- 2 Aralık 2013
- 141
- 108
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.221
Canim cok cok gecmis olsun allahin izniyle sanada bebeginede bisey olmaz dualarim seninle.Günaydın kızlar .. cumartesi gecesi tansiyonum 15-10 diye Dr a gittim Dr bana daha tahlil yapıp tansiyonumu olcmeden seni şuan karanlık odaya alırlar senin ışıktan uzak durman kalabalıkta kalmaman lazım gebeligini sonlandirabiliriz.. ölebilirsin beyin kanaması geçirebilirsin .. bebek eşinden ayrılabilir kanaman olabilir gibi daha aklıma gelmeyen bir sürü kötü şey söyledi sonra da su tahlilleri yaptır bakalım gebelik zehirlenmesi mı tansiyonu da olctur dedi tabi bunları duyan ben şok oldum ailemde benimle birlikte şok oldu.. tansiyon olctuler 13-8 normal dediler evdeki alet yanımdaydı onda yine yüksek çıktı yani aslında tansiyonum o şekilde değilmiş belki doktor bey o şekilde konusmasa sonraki tansiyonumda 13-8 çıkmazdı.. tahliller yapıldı idrar kan troit ve daha bir çok şey hepsi temiz ve sonra doktora götürdük sayenizde çok korktuk dedik evet tahliller temiz biz hastalar ciddiye alsın diye bu şekilde konuşuyoruz demezmi iyice sinirlerim bozuldu.. çıktık geldik arkamıza bakmadan ama hala pskolojim çok bozuk baya bir etkilendim uyuyamaz oldum korkuyorum ve şuan bi Dr a geldim bekliyorum dua edin lütfen inşaallah iyi haberler alırım....
Günaydın cnm hadi bakalım gör gel kuzunu, insan heyecanlanmaz mı birde uzun süre görmeyince öyle oluyorGünaydın minik yavrularin tatli anneleri 1 ay sonra bebegimi gormeye gidiyorum cok heyecanliyim.bakalim doktor amcasi cinsiyeti hakkinda ne diyecek.saglicakla kalin bebegimi görmeye gidiyorum
Bende dün baktım cnm 72 li fln vardı şimdilik 1 paket alsak yeterli diye düşünüyorum. Belki çabuk büyür yavrularkızlar yenidoğan bezi 1 paket almak yeterli olur değil mi ? 88'liler var.. çok mu gelir acaba
Selam cnm bizde cuma günü gittik 17+3 de 220 gr dedi haftasına göre normal dedi şükür sağlıklı olsunlar daselam kızlar ben haftaiçi calıstıgım için işteyken bakabiliyorum buraya haftasonu bayagı konusulmus bende cuma gittim kontrole cok sükür herseyi iyi 20+5de gittgimde 500gr 21cm dedi bana tompis geldi ama gayet iyi dedi dr sizinkiler ne durumda boy kilo karsılastıralım
Sen kendini strese sokma canım insallah bebişte de sende de birsey yok.Amin canım bizimkide kendi baktı bebeğe hiç bise demedi iyi ya da kötü esimde bebek nasıl diye sorunca önemli değil bebek önemli olan anne onu kurtarmamiz lazım demez mı sanki ölüyormusum gibi..
Maşallah canım yaa banada tombiş geldi minnak paşa :)) benim kız küçük kalmış ozamanne güzel cok sukur bende normal kontrola gittim 20 haftadaydık 500gr 21 cm dedi bana tombiş gibi geldi doktora sordum yok gayet normal dedi ama kesin tombiş olacak :))
Seninki de boya vermiş annesi maşallah, sağlıklı olsunlar da tekMaşallah canım yaa banada tombiş geldi minnak paşa :)) benim kız küçük kalmış ozamanayy suçluluk hissettim bi an :) ne yiyip içiyosn canım az kopya ver hele :). Bizde 19+6 haftalıkken 300gr 24cm dedi Dr amcası normal dedi şimdi hangisi normal 300 mü 500 mü o günden beri daha çok dikkat ediyorum yediklerime
Günaydın kızlar .. cumartesi gecesi tansiyonum 15-10 diye Dr a gittim Dr bana daha tahlil yapıp tansiyonumu olcmeden seni şuan karanlık odaya alırlar senin ışıktan uzak durman kalabalıkta kalmaman lazım gebeligini sonlandirabiliriz.. ölebilirsin beyin kanaması geçirebilirsin .. bebek eşinden ayrılabilir kanaman olabilir gibi daha aklıma gelmeyen bir sürü kötü şey söyledi sonra da su tahlilleri yaptır bakalım gebelik zehirlenmesi mı tansiyonu da olctur dedi tabi bunları duyan ben şok oldum ailemde benimle birlikte şok oldu.. tansiyon olctuler 13-8 normal dediler evdeki alet yanımdaydı onda yine yüksek çıktı yani aslında tansiyonum o şekilde değilmiş belki doktor bey o şekilde konusmasa sonraki tansiyonumda 13-8 çıkmazdı.. tahliller yapıldı idrar kan troit ve daha bir çok şey hepsi temiz ve sonra doktora götürdük sayenizde çok korktuk dedik evet tahliller temiz biz hastalar ciddiye alsın diye bu şekilde konuşuyoruz demezmi iyice sinirlerim bozuldu.. çıktık geldik arkamıza bakmadan ama hala pskolojim çok bozuk baya bir etkilendim uyuyamaz oldum korkuyorum ve şuan bi Dr a geldim bekliyorum dua edin lütfen inşaallah iyi haberler alırım....
