2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen cnm temiz çıktı bence hiç gerek yok ama siz bilirsiniz dedi bizde yaptırmadık hayırlısı Allah tan
bize sormadı bile canım üçlü zamanı gelmiş dedi kağıdı doldurdu kan vermeye gönderdi bizi hiçbişey diyemedim :)

Teşekkürler kizlar asimi oldum ebe biraz kizdi biraz güldu tam 9 kg. almissin dedi 9. ayda alman gerekiyordu bu kiloyu dedi... zaten riskli bi hamilelik var yiyip yatiyorum tatli canim cok istiyor ve midemi bastiran tek sey tost ne yapabilirim... sizler kac kilo aldiniz? ogunleriniz neler bana bir fikir verin ben ne bulursam yemege çalışıyorum hareketsizim ama ne yazik ki

malesef kötü bir yöntem..ama en kotusunu soyleyerek tansiyonunun maksimum duzeyde cikartip olculebilmesi icin yapıyor.. cunku stres ve uzuntu cok etkili tansiyonda.. haliyle en moral bozucu sekilde konusuyorlar.. baska turlu inandirici olmaz mesela bi haber gelse ailen kaza gecirdi falan.vs bunlari doktor bilmeyeceginden tipsal korkutmus ama yine de ugradigi şoka ragmen tansiyonu guzel cikmis cunku sınır 14-9.. doktor gercekten bunu tansiyonu mak. duzeye ciksin diye yapmadiysa kesinlikle ruh hastasi olmali hemen degistirmek lazim..

Canım benim ben de 6-7 kilo aldım. Midem basılsın diye karbongidratlı seyler yüzünden ve hep yatmaktan. Dısardan konusması kolay öyle ama olmuyor işte. Herkes ister daha az kilo almayı ama şartlar ve bünye meselesi

Canm ben 4-4.5 kilo aldım.Abur cubur yemiyorum kesinlikle.cerez cips cekırdek cola krekaer fılan almıyorum.
Sabah kahvaltı , öğle yemeği 1 de. saat 3de meyve. 5de kendımı çok nadir ödüllendiriyorum 1 küçük çikolata. akşam 7 de yemek yiyorum. saat gece 9 - 10 arasın da fılan meyve yiyorum fındık ceviz.yoğurt. bu şekilde hergünüm.
Bu arada ayda 1- 2kez cips (cerez) tüketiyorum çok az ama. 61 ile hamile kaldım 10gün önce kontrolde 65 dim.şimdi bilmiyorum 66olmuşmudurum acaba 10 günde

Bilemedim canim bana kötü geldi ben olsaydim kesin oturur aglardim yani bu bir yöntemse kötü bir yöntem gercekten

Kızlar kilo alımları nasıl ben bir haftada 1 kilo almisim 19 haftalık hamileyim ve toplamda 6 kilo aldım şimdiden bu kadar aldım strese girdim iyice 67 kilo olmusum sizde durumlar nasıl

Maşallah annesi kocaman olmuş bizim kontrolümüz cuma günü 19+3 olacağız o zamanki ölçümleri iletirim.

Aynen canım dün akşam misafirlerimiz vardı yemeği biraz fazla kaçırdım galiba :)) ayy nasıl şiştim konuşurken nefessiz kaldım hatta o kadar rahatsız etti ki, bebek de rahatsız oldu sonra tansiyonum düşmüş hissettim baskıdan falan mı acaba?

Kızlar kilo alımları nasıl ben bir haftada 1 kilo almisim 19 haftalık hamileyim ve toplamda 6 kilo aldım şimdiden bu kadar aldım strese girdim iyice 67 kilo olmusum sizde durumlar nasıl
19.hafta 2 kilo almışım ama iştahım öyle bir açıldı ki çok kısa sürede çok kilo alacakmışım gibi hissediyorum...

Canım 3 gündür MÜ uyuyor
Pozisyonundan kaynakli hissetmiyosundur canim. Bol bol su iç
Ben de mesela aksam hissettim ama sabah kahvalti ettim az once ogle yemegi yedim ve tatli da yedim ama oğlan bi kerecik bile kipirmadi oluyor öyle zamanlar aksam yemeginde de kipirdamazsa bugunu böyle kapaticaz

kızlaarrr günaydın üçlü test sonucumu aldım çok şükür normal çıktı ama kansızlığım varmış kan ilacını ikiye çıkardı doktorum
Canım çok sevindim, bebeğin iyi olsun da... Demir için bol bol et balık ve pekmez tüket c vitamini ile birlikte. Eskiden demir eksikliğim vardı, hap kullanıp haftada 2 kez et yiyince çok kısa sürede toparlamıştım. C vitamini demir emilimini arttırıyor ancak süt ve süt ürünleri azaltıyor. O yüzden etle birlikte portakal suyu falan iç ama yoğurt falan yeme aynı anda, yiyeceksen 2 saat falan olsun aralarında. Ben Pekmeze limon sıkıp falan içiyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…