2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay ayyy masaaallah hayrli olsun kuzumaa. Gule gule mutlu gunlerde kullansin insaaallah. Bebephione ne annesi bilmiyorum onu bn
Bebefon canim hani bebegi diger odalrda falan duymak icin varya esimle denedik iyi geliyo ses cocugumun esyalaro ortada kaldi hep daha fazla beklemek istemedim gelsinde yerlestireyim dolabina

Canim benim o göbegim cikmadi diyenlerin sonlara dogru cikiyo bebek buyuyo sonucta görümceminki benden iki ay buyuk göbegi ancak benimki kadar oda demisti sonradan cikiyo

Bebefon canim hani bebegi diger odalrda falan duymak icin varya esimle denedik iyi geliyo ses cocugumun esyalaro ortada kaldi hep daha fazla beklemek istemedim gelsinde yerlestireyim dolabina
Bak yaa . bizim ev cok kucuk gik dese duyarm. Iyi yapmissin canm ama bende sınavlara eezuruma gidicm gidip geleym subatta alicam inss

Bak yaa . bizim ev cok kucuk gik dese duyarm. Iyi yapmissin canm ama bende sınavlara eezuruma gidicm gidip geleym subatta alicam inss
Benimde evim cok kucuk tatlim ama ne olur ne olmaz misafir olur temizlik yaparim falan o uyurken kapisi kapali olur duyamam aglamasin yavrum. Bende diyorum eger olursa en gec subat sonuna herseyi tamam olsunda sonrasinda dinlenip askimi bekleyeyim :)

Valla canim bende erkek ismi cok arastrdm cok secenek yokmus gbi geldi bana emirin anlami cok guzel kulagada hos geliyo emir ayazda cok guzel uymus :)
Benimde aynen baska isimler yok bulamadim sanki emir aklima geldi esimde ayaz istedi ikisi olucak hayirlisiyla gelsinler isimleriyle saglikla yasayip buyusunler insallah.

Bende ayni senin gibiyim habire acikiyorum ama sunu fark ettim yedigimde az bise hemen doyuyorum ondan heralde cabuk acikiyom. Gece bile kalkiyom dedigin gibi ac kurt gibiyim :/
5. Ayı bitirdik coğumuz kilo durumunuz ve bulantılarınız ne durumda?
Bulantilarim daha artik hic yok sadece etten tiksindigim icin yiyemiyorum. 4 bucuk kilo aldim simdiye kadar

Yemekten yarımsaat bi saat önce ve yemek bitiminden iki saat sonra içiyorum ben.Ben de tiroit hapı kullanıyorum çünkü.Ayrıca öncesinde ve sonrasında süt ürünleri tüketmemeue çalış
Sut ürünlerine dikkat ediyorum canım sabah birini aksam birini atayım diyorum yemeklerden once sagol canım

Benim tiroid ilacinin prospektusunde demir ilacindan en az 2 saat once alinmalidir yaziyor. O yuzden sabah ictigin tiroid ilaci ile aksam icecegin demirin etkilesimi olmaz. Bak herkes de bu sekilde yapiyormus zaten
Aynen canım oyle kullanayım bende, iyiki varsınız ne yapacagım diye düşünüyordum bende herkes kullanıyomus meger :) cok sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…