasında gördü, 2-3 yaşlarında sarı saçlı bir kız çocuğu arkası dönük ona Deriiiinnn diye sesleniyormuş :) sonra ben de Milena ismini koymayı düşünüyordum hamile kaldıktan 1 ay sonra falan eşimin ailesi Milena mı o ne demekmiş öyle biz Derin deriz deyincebiraz sorgulamaya başlamıştım koymasam mı diye aynı gece kızım rüyama girdi yine 2-3 yaşlarında sarı saçlı bir kız çocuğu masanın üzerinde oturup bacaklarını sallıyor, gözlerimin içine bakıp Milenaaaa dedi ve güldü :))) dedim kızım çoktan kabul etmiş ismini size ne oluyor, ben Milena koyucam öyle yani rüyalarımızda mesajını verdi minik meleğim :)) bu arada cinsiyeti falan belli değildi o dönemde ama biz %99 emindik kız olacağından bu rüyalar nedeniyle :) böyle bir hikayesi var teyzesi :) bu arada Derin bildiğiniz gibi kalpten, içten gelen anlamında, Milena da aşık olunan zarif güzel kadın demek :)
Evet canım aynen de o suya katılıp içilen her şeyden nefret ediyorumCanm suya katıp içilen birşey değil mi o ? Eğer öyleyse hiç sorun etme bende kullandım.Adını unuttuğum için kullandığım tozun ondan soruyorum.Bendede geçen ay çıktı az bir enfeksiyon tek kullanımlık şase verdi .tozu döküp bardağa sulandırdım içtim.
Canm ben içtim tadı güzeldi ya gideri vardı.Asiti kaçmış fanta gibiydiEvet canım aynen de o suya katılıp içilen her şeyden nefret ediyorum
Ben odayı önceleri çok gereksiz bulurdum ama şimdi çok hevesleniyorum New joydan bi takım beğendim alfemoda da bi takım beğendim ama fiyat yüksek geldi halı perde derken 7bini bulacak çünkü ben bide emzirme koltuğu istiyorum bayıldım onaMerhaba arkadaşlar. Evinde uygun odası olanlar, bebek odası yapacak mısınız? Anne babanın yanında yatıyor bebek zaten uzun süre ama arkadaşlarım hep yaptılar oda, ben biraz ikilemde kaldım. Hem çok hevesleniyorum, hem de gereksiz ve yorucu mu olur diye düşünüyorum. Oda yapacaksanız da 7 aydan önce tamamlayın diyorlar ne olur ne olmaz diye... Diğer tüm eksikler için de geçerli bu 7 ay kuralı tabi. Başta 7-8 ayda herşeyini alırım diyordum ama şimdi de herkes birşeyleri tamamlıyor ben geç mi kaldım diye korkmaya başladım. Ailemin hediyeleri dışında hiçbir şeyim yok... Fikirlerinizi bekliyorum...
ellerine saglik canim cok güzel olmusmsr keske benimde elimden böyle güzel seyler gelseBen yaptım herşeyini canım, el emeği. Şişelerini aldım, kolanyayı ayrı aldım. Etiketleri kendim dizayn ettim. Kurdalesini de kendim yaptım.
Yaptığım diğer şeyleri ve kurabiyelerimi de koymak istedim. Boyuttan dolayı yüklemedi.
Canm ben içtim tadı güzeldi ya gideri vardı.Asiti kaçmış fanta gibiydi
Benim kendi doktorum bakabiliyormuş ayrıntılıya çok sevindim yoksa araştırmada baktıracaktım aynı doktorun takibi işime geldi tabi çarşamba günü büyük gün benim için20 Ocak tarihine ayrintili ultrason icin randevumu aldim, doktorum 22 haftalik iken gitmemi isteditam 22+1 olacagim tarihe aldim bende randevumu insalllah hayirli haberler alirim
Ayyy evet evet şuan istemsizce yüzümü buruşturmuşum eşim bişey mi oldu diyo gece de unutmuş gibi yapıp uyuyayım dedim ama kaldırıp içirdi her gün magnezyum da içiyorum ben sevemedim ya maalesef
Bende cok kararsizim hem istiyom ama acaba gerekli mi diye düsünüyom. Ilk 6 ay yanimda yatsin diyom sonra mi oda yapsam bilemedim. Esimde diyo sadece bi dolap ve besik aliriz yani öyle aman aman bi oda yapmayiz diyo. ( perde hali almiycaz diyo yoksa onlarada hevesliydimde )2 odam var kullanmiyorum. Evimizde icralik yani ev sahibi bizi her an cikara bilir gibime geliyor tasinirsak esyalar kirilir mi. Ahhh ahhh bilmiyorum bakip görcez :)Merhaba arkadaşlar. Evinde uygun odası olanlar, bebek odası yapacak mısınız? Anne babanın yanında yatıyor bebek zaten uzun süre ama arkadaşlarım hep yaptılar oda, ben biraz ikilemde kaldım. Hem çok hevesleniyorum, hem de gereksiz ve yorucu mu olur diye düşünüyorum. Oda yapacaksanız da 7 aydan önce tamamlayın diyorlar ne olur ne olmaz diye... Diğer tüm eksikler için de geçerli bu 7 ay kuralı tabi. Başta 7-8 ayda herşeyini alırım diyordum ama şimdi de herkes birşeyleri tamamlıyor ben geç mi kaldım diye korkmaya başladım. Ailemin hediyeleri dışında hiçbir şeyim yok... Fikirlerinizi bekliyorum...
