2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim kendi doktorum bakabiliyormuş ayrıntılıya çok sevindim yoksa araştırmada baktıracaktım aynı doktorun takibi işime geldi tabi çarşamba günü büyük gün benim için
Bende ayrıntılıya carsambaya gun aldım . Guzel haberler alalım inş canım

Ben daha hissetmiyorum seninde mi ilk gebeligin? Acaba herkes hissetmeye basladi mi?
Henuz bende hissetmiyorum sabırsızlanmıyor da degilim hani ama bakalım vardır miniklerin bi bildigi saglıklı olsunlar da :) :)

Ohh kapatma iyi olmus yakisir pasaya ogluma adas gelmis cok sevindik :)

Bizim basinda belliydi kiz bekliyorduk aslinda alara yada defne istiyodum ama erkek ismide emir ayaz dusunmustuk erlek oldu aslinda baska isimlerde ariyodum bi yandanda bu isme alistim oylede kalicak sanirim :)
Valla canim bende erkek ismi cok arastrdm cok secenek yokmus gbi geldi bana emirin anlami cok guzel kulagada hos geliyo emir ayazda cok guzel uymus :)

Memnun olmazmi annesi bayram ediyodur bende bu gun iyi besledim ne kadar protein kalsiyum varsa tukettim bu arada yatak odasini ismarladik hayirlisiyla bide bebephone aldik askima cok mutlu kipir kipir :)
Ay ayyy masaaallah hayrli olsun kuzumaa. Gule gule mutlu gunlerde kullansin insaaallah. Bebephione ne annesi bilmiyorum onu bn

Tartilinca bizede haber ver

Erkek annelerin yardımcı oldun benim oğlum olsaydı devrim koyacaktim çok karizmatik gelmişti bana yada Eymen dusunuyordum
Koray
Arda
Emir
Ozan
Pamir
İlker
Miraç
Aras
Enes
Ediz
Ayaz

kizlar gunaydin cevaplar icin tesekkurler pazartesi tetenoz asisi gunu! asiyi saglikocagina gitmeden mi nerden temin edecegiz herhangi bir ücreti falan var mi? olanlar beni aydinlatabilirler mii teşekkür simdiden :*

Kızlar günaydın, yaa benim gibi göbeği büyümeyen var mı yaa? Yemek yemediğim zamanlarda dümdüz gibi son 4 haftada hiç büyümedi... Bu kötü bir şey mi, normal mi? Telaşa kapılmaya başladım, bebeğim büyüyor mu kii? Hareketlerini hissetmesem Allah korusun bir şey oldu diyeceğim...

Yemekten yarımsaat bi saat önce ve yemek bitiminden iki saat sonra içiyorum ben.Ben de tiroit hapı kullanıyorum çünkü.Ayrıca öncesinde ve sonrasında süt ürünleri tüketmemeue çalış

Kızlar ben ilk Çarşamba ve Perşembe günü hissettim sonrada hiç hissetmedim 3 gündür ama bazen sol tarafımda sertleşme oluyor toplanıyor gibi

Kuran okuyunca vurmaya basladi bnm kuzu. Sizde zeynep koyacaksnzz ne guzell. Cok seviyorum bu ismi :)
Aynen canım hareketleniyor bizim cücükte :)). Aşina olsunlar şimdiden inş. Seninki de zeynep ti demi çook güzel gerçekten. Ailede var diye yanaşmıyodm ama eşim çok istedi.

Aynen Can'ım sabah kalkıyorum göbeğim hiç Yok 20. Haftaya girdim ..bende mi değişiklik var bilmiyorum...yemek Yedigim zaman cikiyo ...Bebegim çok hareketli Allah'tan yoksa aklıma benimde kötü seyler gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…