2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadas zaten red etmis olmayacagini soylemisde ilk cocuk oldugu icin kayit islemleri nasil yapiliyor bilmiyor o da korkmus
Iyi de böyle birsey istemeleri icin ne gibi bir argümanları var gercekten cok merak ettim. Kayıt islemlerini bilmek icin dogurmus olmakta gerekmiyor, sertifika ile nüfus müdürlüğüne gidiliyor.

Bende sok oldum sakayla karisik konu olunca.kaynanasinin kiz cocugu olmayinca boyle birsey yapabilirlermi gercek olabilir mi diye korkmus
Nüfusa kayıtlı olunca ne olacak? Nüfusta oldu diye O'nun kızımı olacak? Tapusu benim değilse esimin evinde oturmam diyen bayanlar gibi masallah :)

Arkadaşlar normalde perinatolog a 300₺ verenler ayrıntılı için de aynı tutarı mı verdiniz yoksa daha mı fazla? Az önce 650₺ yazmış biri onu gördüm de neden ayrıntılı daha pahalı ki?
BEn doktoruma ayrintili ultrasonu sordugumda ben zaten bakiyorum her seferinde gerekli gorursem zatn yonlendiririm dedi.500-600 liraya
ypiyolar dedi

Ben bundan bi 15 yıl önce hemen hemen, nikahsiz sosyal güvencesi olmayan bir çiftin sırf çocuğun ssk si Bağkuru olsun diye çocuklarını babaanne ve dedenin üstüne yazdırdigini biliyorum. Tabi işi nasıl kitabına uydurdular bilmiyorum. Şu an öyle bir şey yapılamaz herhalde, tc kimlik var artik, dediğiniz gibi hastanelerde polis vs var.

Bu durumlarda artık ceza bile ödenmesi gerekiyor. Devlet ve SGK kandırılıyor cünkü. Dediğiniz gibi 15 sene önce, cok uzun zaman önce ama, insanlar cok tuhaf bilemedim. Ben evladımın daha eline takmadıgı eldiveni bile kimseye vermem, insanlar tüm hukuki haklarını baskalarına verebiliyor. Tuhaf.

Kızlar memelere çatlamaması için bir şeyler sürüyor musunuz ? Ben göbek kalça vs sürerken onlara da sürüyorum ama erken Doğum sebebi diyorlar memelerin uyarılmasına?
Siz sürüyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…