2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim tiroid ilacinin prospektusunde demir ilacindan en az 2 saat once alinmalidir yaziyor. O yuzden sabah ictigin tiroid ilaci ile aksam icecegin demirin etkilesimi olmaz. Bak herkes de bu sekilde yapiyormus zaten

Çok iyi yapmışsın canım bizim de ev katalog dolu ne alacağım ya senin aldığın beşiğin ismi var mı bi kontrol edeyim

Aynen canım hareketleniyor bizim cücükte :)). Aşina olsunlar şimdiden inş. Seninki de zeynep ti demi çook güzel gerçekten. Ailede var diye yanaşmıyodm ama eşim çok istedi.
Evett canimm zeynep herkesde alisti. Esimin ailesi biimkiler. Isin kotusu zeyno diyolar kiziyorum biraz. Erkek.kardesimde kaba oldugndan gcik olduğumu biliyor ya zeynos desem.olur.mu diyor :))))

Aynen Can'ım sabah kalkıyorum göbeğim hiç Yok 20. Haftaya girdim ..bende mi değişiklik var bilmiyorum...yemek Yedigim zaman cikiyo ...Bebegim çok hareketli Allah'tan yoksa aklıma benimde kötü seyler gelicek
Canım aynı durumdayız, umarım iyidir bebeklerimiz. sanırım kişiden kişiye çok değişiyor göbek büyüme durumu. Haftaya cuma kontrolüm var doktoruma bir sorayım normal mi bu durum, benim hamile olduğum ne zaman belli olacak dışardan bakılınca diye

Benim tiroid ilacinin prospektusunde demir ilacindan en az 2 saat once alinmalidir yaziyor. O yuzden sabah ictigin tiroid ilaci ile aksam icecegin demirin etkilesimi olmaz. Bak herkes de bu sekilde yapiyormus zaten
aboo ben hep ikisini beraber iciyodum o yüzden tiroitlerim yükseldi desene bilmiyodum birbirlerini etkiledigini hemen degistircem

Kizlar siz de gece acikarak uyanip fenaliklar geciriyor musunuz benim gibi
Yok cnm bende o Allahtan. Yoksa beter olurdum. Kahvaltı öğle yemeği 3 de mandalina elma 5 gibi çikolata 7 de akşam yemeği akşam 9 10 dada meyve. Kaçamak yaparsam cikolata kek belki. Benim hergunum böyle. Menüm bu sekilde

Evet canım tahin pekmez yedim gece gece bi lokma hem tatlı şekerimi yükseltiyo hem daha sağlıklı bu aralar geceleri uykularım çok bölük pörçük kendimi telkin ediyorum hadi uyu nolur 4saat sonra işe gitcen diye uyku kalitem düştü
Kizlar siz de gece acikarak uyanip fenaliklar geciriyor musunuz benim gibi

Çok güzel güle güle sağlıkla kullanın inşallah :)

kizlar gunaydin cevaplar icin tesekkurler pazartesi tetenoz asisi gunu! asiyi saglikocagina gitmeden mi nerden temin edecegiz herhangi bir ücreti falan var mi? olanlar beni aydinlatabilirler mii teşekkür simdiden :*

Canım sağlık ocağına gidiyorsun orda yapıyorlar
Ücretsiz

Benimde kontrolüm yarın...gerçekten hiç belli olmuyo... 5. Ayda olması lazım aslında bebisler sağlıklı olsunda tek dilek o..ama gobusumuzde olsun

kizlar gunaydin cevaplar icin tesekkurler pazartesi tetenoz asisi gunu! asiyi saglikocagina gitmeden mi nerden temin edecegiz herhangi bir ücreti falan var mi? olanlar beni aydinlatabilirler mii teşekkür simdiden :*
Sağlık ocağında yapıyorlar ve iğne acıtmıyo ilk gün gayet rahattım bu gece biraz ağırlaşma yaptı bende cuma yaptırmıştım bende burda bi arkadaş tavsiye vermişti sağolsun cuma yaptırın diye ama bünyeyle alakalı bazıları için çok kolay geçiyo bazılarında ateş de yapabiliyormuş ama korkulacak bişeysi yokmuş

Dönmekk yokk o zamann :))) cok iyi olmus senin istedginin olmasi hem eymenlede yaknlarismyle buyusun kuzucukk
Eymen isminin anlamini cok seviyorum ama son yillarda en cok koyulan isim olms bide alp ismine pek yakistiramadim alp ismi mutlaka olucak diyodum cunku:) emirin anlamida guzel gerci peygamber soyundan gelen reis basi falan.

yok canım direk gidiyorsun onlar vuruyorlar ücreti yok
sağlık bakanlığı bunlardan ücret almıyor

Kızlar gece rüyamda yemekler yiyorum sabaha resmen aç kurt gibi kalkıyorum
zavallı eşimi de kaldırıyorum kalk ben çok acıktım diye..
Bu aşırı iştahı nasıl kontrol edeceğim bilmiyorum 17. haftamdayım 4 kilo aldım...
ne olur birisi sonraki haftalar iştah azalıyor desin

Artıyor :)

Eymen isminin anlamini cok seviyorum ama son yillarda en cok koyulan isim olms bide alp ismine pek yakistiramadim alp ismi mutlaka olucak diyodum cunku:) emirin anlamida guzel gerci peygamber soyundan gelen reis basi falan.
Dogru emir alp daha bi yakisiyorr:) ismini sevsnler saglicakla gelsin rabbine yakisir kul , peygamberine yakisir bir ummet olsun insaallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…