2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar demir ilacına başlayacağım ama guatr hapı da kullanıyorum ikisi birlikte kullanılırmıki zararı olurmu acaba unutmuşum Dr. A sormayı
Canım aynı anda içmemelisin ikisini. Çünkü demir, tiroidin emilimini etkiliyor.
Tiroit ilacını zaten sabah aç karnına alıyorsundur diye tahmin ediyorum. Demir ilacını da gün içinde alırsan sorun olmaz. Aralarında 3-4 saat olsun en az. Ben demiri akşam falan alıyorum örnegin

Evet canım guatr hapını sabah AC karnı alıyorum demir ilacınıda aksam yemeğinden once alınca zararı olmaz sanırım, pazartesi saglık ocağına gidecegim oradaki ebe bilirmi acaba sorsam oyle baslasam icim rahat etmeyecek yoksa

Kilo aldın mı peki ben 4 kilo aldım sanki hepsini goguslerim aldı
en son tartıldığımda bir kilo almıştım ama biraz zaman oldu iştahım açıldığından beri korkudan tartılmıyorum ama merak ettm yarın sabah tartılıcam.sizlerede haber veririm şuna eminim 3 kilo almışımdır rahat gece yemelerim başladı yürüyüşü kardan dolayı bıraktım

mrb benim adetime 2 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı

Ben de tiroid ilacı içiyorum. Sabah aç karnına içiyorum. Demir hapı bir ara kullandım. Akşam yemeğinden 1-2 saat sonra içiyordum. Eşim Eczacı, o öyle içiriyordu bana.

Kızlar bende de çok ilginç şekilde hiç bulantı olmadı, 17.haftadayim 4 kilo aldım, yani son aylarda her ay iki kilo alacağımızı düşünürsek bende sanırım 15 kilo alırım gibi geliyor
Ayni canm bnde de bulanti falan ol.adi 19. Haftada 4 kilo almistm. Bakalm ne olacak ilerde :)

Kuran okuyunca vurmaya basladi bnm kuzu. Sizde zeynep koyacaksnzz ne guzell. Cok seviyorum bu ismi :)

Memnun olmazmi annesi bayram ediyodur bende bu gun iyi besledim ne kadar protein kalsiyum varsa tukettim bu arada yatak odasini ismarladik hayirlisiyla bide bebephone aldik askima cok mutlu kipir kipir :)

Ay simdi karistirmiyim senin esin poyraz istiyodu dimi? Kafa yok bende cabuk unutuyorum kimse kusura bakmasin oglusumun sucu
aynen canım bnde acayip unutkan oldum normaldir yok eşim poyraz istemiodu erkek olursa ben koyucam kız olursa sen diodum zaten ona oda kabul etmişti erkek olrak bugrayı önerdi ama anlamı pek hoşuma gitmemişti ben emiralp dedim busefer o olmaz dedi ama baktı çenem kapanmıcak kabul etti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…