2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar bakim.ürünleri hangi marka saglikli acaba islak mendil sampuan vs ben unibaby biliyorum islak mendilde diger turlu fikrm yok
Ben uni baby yenidogan ıslak mendillerini topluyorum valla. Her markete gidisimizde 3lu 6 lı 12li hangisi indirimdeyse alıyorum. Çok kullanılacak sonuçta.
Şampuan uni baby var şu anda, ıslak mendilleri yanında vermişlerdi. Bi ablam uni baby kullandı, diğeri mustela. En iyi mustela herhalde ama bilmiyorum uni baby de iş görür ablam memnundu.

Bana hemsire soyledi canm uni babyi ordan biliyorum bi mustelayida arastraym ins tesekkurler :)

Tosunum iyi mayışık mayışık yaşıyor işte anlaşamıyoruz kendisiyle:))ben de alttan alıyorum bu ara.napalım köprüyü geçene kadar...sonra vuracam poposuna
Senle beni oyuncak ettiler zaten. neyse devran donecek nasil olsa. bizim kuzular keyifci ben onu anladm

Senle beni oyuncak ettiler zaten. neyse devran donecek nasil olsa. bizim kuzular keyifci ben onu anladm
Babası gibi bizimki yadırgamıyorum.bşde hayal kurardım ben voleybolcuydum çocuğum da sporcu olur ilerde diye.ama bu gidişle en fazla hakem falan olur:)))

Babası gibi bizimki yadırgamıyorum.bşde hayal kurardım ben voleybolcuydum çocuğum da sporcu olur ilerde diye.ama bu gidişle en fazla hakem falan olur:)))
Benimki malesefki ben :) babasina benzesin cok istiyorum ama kendime benzetiyorum. :) seninki de nasil.olsa en cok seninle vakit gecirecek ya huyundan ya suyundan :)

Eşimle bugün çilek mobilyaya fikir olsun diye gittik, internetten bir takımı beğenmiştim, %40 indirim varmış, ilgilenenler varsa indirimi değerlendirebilir. Odaya bir beşik aldım sallananlardan, tülü takımı yatağı yorganı nevresimi herşeyi içinde 550₺ civarıydı. Çok avantajlı geldi, aldım. Neyi halletsek yavaş yavaş, kardır. Hepsi birden masraflı olabilir...

Oglum dogmadan once 650 tl ye 4 cekmeceli karyola aldik. İcinde toplasaniz 3 kere yatmadi. 2 tane park yatak aldik cok rahat ettik biri bizim eve biri kayinvalidimlere. Derin oldugu icin dusme tehlikesi olmuyor. 2 yasinda tirmanip bacagini atarak park yatak dan cikmaya basladi o zamanda park yatagin penceresi var fermuarli orayi actik kendi girip cikiyor yatagina.

Kizlarrrr hayirli aksamlarrr fikir verin bana lutfen oglusuma isim dusunuyorum sizce Alpeymen mi daha guzel uyuyo Eymenalp mi? Yoksa hicbirimi :)

Slm kızlar nasılsınız bayadır yokum sayfa baya birikmiş okuyamadım herkes iyidir inşallah benim bebiş hareket ediyor maşallah teyzeleri ama karnımın aşağısında normal mi acaba

Canım ben de oda yapmak istiyorum ama hep kaygılarım korkularım olduğu için başlayamıyorum şu detaylıyı da hayırla bi atlatalım inşallah eşimin çalışma odası ile misafir yatak odasını birleştirip boşalan odayı bebek odası yapacam üstelik orayı boyatmam da lazım ama dediğim gibi 6. Ay bitince başlarım kendi odamıza da park yatak almayı düşünüyorum RAbbim umutlarımızı hayallerimizi söndürmesin sağlıkla doğuralım inşallah

Kizlar farkli bir cinsiyet belirleme takvimi diye konu actim oraya cvp yazabilir misiniz lutfen :)

Kizlarrrr hayirli aksamlarrr fikir verin bana lutfen oglusuma isim dusunuyorum sizce Alpeymen mi daha guzel uyuyo Eymenalp mi? Yoksa hicbirimi :)
Oglunuzu maysin kacinda bekliyorsunuz acaba . Ben 5 mayista bekliyorum. Ama henuz cinsiyeti belli degil. Kiz olmasindan yana gonlum. Hayirli ve saglikli olsun da. Bnm yogenimin ismi eymendoruk. Eymenalp daha guzel geldi kulagima. Alp eymen biraz soylerken zorluyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…