- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.181
Ahahaha evet ya bide bu istah acikligim basladi esim cok yemeyi biraktiÖyle.şimdi hamburger felan fena olmazdı:)))yanına soğuk kolası:))allahtan herkes uyumuş yoksa kızarlardı vallaha
Banada gunler gecmiyor sanki ya diyorum herkes cabuk doguruyo vakit geciodu hemen benim gunler yerinde duruyo sanki.Off utanmasam her gün çentik ATacam biyere.o kadar sabırsız bekliyorum bebeğimi.30 olsak artık yavaş yavaş o moda girecez de daha vaaaaaarrr
45cm x 90cm ölçüsü yatağın. Bence 1 yaşına kadar yeter gibiBoyu nasıl 1 yaşına yeter mi ben de böyle düşünüyorum
Boy olarak benim gözüme biraz küçük geldi ben de bu tarz alicam ama istiyorum ki 2 yaşına kadar falan yatsinKizlar esimle bugpn biraz bakindik. Hastane cikislarina baktik bi alalim dedik sonra yine vazgectim erken diye. Besiklerede baktik bunu cok begendim esimde cok begendi ama hala kararsizim : ))
Hmm anladım bız de çıkıp bakıcaz inşallah bu tarzlar çok hoşuma gidiyor45cm x 90cm ölçüsü yatağın. Bence 1 yaşına kadar yeter gibi
Ben uyarmayayım diye sürmemiştim göğsüme, sadece karnıma sürüyordum, göğsümde çatlak olmuş farkında değilim. Hemen çatlak serumu aldım şimdi ucuna dokunmadan çatlayan yerlerine uyarmadan hızlıca sürüp yediriyorum her gün. Dediğin gibi göğsü uyarmamak lazım. Sadece yanlarına sürülebilir, doktorum söyledi uyarmadan sür diye.. çatlak yoksa da arada çatlak önleyicinden koyu kısmına dokunmadan ve uyarmadan sürebilirsin...Kızlar memelere çatlamaması için bir şeyler sürüyor musunuz ? Ben göbek kalça vs sürerken onlara da sürüyorum ama erken Doğum sebebi diyorlar memelerin uyarılmasına?
Siz sürüyor musunuz ?
Okyanus suyu serum fizyolojik spreyler var Tonimer in. O tarz birşeyler sıkabilirsin. Onun bir zararı olmaz. Ama çok ilerlerse rahatsızlığın doktora görünürsün yine de enfeksiyon olmaman için. Geçmiş olsun.Kızlar Burnum tıkalı nefes alamıyom yatakta o yana bu yana kıvrılıyorum
Bnm siyah yerleri gözenekler çatladı hiç bişey de sürmüyorum dışarı çıktığım zaman soğuktan nasıl sızlıyorlar doğumdan sonra ki halini düşünemiyorum kimbilir nasıl olurKızlar memelere çatlamaması için bir şeyler sürüyor musunuz ? Ben göbek kalça vs sürerken onlara da sürüyorum ama erken Doğum sebebi diyorlar memelerin uyarılmasına?
Siz sürüyor musunuz ?
