2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
yaa kızlar dünden berii kasıklarımda ve karnımın altında ağrı var sinirim bozuldu ne ki buu bölee (

Kizlar tartildm ben bastan beri kilomu not ediyorum hep ekrab goruntusu aldim yukliyeyim kilo almisim iki haftada almam gerek biliyrm ama kabul edemiyorum biturlu yuvarlak olmayi gobegimde cok cikti benim bariz belli burda gobegim cikmadi diyenlere sasiriyorum ne guzel fit anne olcaniz

Eklentiler

• Screenshot_20161225-131358.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar meraba benimde bugun göbegimin sltında degsik bi agrı gıbı bısey oluyo ara ara boyle sanki bişeyle sıkıyolar gibi

Kızlar meraba benimde bugun göbegimin sltında degsik bi agrı gıbı bısey oluyo ara ara boyle sanki bişeyle sıkıyolar gibi
Bebis hizli buyume doneminde ondan olabilir canim bi arkadasimizinda bugun agrisi varmis isterseniz iciniz rahat etsin die doktora gidin acile.ama bisey olmaz benimde oluyo agrilarm

Bebis hizli buyume doneminde ondan olabilir canim bi arkadasimizinda bugun agrisi varmis isterseniz iciniz rahat etsin die doktora gidin acile.ama bisey olmaz benimde oluyo agrilarm
Ay bilemedim canım ya inşallah o yuzdendir sagol canım

canımm sende de mi var ağrıı kasıkların peki ??
Kasıklarımda yok tatlım gobegimin hemen altında sanki penseyle sıkıştırıyolarmiş gibi oluyo ara ara hareketlerini hissedebilsek artık ya boyle agrı sızı olunca korkuyo insan

Kasıklarımda yok tatlım gobegimin hemen altında sanki penseyle sıkıştırıyolarmiş gibi oluyo ara ara hareketlerini hissedebilsek artık ya boyle agrı sızı olunca korkuyo insan
benimkii hareket ediyorr ama ağrı da beni fena yaptıı hem kasıklar hem göbek altıı ağrıyorr dünden beri neden acaba hiç çözemedimm

benimkii hareket ediyorr ama ağrı da beni fena yaptıı hem kasıklar hem göbek altıı ağrıyorr dünden beri neden acaba hiç çözemedimm
Benimde dün biraz pıt pıt yaptı bugun bişey yok başka bişey hissetmiyrm zaten öyle döndüğünü falan hissetmiyrm Rabbim korusun hepsini senin belki mantardan kaynaklı olabilir tatlım çok agrıyosa bi git istersen için rahat etsin

eşim yok cnm evde ki cuma günü fitil verdi doktor onu kullnıyrm gece hayır olsun artkk

eşim yok cnm evde ki cuma günü fitil verdi doktor onu kullnıyrm gece hayır olsun artkk
Bebegin hareketlerini hissediyosan kanama falanda yoksa Tatlım dinlen biraz gecer inşallah bendede oldu mantar gebelik öncesi fitil kullanırken agrı olmuştu

Bebegin hareketlerini hissediyosan kanama falanda yoksa Tatlım dinlen biraz gecer inşallah bendede oldu mantar gebelik öncesi fitil kullanırken agrı olmuştu
belki de ondandırr kullandıktan sonraki gün başladı hala da varr 2 gecedir kullnayrm zatn cnmm ayy inşş içim rahtladıı biraz kanama yok cnm hatta akıntım düzene girdii çok az geliyorr fitilden sonra

belki de ondandırr kullandıktan sonraki gün başladı hala da varr 2 gecedir kullnayrm zatn cnmm ayy inşş içim rahtladıı biraz kanama yok cnm hatta akıntım düzene girdii çok az geliyorr fitilden sonra
O zaman fitilden kaynaklanıyordur tatlım dedigim gibi dinlen biraz için rahat olsun gecmis olaun

Kizlar merhaba.yarin liseden arkadasimin tup bebek transferi olucak.adi mehtap.ona icinizden nasil gelirse dua edermisiniz oda tatsin bu guzel duyguyu kavussun artik melegine
Tüp bebekle hamile kalmış bir kadın olarak yürekten dua ediyorum canım Rabbim ol derse olur.. Gönlüne göre verir inşallah. Aaah ah nasıl heyecanlıdır şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…