2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
birde eger gazımız olursa hareketleri hissedemeyebilirmisiz öyle dedi dr sizinde bilginiz olsun ve eger bebek rahat degilse yatarken bizde tansiyon düsüklügü olabilirmis ordan anlarsın dedi yatıs pozisyonuna dkkkat edersin dedi

Canim cok cok gecmis olsun allahin izniyle sanada bebeginede bisey olmaz dualarim seninle.

Ben sırt ustu yatmadan çok nadir hissediyorum en çok yatrken hissediyorum sizdede öyle olan varmı kızlar.. 19 haftalık bebeğim bu arada

Günaydın minik yavrularin tatli anneleri 1 ay sonra bebegimi gormeye gidiyorum cok heyecanliyim.bakalim doktor amcasi cinsiyeti hakkinda ne diyecek.saglicakla kalin bebegimi görmeye gidiyorum
Günaydın cnm hadi bakalım gör gel kuzunu, insan heyecanlanmaz mı birde uzun süre görmeyince öyle oluyor

Selam cnm bizde cuma günü gittik 17+3 de 220 gr dedi haftasına göre normal dedi şükür sağlıklı olsunlar da

ne güzel cok sukur bende normal kontrola gittim 20 haftadaydık 500gr 21 cm dedi bana tombiş gibi geldi doktora sordum yok gayet normal dedi ama kesin tombiş olacak :))
Maşallah canım yaa banada tombiş geldi minnak paşa :)) benim kız küçük kalmış ozaman ayy suçluluk hissettim bi an :) ne yiyip içiyosn canım az kopya ver hele :). Bizde 19+6 haftalıkken 300gr 24cm dedi Dr amcası normal dedi şimdi hangisi normal 300 mü 500 mü o günden beri daha çok dikkat ediyorum yediklerime

Son düzenleme:
kızlaarrr günaydın üçlü test sonucumu aldım çok şükür normal çıktı ama kansızlığım varmış kan ilacını ikiye çıkardı doktorum

Seninki de boya vermiş annesi maşallah, sağlıklı olsunlar da tek

yok artık ya ne biçim bi doktormuş bu! allah iyilerle karşılaştırsın hep yaa sağlam insanı hasta eder böyleleri

kızlaarrr günaydın üçlü test sonucumu aldım çok şükür normal çıktı ama kansızlığım varmış kan ilacını ikiye çıkardı doktorum
Günaydın cnm hadi gözün aydın iyi çıkmasına çok sevindim dr bize yaptırtmadı ama ne bilim inş sıkıntı yoktur bizde de. İlaçlarını da aksatma Allah sağlık sıkıntısı vermesin inş ilaçla giderilecek şeyler bunlar

teşekkür ederim canımmm Allah razı olsun ikili testin temizse doktorun gerek görmemiştir bizimde temizdi ama bizim doktor biraz garantici mi desem paracı mı desem bilemedim :)

teşekkür ederim canımmm Allah razı olsun ikili testin temizse doktorun gerek görmemiştir bizimde temizdi ama bizim doktor biraz garantici mi desem paracı mı desem bilemedim :)
Aynen cnm temiz çıktı bence hiç gerek yok ama siz bilirsiniz dedi bizde yaptırmadık hayırlısı Allah tan

yuh yani bu nasil bi doktor? O an o kadsr seyi söyledikten sonra insan bi düsünür stres korku yaparak bebek bunlari algiliyor.. hastalar ciddiye alsinmis.. sanki bilerek tansiyon yükselttik töbe ya... cok gecmis olsun cnm sanada insallah birdaha böyle gerizekaliyla karsilasmazsin

Bugün tekrar tsh tahlili icin gittim doktorum bebegimide gösterdi cok sükür gayet iyi :) idrar tahlilide istedim bazen afedersiniz lavaboya gidince baski yapiyo hafif yanma.. bana toz yazdi ve fitil... fitil kullanan hic oldumu? 3 gün kullancakmisim tek.. akintim oldugunuda söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…