Galiba en geç ben gidecegim, 22. Hafta dedi soktorum bende hesaplayinca 20 Ocak olarak aldimBenim kendi doktorum bakabiliyormuş ayrıntılıya çok sevindim yoksa araştırmada baktıracaktım aynı doktorun takibi işime geldi tabi çarşamba günü büyük gün benim için
Canm bende bir dolap yatak olcak. halı zaten küçük ortaya alınır oda çocuk odası zaten küçük bir halı. tamam yani. perden varsa odada gerek yok yeni alamaya bence. ben böyle yapacağım. ama 1 yaş dolsun önce.Bende cok kararsizim hem istiyom ama acaba gerekli mi diye düsünüyom. Ilk 6 ay yanimda yatsin diyom sonra mi oda yapsam bilemedim. Esimde diyo sadece bi dolap ve besik aliriz yani öyle aman aman bi oda yapmayiz diyo. ( perde hali almiycaz diyo yoksa onlarada hevesliydimde )2 odam var kullanmiyorum. Evimizde icralik yani ev sahibi bizi her an cikara bilir gibime geliyor tasinirsak esyalar kirilir mi. Ahhh ahhh bilmiyorum bakip görcez :)
Sırt üstü uzanınca hiç durmuyorlar degilmi kıpır kıpırVe artık meleğimin uyanık oldugu zamanları anlıyorum özellikle uzanırken veya bacaklarımı kendime çekip oturduğumda pıtıt pıtır oynaşıyo :))
Aynen öyle ne güzel bi duyguymuş allah tüm isteyenlere versin inş :) inş bizde hayırlısıyla kucagımıza alırızSırt üstü uzanınca hiç durmuyorlar degilmi kıpır kıpır
Canim ben ilk cocuguma yapmadim gereksiz buldum kendimce.simdide yapmicam odamiza besik aldik sadece altindada 4 cekmecesi var cogu seyini alio zaten minicik seyler sigmayanlarida kendi dolabimiza koymustum.kizim birbucuk yasina geldi simdi ona genc odasi alicam ama yasina uygun renklerde.oglumada ayni sekilde 1 bucuk gibi ayri oda yapicam.buyuyen besiklerin yatak eni cok kisa oluo onu yatak olarak kullanmak biraz zor yigenim yatiodu ama surekli dusuodu kucuk geldigi icin ben yatagi 117 cm alicam.yani iki sene sonra ya baza alicaksin yada yeni oda takimi.baza alirsa takim olmicak odasi.takim alirsanda iki senede iki takim agir gelmezse alabilirsin bebek odasini.tamamen kendi fikrim belki memnun olanlarda vardir tabiki ben sadece yardimci olmak istedim canim.Merhaba arkadaşlar. Evinde uygun odası olanlar, bebek odası yapacak mısınız? Anne babanın yanında yatıyor bebek zaten uzun süre ama arkadaşlarım hep yaptılar oda, ben biraz ikilemde kaldım. Hem çok hevesleniyorum, hem de gereksiz ve yorucu mu olur diye düşünüyorum. Oda yapacaksanız da 7 aydan önce tamamlayın diyorlar ne olur ne olmaz diye... Diğer tüm eksikler için de geçerli bu 7 ay kuralı tabi. Başta 7-8 ayda herşeyini alırım diyordum ama şimdi de herkes birşeyleri tamamlıyor ben geç mi kaldım diye korkmaya başladım. Ailemin hediyeleri dışında hiçbir şeyim yok... Fikirlerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?