2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
iyi bu konuda tek degilim bende dün gece öyle bi acıktım ki ayıptır söylemesi makarna yaptım yedim.. sonra mışıl mışıl uyudum

Merhaba bayanlar bugun duydugum üzucu bir olayi paylasmak istiyorum belki bilgisi olan vardirda arkadasima yardimci olur.10 gün sonra dogum yapacak yakin bir arkadasim var.kayınpederi ve kaynanasi dogacak kiz cocugunu kendi üzerine almak istiyormus.boyle bisey mumkun mu annenin izni olmadan yapilabilir mi

Bu hafta bende de oluyo canım yemekten 1 saat sonra midem kazınmaya başlıyo meyve yiyorum bende, geceleride cok mide yanması yasıyorum nedense

O nasıl iş canım ya. Böyle bişey mümkün mü ya. Ne yorum yapacağımı şaşırdım. Sebepleri ne peki böyle bişeyi ortaya atmışlarr. Araları falan mı açık eşinin tarafıyla. Aralarında ki durumu merak ettim

Elbette olmaz.annesi suç duyurusunda bulunur.yargı süreci başlar.öylr şey mi olurmuş ya:))hem bu suç hapis cezası var.kafayı mı yemiş yaşlılar

İ

ilk 3 ay deli gibi turşu yedim artık insanlar kızıyorlardı çok yiyorum diye.eski düşkünlüğüm kalmadı artık yemezsem de aramam sanırım
Ben de tam tersine başta herseyden tiksindim şimdi çok canım istiyo yiyemediğim zamanların acısını cıkaryrm herade:)

Hastahanelerde boşuna polis beklemiyor.hemen orda şikayet etsin öyle şey mi olurmuş:))Hiçbişey yapamazlar bunaklar.basbayağı suç yaptırımı var tehdit etsin hapise düşersiniz diye

ağzım açık kaldı resmen anne şikayet ederse olmaz öle şeyy aman yarabbi daha neler duycazz sebep nedirr

Bu hafta bende de oluyo canım yemekten 1 saat sonra midem kazınmaya başlıyo meyve yiyorum bende, geceleride cok mide yanması yasıyorum nedense
İlk öğrendiğimden beri bunu yaşıyorum. Çok kilo aldım. Napcam bilmiyorum. Durmuyorum durduramıyorum. Yemesem midem çok ağrıyor. Yanıyor.

Ayy şaka mı bu???

ağzım açık kaldı resmen anne şikayet ederse olmaz öle şeyy aman yarabbi daha neler duycazz sebep nedirr
Yaw arkadaslar zaten bebek dogunca anne adı baba adı yazılmıyor mu bilekliğe ve dogum sertifikasına? Kimin dogurdugu belliyken nasıl baska nüfusa kayıt yapılabilir. Sacmalamıslar bence.

Yaw arkadaslar zaten bebek dogunca anne adı baba adı yazılmıyor mu bilekliğe ve dogum sertifikasına? Kimin dogurdugu belliyken nasıl baska nüfusa kayıt yapılabilir. Sacmalamıslar bence.
tuhaff saçmmaaa değişkkk artıı sorulacak bişey de değil

Arkadas zaten red etmis olmayacagini soylemisde ilk cocuk oldugu icin kayit islemleri nasil yapiliyor bilmiyor o da korkmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…