Eczanede satılıyo sprey seklinde serhm fizyolojik burun spreyi , tuzlu suyla gargarada yapabilirsin mikropları öldürürNasıl oluyo Canım hiç yapmadım daha önce çok kötü yüm gece hiç uyumadım o kadar hastayım ki
Günaydın cnm hadi gözün aydınkızlaarrr günaydın üçlü test sonucumu aldım çok şükür normal çıktı ama kansızlığım varmış kan ilacını ikiye çıkardı doktorum
Eşimin ailesi hep uzun canım onlara çekmiş cadı :)) öyle tabi sağlıklı olsunlarda inşş çarşamba gitcez bakalım ne diycek Dr amcasıSeninki de boya vermiş annesi maşallah, sağlıklı olsunlar da tek
Manken gibi olcak deseneEşimin ailesi hep uzun canım onlara çekmiş cadı :)) öyle tabi sağlıklı olsunlarda inşş çarşamba gitcez bakalım ne diycek Dr amcası
teşekkür ederim canımmm Allah razı olsun ikili testin temizse doktorun gerek görmemiştir bizimde temizdi ama bizim doktor biraz garantici mi desem paracı mı desem bilemedim :)Günaydın cnm hadi gözün aydıniyi çıkmasına çok sevindim dr bize yaptırtmadı ama ne bilim inş sıkıntı yoktur bizde de. İlaçlarını da aksatma Allah sağlık sıkıntısı vermesin inş ilaçla giderilecek şeyler bunlar
Aynen cnm temiz çıktı bence hiç gerek yok ama siz bilirsiniz dedi bizde yaptırmadık hayırlısı Allah tanteşekkür ederim canımmm Allah razı olsun ikili testin temizse doktorun gerek görmemiştir bizimde temizdi ama bizim doktor biraz garantici mi desem paracı mı desem bilemedim :)
yuh yani bu nasil bi doktor? O an o kadsr seyi söyledikten sonra insan bi düsünür stres korku yaparak bebek bunlari algiliyor.. hastalar ciddiye alsinmis.. sanki bilerek tansiyon yükselttik töbe ya... cok gecmis olsun cnm sanada insallah birdaha böyle gerizekaliyla karsilasmazsinGünaydın kızlar .. cumartesi gecesi tansiyonum 15-10 diye Dr a gittim Dr bana daha tahlil yapıp tansiyonumu olcmeden seni şuan karanlık odaya alırlar senin ışıktan uzak durman kalabalıkta kalmaman lazım gebeligini sonlandirabiliriz.. ölebilirsin beyin kanaması geçirebilirsin .. bebek eşinden ayrılabilir kanaman olabilir gibi daha aklıma gelmeyen bir sürü kötü şey söyledi sonra da su tahlilleri yaptır bakalım gebelik zehirlenmesi mı tansiyonu da olctur dedi tabi bunları duyan ben şok oldum ailemde benimle birlikte şok oldu.. tansiyon olctuler 13-8 normal dediler evdeki alet yanımdaydı onda yine yüksek çıktı yani aslında tansiyonum o şekilde değilmiş belki doktor bey o şekilde konusmasa sonraki tansiyonumda 13-8 çıkmazdı.. tahliller yapıldı idrar kan troit ve daha bir çok şey hepsi temiz ve sonra doktora götürdük sayenizde çok korktuk dedik evet tahliller temiz biz hastalar ciddiye alsın diye bu şekilde konuşuyoruz demezmi iyice sinirlerim bozuldu.. çıktık geldik arkamıza bakmadan ama hala pskolojim çok bozuk baya bir etkilendim uyuyamaz oldum korkuyorum ve şuan bi Dr a geldim bekliyorum dua edin lütfen inşaallah iyi haberler alırım....
Herhalde canımm :)) halalarına çekerse olur sanırım.Manken gibi olcak desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?