2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim keselerin fotolari varsa atar misin. Yeni fikirlere ihtiyac var :) Yaptigin diger seyleri de :)
Canım ekledim. Biraz yamuk yumuk çekmişim ama ablamın bebeğine diktiğim keseler bunlar :) Coşarsam mavilisinden kendi bebişime yapmayı düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG_0118.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 73

canım benim hiçbirşeyim yok daha sadece 1 takım 1 patik o da hediye geldi..
şu karda soğukta dışarı çıkıp hasta olamam biraz daha hava ılıyınca alacağım
zaten kenarda birikimin olduktan sonra hepsi bir anda alınır

Ben bugün bir mobilyacıya kada çıktım, halimi görmen lazım, kar botu bereler kapşonlar atkılar. Şehir de Antalya :) Millet deli mi bu diye bakmıştır :)

Ben bugün bir mobilyacıya kada çıktım, halimi görmen lazım, kar botu bereler kapşonlar atkılar. Şehir de Antalya :) Millet deli mi bu diye bakmıştır :)

Antalya da sen öyle çıkıyorsan ben astronot kıyafeti giysem ancak canım..
Mobilya için erken sipariş verilebilir ama diğerleri için gerilmeye gerek yok
hemen alınabilecek şeyler

canım güle güle kullansın bebişin çok şirin bir beşik
Ben çilek mobilyayı beğeniyorum açıkçası..

Ayyyy çok gzl, hayırlı uğurlu olsun kuzun içinde gzl gzl uyusun büyüsün ❤ ne gzl duygular Rabbim isteyen herkese yaşatsın... heyacanlanıyor insan bende Ocak'ta başlayacam kısmetse kuzumun odasını hzrlamaya

Ben de şubatta martta alırım diyordum ama görünce indirimde de olunca alayım dedim vallahi. Neyse bir parça hazırlığım olmuş olsun. Sizlere daha güzelleri olsun inşallah.

Kızlar benim goguslerim çok büyüdü 80 beden kullaniyordum bugün 90 aldım 95 te alsam olurmuş bide acayip aciyo sizliyo sanki goguslerim sizdede varmı ağrı sızı guguslerde

Kızlar benim goguslerim çok büyüdü 80 beden kullaniyordum bugün 90 aldım 95 te alsam olurmuş bide acayip aciyo sizliyo sanki goguslerim sizdede varmı ağrı sızı guguslerde
canımm benmkileri görsen sağılmalık inek gibiyimm .. 90 dı daha önce 105 aldım ancaa toparladı geniş genişş raaht daha büyümese barii..

kızlarrr anne karnında bebeğe kitap okumak çok faydalıymışş yüksek bi zekaya sahip oluyormuşş ben bugünden itibaren başlıycamm valla :)

canımm benmkileri görsen sağılmalık inek gibiyimm .. 90 dı daha önce 105 aldım ancaa toparladı geniş genişş raaht daha büyümese barii..
Ay benimde baya büyüdu ya buyumesini geçtim soğukta falan acayip sizliyo elimle masaj yapınca iyi geliyor biraz ama çok agriyo

kızlarrr anne karnında bebeğe kitap okumak çok faydalıymışş yüksek bi zekaya sahip oluyormuşş ben bugünden itibaren başlıycamm valla :)
Biz masal kitabı okuyoruz yaklasık 2 haftadır. Cok eglenceli. Simdiden bag kurulmus oluyor resmen. Tavsiye ederimm

Ay benimde baya büyüdu ya buyumesini geçtim soğukta falan acayip sizliyo elimle masaj yapınca iyi geliyor biraz ama çok agriyo
benm başta çok fenaydı da şimdi biraz daha hafifledi canmm hafif bi sızı var hala ama çok rahatsız etmiyor artkk senin de geçer muhtemelennn zorr ciddenn sen bol bol msaj yap ..

Biz masal kitabı okuyoruz yaklasık 2 haftadır. Cok eglenceli. Simdiden bag kurulmus oluyor resmen. Tavsiye ederimm
ben konuşuyrdumm canmm bi de karnımı faln okşayınca sesimi duyunca tepki veriyrdu bunu bugn duydumm mutlaka yapcamm bende ne okuduğunuzun bi önemi yok diyorlar ama masal daha mantıklı :)

Ay benim buyumekle kalmadi bide catlamis goguslerm bugun baktim cok uzuldm beyaz beyaz damar olmus bacaklarimdada olmus biraz dogumdan sonra iyice belli olucklr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…