Hemde ne acikma sabahin korunde buzdolabinin onune dayadi beniY Yesilelma90zeran ne yemegi bu saatte ya belki uyumayan arada bakan vardir yerim sizin hayallerinizi hamburgermis yok soguk kolaymis hahahah bebisler acikmis anlasilan
Ah sorma gece zor uyudum kendimi bisiler yerken hayal ettm hep:) sabahta acliktan uyandim az biraz kahvalti edimde ruyalarimdan ciksin zararli yiyecekler:)Bu et isini dedignz iyi oldu yemeyeym bnde disarda kiyamam kuzumaa :)) tursudanda nerelere gelmisler ahhhaa
Bende tek bende mi var acaba diye endişelendim elimle ısıtıyorum hep bende:)Benim sogukkk hemde bayadır boyle elimi tutunca isiniyo rahatliyorum :) ben sorucaktim sen sormussun :)
Gunaydın insallah bir şey yoktur. Sinir oluyorum böyle doktorlaraGünaydın kızlar .. cumartesi gecesi tansiyonum 15-10 diye Dr a gittim Dr bana daha tahlil yapıp tansiyonumu olcmeden seni şuan karanlık odaya alırlar senin ışıktan uzak durman kalabalıkta kalmaman lazım gebeligini sonlandirabiliriz.. ölebilirsin beyin kanaması geçirebilirsin .. bebek eşinden ayrılabilir kanaman olabilir gibi daha aklıma gelmeyen bir sürü kötü şey söyledi sonra da su tahlilleri yaptır bakalım gebelik zehirlenmesi mı tansiyonu da olctur dedi tabi bunları duyan ben şok oldum ailemde benimle birlikte şok oldu.. tansiyon olctuler 13-8 normal dediler evdeki alet yanımdaydı onda yine yüksek çıktı yani aslında tansiyonum o şekilde değilmiş belki doktor bey o şekilde konusmasa sonraki tansiyonumda 13-8 çıkmazdı.. tahliller yapıldı idrar kan troit ve daha bir çok şey hepsi temiz ve sonra doktora götürdük sayenizde çok korktuk dedik evet tahliller temiz biz hastalar ciddiye alsın diye bu şekilde konuşuyoruz demezmi iyice sinirlerim bozuldu.. çıktık geldik arkamıza bakmadan ama hala pskolojim çok bozuk baya bir etkilendim uyuyamaz oldum korkuyorum ve şuan bi Dr a geldim bekliyorum dua edin lütfen inşaallah iyi haberler alırım....
Gecmis olsun canim, insallah bir sey yoktur zaten tahlillerin de temiz çıkmış. Tamamen doktorun dengesizligi gibi geldi bana. Maalesef boyle sacma seyler yapan doktorlar var, sinir oluyorum, yatistiracaklarina daha cok panik yapiyolar insani...Günaydın kızlar .. cumartesi gecesi tansiyonum 15-10 diye Dr a gittim Dr bana daha tahlil yapıp tansiyonumu olcmeden seni şuan karanlık odaya alırlar senin ışıktan uzak durman kalabalıkta kalmaman lazım gebeligini sonlandirabiliriz.. ölebilirsin beyin kanaması geçirebilirsin .. bebek eşinden ayrılabilir kanaman olabilir gibi daha aklıma gelmeyen bir sürü kötü şey söyledi sonra da su tahlilleri yaptır bakalım gebelik zehirlenmesi mı tansiyonu da olctur dedi tabi bunları duyan ben şok oldum ailemde benimle birlikte şok oldu.. tansiyon olctuler 13-8 normal dediler evdeki alet yanımdaydı onda yine yüksek çıktı yani aslında tansiyonum o şekilde değilmiş belki doktor bey o şekilde konusmasa sonraki tansiyonumda 13-8 çıkmazdı.. tahliller yapıldı idrar kan troit ve daha bir çok şey hepsi temiz ve sonra doktora götürdük sayenizde çok korktuk dedik evet tahliller temiz biz hastalar ciddiye alsın diye bu şekilde konuşuyoruz demezmi iyice sinirlerim bozuldu.. çıktık geldik arkamıza bakmadan ama hala pskolojim çok bozuk baya bir etkilendim uyuyamaz oldum korkuyorum ve şuan bi Dr a geldim bekliyorum dua edin lütfen inşaallah iyi haberler alırım....
Sorma canım aptal herifin tekiydi hamile ve tansiyondan gelmiş acildeki bi hastaya aklına gelecek bütün kötülükleri saydı ..Gunaydın insallah bir şey yoktur. Sinir oluyorum böyle doktorlara
Evet canım .. adam dengesizin tekiydi ben zaten tansiyondan gitmişim gelip daha tek bir tahlil yapmadan tansiyon olcmeden bütün kötülükleri saydı ..Gecmis olsun canim, insallah bir sey yoktur zaten tahlillerin de temiz çıkmış. Tamamen doktorun dengesizligi gibi geldi bana. Maalesef boyle sacma seyler yapan doktorlar var, sinir oluyorum, yatistiracaklarina daha cok panik yapiyolar insani...
Ah sorma gece zor uyudum kendimi bisiler yerken hayal ettm hep:) sabahta acliktan uyandim az biraz kahvalti edimde ruyalarimdan ciksin zararli yiyecekler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?