2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben daha hissetmiyorum seninde mi ilk gebeligin? Acaba herkes hissetmeye basladi mi?
Benim de 19 hafta arada kıpırdıyor ama emin de olamıyorum belki de bebek değil öyle çok bariz bir hareket diyemiyorum. Korkma. Doktor 22 haftaya kadar yolu var dedi. Bir de ben o hareketi genelde mandalina yedikten sonra uzanıp bacağımı kendime çekince hissettim. Bir dene.

Mayisin ortalari gbi bekliyorum nasipse :)

20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
Bu aylarda hamile kalindiginda cocugun kiz veya erkek cinsiyeti belirleniyor mus. Nekadar dogru oldugunu hep beraber gorelim mi? Siz hangi ayda ve ayin kacinci gunu hamile kaldiniz? Sonuc olarak cocugunuzun cinsiyeti bu takvime gore tutuyor mu?
Not: bazen 25. Den 25. Ne oynama yapabilmesi muhtemel...
Simdiden cevaplariniz icin cok Tesekkurler
Boyle bi konu acmistim galiba sizinkiler uyuyor...

Valla bana cok buyuk ihtimal erkek dediler listeye uymuyo acikcasi sonradan bi supriz yapip kiz demezlerse tabi

Benim daha belli degil cinsiyeti bnm gonlumden de kiz geciyor :) siz yurtdisinda mi yasiyorsunuz? Ben yurtdisinda yasiyorum ve burda 20. Haftadan sonra cinsiyet belli oluyor
Hayır Türkiye'de yaşıyorum bizimki 16.haftada belli oldu cinsiyeti, 12.haftada %51 kız demişti doktor :) tahmin falan da mı yapmadı doktorunuz? Gerçi oralarda öyle oluyor galiba erkenden söylemiyorlar görseler bile. İnşallah gönlünüze göre olur :) ne zaman öğreneceksiniz bu durumda?

:) uymaması bnm icin okadar guzel ki bana da bu takvimi soyleyen arkadasim senin ucuncu de erkek dedi... takvime gore erkekmis... ins bnm de bi prensesim olur. Buyuk oglum cok idtiyor bi kiz kardesi olmasini :)

Onumuzdeki salı gunu. 3 gun sonra yani. Cok ama cok heyecanliyiz

Benimki tutuyor yazdığım gibi :) ama tutanlar kadar tutmayanlar da olacaktır sanki %50-50 gibi :)

Tahminde de bulunmuyorlar malesef simdi 22. Haftamdayim hala ogrenemedik

Ben de o kaygılardan dolayı hiçbir şey almamıştım ama zaman da ilerliyor. Bugün mobilyacı bazı siparişler mart ayında geliyor dedi. Bakıyorum herkes birşeyleri tamamlamış. Yetişemeyecek diye gerildim şimdi de. Yoksa 7. 8. ayda alışverişe başlamayı düşünmüştüm :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…