2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Öyle.şimdi hamburger felan fena olmazdı:)))yanına soğuk kolası:))allahtan herkes uyumuş yoksa kızarlardı vallaha
Ahahaha evet ya bide bu istah acikligim basladi esim cok yemeyi birakti bana suc ortagida olmuyo surekli yemektende utaniyorum artk yani.artk karar verdm o isteyken okuz gbi yicem yemek.o gelip az yiyince moralim bozulmaz en azindan :)

Kızlar memelere çatlamaması için bir şeyler sürüyor musunuz ? Ben göbek kalça vs sürerken onlara da sürüyorum ama erken Doğum sebebi diyorlar memelerin uyarılmasına?
Siz sürüyor musunuz ?
Ben uyarmayayım diye sürmemiştim göğsüme, sadece karnıma sürüyordum, göğsümde çatlak olmuş farkında değilim. Hemen çatlak serumu aldım şimdi ucuna dokunmadan çatlayan yerlerine uyarmadan hızlıca sürüp yediriyorum her gün. Dediğin gibi göğsü uyarmamak lazım. Sadece yanlarına sürülebilir, doktorum söyledi uyarmadan sür diye.. çatlak yoksa da arada çatlak önleyicinden koyu kısmına dokunmadan ve uyarmadan sürebilirsin...

Kızlar Burnum tıkalı nefes alamıyom yatakta o yana bu yana kıvrılıyorum
Okyanus suyu serum fizyolojik spreyler var Tonimer in. O tarz birşeyler sıkabilirsin. Onun bir zararı olmaz. Ama çok ilerlerse rahatsızlığın doktora görünürsün yine de enfeksiyon olmaman için. Geçmiş olsun.

Kızlar memelere çatlamaması için bir şeyler sürüyor musunuz ? Ben göbek kalça vs sürerken onlara da sürüyorum ama erken Doğum sebebi diyorlar memelerin uyarılmasına?
Siz sürüyor musunuz ?
Bnm siyah yerleri gözenekler çatladı hiç bişey de sürmüyorum dışarı çıktığım zaman soğuktan nasıl sızlıyorlar doğumdan sonra ki halini düşünemiyorum kimbilir nasıl olur

Bu et isini dedignz iyi oldu yemeyeym bnde disarda kiyamam kuzumaa :)) tursudanda nerelere gelmisler ahhhaa

Arkadaşlar yataktan birden kalkmış bulundum sağ kaşığıma ağrı girdi bacağım falan uyuştu dua edin bebeğime birşey olmaz inşALlah gece gece uykum kaçtı çok fenayım

Günaydın kızlar .. cumartesi gecesi tansiyonum 15-10 diye Dr a gittim Dr bana daha tahlil yapıp tansiyonumu olcmeden seni şuan karanlık odaya alırlar senin ışıktan uzak durman kalabalıkta kalmaman lazım gebeligini sonlandirabiliriz.. ölebilirsin beyin kanaması geçirebilirsin .. bebek eşinden ayrılabilir kanaman olabilir gibi daha aklıma gelmeyen bir sürü kötü şey söyledi sonra da su tahlilleri yaptır bakalım gebelik zehirlenmesi mı tansiyonu da olctur dedi tabi bunları duyan ben şok oldum ailemde benimle birlikte şok oldu.. tansiyon olctuler 13-8 normal dediler evdeki alet yanımdaydı onda yine yüksek çıktı yani aslında tansiyonum o şekilde değilmiş belki doktor bey o şekilde konusmasa sonraki tansiyonumda 13-8 çıkmazdı.. tahliller yapıldı idrar kan troit ve daha bir çok şey hepsi temiz ve sonra doktora götürdük sayenizde çok korktuk dedik evet tahliller temiz biz hastalar ciddiye alsın diye bu şekilde konuşuyoruz demezmi iyice sinirlerim bozuldu.. çıktık geldik arkamıza bakmadan ama hala pskolojim çok bozuk baya bir etkilendim uyuyamaz oldum korkuyorum ve şuan bi Dr a geldim bekliyorum dua edin lütfen inşaallah iyi haberler alırım....

Son düzenleme:
Gunaydın insallah bir şey yoktur. Sinir oluyorum böyle doktorlara

Gecmis olsun canim, insallah bir sey yoktur zaten tahlillerin de temiz çıkmış. Tamamen doktorun dengesizligi gibi geldi bana. Maalesef boyle sacma seyler yapan doktorlar var, sinir oluyorum, yatistiracaklarina daha cok panik yapiyolar insani...

Evet canım .. adam dengesizin tekiydi ben zaten tansiyondan gitmişim gelip daha tek bir tahlil yapmadan tansiyon olcmeden bütün kötülükleri saydı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…