2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar ben bu ara tursuya acayip sardim skinti olur mu ya
Sorma kaynanam bi tursu getirmis tam agzima layik gidip gelip cerez gibi yiyorum ama cok tuzlu ve sirkeli yapmamis oyuzden zarar vermez die dusunuyrm esim doktora sormustu onceden tursu cok yiyo zarar verirmi die abartmadan istedigi seyi yiyebilir demisti

Ben cok yemiyim o zaman canım bizimki biraz sert

Kizlar esimle bugpn biraz bakindik. Hastane cikislarina baktik bi alalim dedik sonra yine vazgectim erken diye. Besiklerede baktik bunu cok begendim esimde cok begendi ama hala kararsizim : ))
Bizde bundan kulanacagiz ilk 6 ay icin, kuzenimizden alicaz ve kendimiz cibinligini ve giydirmesini tasarlayip diktirecegiz. Cok şık ya ben cok seviyorum bu besikleri ve para da vermicez zaten varmis bizimkilerde

Benim de hergün bariz hareket etmiyor. Birşeyi olsa, Allah korusun, başka bir anormallik olurdu diye tahmin ediyorum. 22 haftada net hissederiz meraklanma..
Ya ne bilim ya sadece bir tarafta hafif sertleşme hissediyorum o kadar ay perşembeye randevum var ne yapacam ben ya

Dadli bu haftalarda hareketlerde istikrar olmuyormus benim de hic hissetmedigim ust uste günler oluyor bebek ice doğru dönük olabiliyormus o yuzden hissedilmiyormus 28. Haftadan sonra hareket takibi önemli
Ay canım ya ben çok pimpiriğim ikinci OLMASINA rağmen telaşlıyım ilk oğlumda Her hafta Dr a gidiyordum bunda yine sakinim desemde dayanamıyacam yarın sabah Dr gidecem perşembeye daha çok var dayanamam

Dadli bu haftalarda hareketlerde istikrar olmuyormus benim de hic hissetmedigim ust uste günler oluyor bebek ice doğru dönük olabiliyormus o yuzden hissedilmiyormus 28. Haftadan sonra hareket takibi önemli
Sen nasılsın bu arada canım pek görmüyorum seni

Benimde evim cok kucuk tatlim ama ne olur ne olmaz misafir olur temizlik yaparim falan o uyurken kapisi kapali olur duyamam aglamasin yavrum. Bende diyorum eger olursa en gec subat sonuna herseyi tamam olsunda sonrasinda dinlenip askimi bekleyeyim :)
Seninn dusuncenii sevsnler :))) bnm misafr durumumda olmadgi icin o konu sarf :)) ins subata bitirirzz. Sonra gel keyfm gelsn minnoslarr

Kizlar hamileligimin ilk haftalarindan beri gece midem kazinarak uyaniyorum. Ve bir sey yemezsem mumkun degil uyuyamiyorum. Onceleri muz yatistiriyordu simdi o da kesmiyor. Gece uyaniyorum eger bir sey yemezsem ayaklarima vuruyor. Huzursuz bacak sendromu vardi bende. Bir yerimde bir sıkıntim olursa hep ayaklarima vurur. Simdi hamilelikte ozellikle 2 haftadir cok sıklasti. Bir sey yemezsem saga donuyorum sola donuyorum yok olmuyor. Dun gece kalkip kendime yumurta kirmak zorunda kaldim. Cok istahim da yok aslinda ama karnim hemen acikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…