2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ben konuşuyrdumm canmm bi de karnımı faln okşayınca sesimi duyunca tepki veriyrdu bunu bugn duydumm mutlaka yapcamm bende ne okuduğunuzun bi önemi yok diyorlar ama masal daha mantıklı :)
Ben bir videoda öğrenmistim zamanında, bebege aynı masalları okursan anne karnındayken, dogdugunda o masali hatırlıyormus ve sakinlesiyormus. Teoriyi test ediyorum bir de bu sekilde, bakalım

Ay benim buyumekle kalmadi bide catlamis goguslerm bugun baktim cok uzuldm beyaz beyaz damar olmus bacaklarimdada olmus biraz dogumdan sonra iyice belli olucklr
Bir krem kullanıyormusun? Bende daha hicbirsey yok, aksine cokta incedir derim, cok catlarim diyordum.

Mandalinayla baya kisi hissetmisti sanki bende bi deneyim o zaman : D

Ben bir videoda öğrenmistim zamanında, bebege aynı masalları okursan anne karnındayken, dogdugunda o masali hatırlıyormus ve sakinlesiyormus. Teoriyi test ediyorum bir de bu sekilde, bakalım
bana da bugn bi avukat anlattı bi kadının oğlu çok yüksek zekalıymış naptın demişler de o da extra bişey yapmadım sadece her gün yarım saat kitap okudum demişş oğlumm yüksek zekalı olsunn dedim bendee

Kakaolu vazelin almistm ama iki sfer kullandm benim oyle duzenli kullanma huyum yok unuturum usenirim falan hep.ben simdiden boyleym dogumdan sonra fay hattina donucem belliki
bende çok çatlarım diye düşnmştm ama çok şükür şu an bişey yok sadece göğsümde derim soyuluyor o bi tuhaf tabii kullan canımm faydası oluyrmuş çok banada badem yağı sürr dediler çatlayınca..

walla benim bebisim cani ne zmn isterse ozmn hareket ediyo.ne cikolata ne mandalin ne süt ne meyve suyu. doktora giderken ne yicegimi sasiriyorum:))

Useniyorum canim ya keske kullansam :) ama sunu biliyrm ne yaparsam yapayim catlicam cunku genimizde var kizken bile belimde catlak vardi benim teyzemler annem falan catlamis hep cok sekilde.benimde tenim onlara benziyo kacisim yok

Kızlar bende de çok ilginç şekilde hiç bulantı olmadı, 17.haftadayim 4 kilo aldım, yani son aylarda her ay iki kilo alacağımızı düşünürsek bende sanırım 15 kilo alırım gibi geliyor

Useniyorum canim ya keske kullansam :) ama sunu biliyrm ne yaparsam yapayim catlicam cunku genimizde var kizken bile belimde catlak vardi benim teyzemler annem falan catlamis hep cok sekilde.benimde tenim onlara benziyo kacisim yok
doğumdan sonra geçiyor diyorlar canımm çok da takılma varsın çatlasınn

Kızlar benim goguslerim çok büyüdü 80 beden kullaniyordum bugün 90 aldım 95 te alsam olurmuş bide acayip aciyo sizliyo sanki goguslerim sizdede varmı ağrı sızı guguslerde
Ilk.aylar acidi simdi hic canm.hafif sertlk var o kadar. Kararmadida. Bedenmde ayni cok kilo almiyorum.ondan.mi acaba

kızlarrr anne karnında bebeğe kitap okumak çok faydalıymışş yüksek bi zekaya sahip oluyormuşş ben bugünden itibaren başlıycamm valla :)
Ben kpss calisiyorum
Bide finallerim onlar sayilir mi heheh
Yazikk cocuuma.ya okumaktan bikmistr simdiden.
Benmkide kurani kerime tepki veriyor. Pat pat vuruyor kuzum

Ben kpss calisiyorum
Bide finallerim onlar sayilir mi heheh
Yazikk cocuuma.ya okumaktan bikmistr simdiden.
Benmkide kurani kerime tepki veriyor. Pat pat vuruyor kuzum
ayy yerimm bende az önce masal okudumm vurdu sürekli okurkenn ne büyük mutluluk ...seninki canavar olcak desene

İyi geceler teyzeleri :)) iyice kaynatmışız. Bizde isimde karar kıldık inşallah Rabbim nasip ederse Zeynep Erva koycaz ben erva babamız Zeynep :) hepside adıyla büyüsün hayırlı evlat olsunlar inşallah. Bende aynen kuran okuyorum dinletiyorım. Meal kitabı okuyorum. Tesbihler varmış onları çekiyorm. Kuzucum huzur bulsun

Cok guzel canım gule gule kullansın meleğin insallah bende bu tarz bi beşik almayı dusunuyorum hatta bulmuştum bi tane seninkinide gorunce kafam karıştı :) koyayım fotosunuda arkadaslarada fikir olur hem

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-24-23-36-07.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 104
zeynep ismini çok severimmm amin canm hepimizn evlatları adıyla bahtıyla güzel olsunn inşş .

Kızlar demir ilacına başlayacağım ama guatr hapı da kullanıyorum ikisi birlikte kullanılırmıki zararı olurmu acaba unutmuşum Dr. A sormayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…