- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.041
Ben hergece açlıktan midem bulanarak gurultular eşliğinde uyanıyorum. Bişey yemiyorum ama yesem midem de yanma filan oluyor .su içip uyuyorumKizlar siz de gece acikarak uyanip fenaliklar geciriyor musunuz benim gibi
Benim tiroid ilacinin prospektusunde demir ilacindan en az 2 saat once alinmalidir yaziyor. O yuzden sabah ictigin tiroid ilaci ile aksam icecegin demirin etkilesimi olmaz. Bak herkes de bu sekilde yapiyormus zatenEvet canım guatr hapını sabah AC karnı alıyorum demir ilacınıda aksam yemeğinden once alınca zararı olmaz sanırım, pazartesi saglık ocağına gidecegim oradaki ebe bilirmi acaba sorsam oyle baslasam icim rahat etmeyecek yoksa
Çok iyi yapmışsın canım bizim de ev katalog dolu ne alacağım ya senin aldığın beşiğin ismi var mı bi kontrol edeyimEşimle bugün çilek mobilyaya fikir olsun diye gittik, internetten bir takımı beğenmiştim, %40 indirim varmış, ilgilenenler varsa indirimi değerlendirebilir. Odaya bir beşik aldım sallananlardan, tülü takımı yatağı yorganı nevresimi herşeyi içinde 550₺ civarıydı. Çok avantajlı geldi, aldım. Neyi halletsek yavaş yavaş, kardır. Hepsi birden masraflı olabilir...
Evett canimm zeynep herkesde alisti. Esimin ailesi biimkiler. Isin kotusu zeyno diyolar kiziyorum biraz. Erkek.kardesimde kaba oldugndan gcik olduğumu biliyor ya zeynos desem.olur.mu diyor :))))Aynen canım hareketleniyor bizim cücükte :)). Aşina olsunlar şimdiden inş. Seninki de zeynep ti demi çook güzel gerçekten. Ailede var diye yanaşmıyodm ama eşim çok istedi.
Canım aynı durumdayız, umarım iyidir bebeklerimiz. sanırım kişiden kişiye çok değişiyor göbek büyüme durumu. Haftaya cuma kontrolüm var doktoruma bir sorayım normal mi bu durum, benim hamile olduğum ne zaman belli olacak dışardan bakılınca diyeAynen Can'ım sabah kalkıyorum göbeğim hiç Yok 20. Haftaya girdim ..bende mi değişiklik var bilmiyorum...yemek Yedigim zaman cikiyo ...Bebegim çok hareketli Allah'tan yoksa aklıma benimde kötü seyler gelicek
aboo ben hep ikisini beraber iciyodum o yüzden tiroitlerim yükseldi deseneBenim tiroid ilacinin prospektusunde demir ilacindan en az 2 saat once alinmalidir yaziyor. O yuzden sabah ictigin tiroid ilaci ile aksam icecegin demirin etkilesimi olmaz. Bak herkes de bu sekilde yapiyormus zaten
Kilo almalar bolgesel olabiliyor demek. Zeytinyagi sur ovala canm iyi gelecektrGörenlerde çok kilo almissin diyo ama daha gibişim bile belli değil 19 hafta oldu dışardan bakınca ayniyim goguslerim dışında büyüyen biyerim yok
Evet cnm hergün bir 2 kez kipirdiyoKızlar bebeğinizi hergün hissediyormusunuz
Yok cnm bende o Allahtan. Yoksa beter olurdum. Kahvaltı öğle yemeği 3 de mandalina elma 5 gibi çikolata 7 de akşam yemeği akşam 9 10 dada meyve. Kaçamak yaparsam cikolata kek belki. Benim hergunum böyle. Menüm bu sekildeKizlar siz de gece acikarak uyanip fenaliklar geciriyor musunuz benim gibi
Kizlar siz de gece acikarak uyanip fenaliklar geciriyor musunuz benim gibi
