2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ayy sağol canımm verdiğin bilgiler için valla çok kötü yapıyor beni ya hiç halim olmuyor sürekli uyku basıyor sabahları bayılcak gibi oluyorum dediklerini uygulycam canım Allah razı olsun

kıyamam kansızlık mı canm nar faln ye pekmz iç yaa üzüldümm şimdi msj ın devamını anlayamadan yazdımm okuyunca üzüldümm
sağol canımmm evet kan ilacı kullanıyorum ama pek etkilememiş günde bir tane alıyordum doktor ikiye çıkaralım dedi

dikkat et canm kendinee iyi beslen nar da güzel kan yapıyrmuşş portakalını yee her günn ben yatmadan illa 1 tane yerim her günn
portakal canım çok istiyordu zaten eşim daha güzel değil portakallar diye almamıştı iki haftadır günde bir tane ben de yiyorum canım en sevdiğim kış meyvesi narda yiyim bari

bende anlamadım valla hatta iki kere sordum sanki cok gibi dedm hayır gayet normal dedi ben hergun haslanmıs yumurta kasar zeytın tam bugday ekmegiyle kahvaltı yapıorum bide ceviz keciboynuzu meyve cok yiyorum demekki yaramış bizi oglana :))) ama yumurtayı bıraktım bisüre yemicem bana tombiş geldi :))

olabilir dr eger bebek rahatsız olursa size belli eder dedi tansiyonla yada nefes darlıgıyla dikkat etmek lazım insallah zorlanmayız

kızlar herkese merhaba, ben 3 gündür falan kasık ağrısı çekiyorum, batmalar, acımalar şeklinde... kanama vs hiçbir şey yok, ancak daha önce de böyle ağrılarım olmuyordu. bebeğimin hareketlerini de hiç hissetmiyorum neredeyse...

Kasik agrisina mormal diyorlar bendede hala var magnezyum iciyorumda cok ise yaradigini sanmiyorum agri olacagi zaman yine oluyo bide karnimda batmalarda oluyo insan endise ediyo ama hersey icinde doktora gidemiyoruz :) hic tek bir hareket bilemi hissetmiyrsun?

sağol canımmm evet kan ilacı kullanıyorum ama pek etkilememiş günde bir tane alıyordum doktor ikiye çıkaralım dedi
Canım selam, gecmis olsun... Aynı sorun bende de cıktı maalesef Gecen hafta işten eve giderken yolda birden fenalastim, ates bastı soguk soguk terlemeye basladım, neredeyse bayılma noktasına gelmistim. Hemen özel bir hastanenin önunde indim. Acilde baya ilgilendiler sagolsunlar. Megerse nabzim cok yuksek atiyormus. Ertesi gün kan ve idrar tahlili verdim. Tahmin ettigim gibi kan degerlerim düsmüs... Bu da haliyle carpıntı, nefes darlıgı, cabuk yorulma, halsizlik, uyku vs. gibi bir sürü etkiler yapıyor. Bir de hamile olunca daha da beter Insaallah ictigimiz ilaclar biraz fayda eder... Yoksa ileriki aylarda napariz bilmiyorum

hareket hissedio gibiydim aslında, ama sanki artık hissetmiyorum. önceki hareketlerin de bebek olduğuna emin değilim ama ne bileyim. 31 aralıkta randevu var, inşallah kötü bir haber duymam, allah korusun. sen ne sıklıkta duyuyorsun hareketleri?

Kızlar Ayza ismini duyan varmı.
Miray koydum kızımın adını kesin olarak. 2.isim ayza olsun deniliyor .
Miray Ayza nasıl sizce ? Yada öneriniz var mı lütfeeeeennn

Merhaba canım benim de 21+0 da 403 gramdı.senşnki daha tombiş olacak benimkinden:)) boyunu ölçemiyorlarmış bebeğin artık o yüzden boyunu bilmiyorum

canım benim bünyem de kilo almaya çok müsait ömrüm hep dikkatle geçmiştir şimdi de 3,5-4 kg kadar aldım. ekmek çok çok az tüketiyorum sabah öğlen birer dilim akşam hiç. gün de bir bardak süt bir bardak ta kaynattığım kemik suyunu içiyorum 1 yumurta yiyorum bir avuç kadar ceviz badem veya fındık 2 avuç ta olabilir mutlaka bir muz ve ekstra meyveler mandalina elma portakal kivi gibi hepsi bir anda değil tabi acıktıkça ara öğün olarak tabi bu saydıklarım hariç ana öğünlerim de var :) ama dediğim gibi sayınca çok gibi görünüyor da yerken azar azar yiyorum ben 4 kiloyu bile çok buluyorum perşembe kontrolüm var bakalım dr ne dicek

çok geçmiş olsun canım birebir aynı şeyleri yaşıyoruz farkediyorum zaten öyle bir durumda nabzımda hızlı atıyor inşallah işe yarar ilaçlar yanında da arkadaşların dediği şeyleri uygulycam canım sende uygula Rabbim kolaylık şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…