Kızlar, bugün Çilek'ten aldığım beşik bu. 559TL ye cibinliği, yorganı, battaniyesi, kenarlıkları filan komple vardı. Sallanıyor, sabitleniyor. Ben çok beğendim. Bakıp bakıp duruyorum. :) Belki de bebeğime ilk hazırlık olduğundan :)Eki Görüntüle 1929730
kizlar gunaydin cevaplar icin tesekkurler pazartesi tetenoz asisi gunu! asiyi saglikocagina gitmeden mi nerden temin edecegiz herhangi bir ücreti falan var mi? olanlar beni aydinlatabilirler mii teşekkür simdiden :*
Benimde kontrolüm yarın...gerçekten hiç belli olmuyo... 5. Ayda olması lazım aslındaCanım aynı durumdayız, umarım iyidir bebeklerimiz. sanırım kişiden kişiye çok değişiyor göbek büyüme durumu. Haftaya cuma kontrolüm var doktoruma bir sorayım normal mi bu durum, benim hamile olduğum ne zaman belli olacak dışardan bakılınca diye
Sağlık ocağında yapıyorlar ve iğne acıtmıyo ilk gün gayet rahattım bu gece biraz ağırlaşma yaptı bende cuma yaptırmıştım bende burda bi arkadaş tavsiye vermişti sağolsun cuma yaptırın diye ama bünyeyle alakalı bazıları için çok kolay geçiyo bazılarında ateş de yapabiliyormuş ama korkulacak bişeysi yokmuşkizlar gunaydin cevaplar icin tesekkurler pazartesi tetenoz asisi gunu! asiyi saglikocagina gitmeden mi nerden temin edecegiz herhangi bir ücreti falan var mi? olanlar beni aydinlatabilirler mii teşekkür simdiden :*
Degistir mutlaka, belki de emilimini etkiledigi icin yukselmistir. Bi sure ayri alip o sekilde devam et yeniden duzelir tshaboo ben hep ikisini beraber iciyodum o yüzden tiroitlerim yükseldi desenebilmiyodum birbirlerini etkiledigini hemen degistircem
Eymen isminin anlamini cok seviyorum ama son yillarda en cok koyulan isim olms bide alp ismine pek yakistiramadim alp ismi mutlaka olucak diyodum cunku:) emirin anlamida guzel gerci peygamber soyundan gelen reis basi falan.Dönmekk yokk o zamann :))) cok iyi olmus senin istedginin olmasi hem eymenlede yaknlarismyle buyusun kuzucukk
kizlar gunaydin cevaplar icin tesekkurler pazartesi tetenoz asisi gunu! asiyi saglikocagina gitmeden mi nerden temin edecegiz herhangi bir ücreti falan var mi? olanlar beni aydinlatabilirler mii teşekkür simdiden :*
"Çilek Star beşik" diye geçiyor. Canlı canlı da gördüm mobilyacıda, benim hoşuma gitti, bari yatak hazır olsun dedim aldım canım.Çok iyi yapmışsın canım bizim de ev katalog dolu ne alacağım ya senin aldığın beşiğin ismi var mı bi kontrol edeyim
Artıyor :)Kızlar gece rüyamda yemekler yiyorum sabaha resmen aç kurt gibi kalkıyorum
zavallı eşimi de kaldırıyorum kalk ben çok acıktım diye..
Bu aşırı iştahı nasıl kontrol edeceğim bilmiyorum 17. haftamdayım 4 kilo aldım...
ne olur birisi sonraki haftalar iştah azalıyor desin
Dogru emir alp daha bi yakisiyorr:) ismini sevsnler saglicakla gelsin rabbine yakisir kul , peygamberine yakisir bir ummet olsun insaallahhEymen isminin anlamini cok seviyorum ama son yillarda en cok koyulan isim olms bide alp ismine pek yakistiramadim alp ismi mutlaka olucak diyodum cunku:) emirin anlamida guzel gerci peygamber soyundan gelen reis basi falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?